Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sklep ze zdrowa zywnoscia w Krakowie

Maxi90
31-01-10, 20:50
Witam Panow oraz Panie:twisted:
Moze w zlym dziale ale nie przyszlo mi do glowy gdzie to umiescic...gdzie w Krakowie znajde sklep ze zdrowa zywnoscia?albo sklep gdzie dostane make typ 2000...u siebie znalazlem to w sklepie ze zdrowa zywnoscia i zapomnialem tego zabrac ze soba a potrzebuje tego do omletow z rana xD chyba ze da rade bez tej maki a jak tak to jak to robic?zmiksowac tylko jaja z platkami owsianymi i jazda na patelnie?:D

Prosze o ewentualne przeniesienie tematu do odpowiedniego dzialu jesli ten jest zly:)

Dzieki za wasze wypowiedzi:)

SztangaMan
31-01-10, 21:05
Cześć!
Ja na twoim miejscu kupowałbym świeże produkty na targu :yawn:.
Pozdrawiam.

Maxi90
31-01-10, 21:17
A ja na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal bo zwietrzysz ostrzezenie i za dlugo nie posiedzisz na tym forum:whistle::errf:

Prosilbym o sensowne wypowiedzi bo wypowiedzi takich dzieciakow mnie nie interesuja...

SztangaMan
31-01-10, 21:25
A ja na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal bo zwietrzysz ostrzezenie i za dlugo nie posiedzisz na tym forum:whistle::errf:
Za co?

Prosilbym o sensowne wypowiedzi bo wypowiedzi takich dzieciakow mnie nie interesuja...
Chyba i ty powinieneś zastanowić się co piszesz,
bo o ile pamiętam obrazanie innych użytkowników również jest karane. Jeżeli zamierzasz się kłócić i wyzywać od "dzieciaków" to sory ale mnie nie sprowokujesz.
Tyle na ten temat.

Zapytałeś się gdzie znajdziesz sklep ze zdrową żywnością...
A moim zdaniem najlepszej jakości, świeże i zdrowe produkty znajdziesz na targu.

Maxi90
31-01-10, 21:31
Sluchaj koles ja zadalem sensowne i konkretne pytanie: Gdzie w krakowie znajde sklep ze zdrowa zywnoscia bo chce kupic make typ 2000 a np u siebie w domu dostalem ja w sklepie wlasnie z taka zywnoscia a w krakowie nie wiem gdzie ja moge dostac...:errf: nie pytalem o to gdzie znajde zdrowa zywnosc tylko z sklep z takimi rzeczami by kupic ta make!Wiec jesli nie wiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj!I naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem zeby wiedziec o co chodzi w temacie...

Bull2
31-01-10, 21:48
na allegro masz

Maxi90
31-01-10, 21:53
No tak,jest na allegro...ale wlasnie chcialbym cos na miejscu zakupic:P bo zanim przesylka dojdzie itp to juz 2-3 dni straty :D

szycha77
31-01-10, 23:03
www.biofood.pl/firma.html
Adresy i telefony do pięciu sklepów. Przedryndasz jutro i dowiesz się:headbang:

Maxi90
01-02-10, 00:35
Dobra dzieki:) w sumie temat mozna zamknac w takim razie:)

fallenursus
01-02-10, 01:21
ja wale platki do mixera. mozesz tez zmielic platki w maszynce do miesa,wtedy uzywasz jak zwykla make do wszystkiego.

SztangaMan
01-02-10, 16:10
Sluchaj koles ja zadalem sensowne i konkretne pytanie:

No właśnie nie!

Gdzie w krakowie znajde sklep ze zdrowa zywnoscia bo chce kupic make typ 2000
Gdybyś tak napisał w 1 poście, nie byłoby problemu! Otóż napisałeś:
Cyt.
"Gdzie w Krakowie znajde sklep ze zdrowa zywnoscia?albo sklep gdzie dostane make typ 2000"
A to jest wielka różnica...

I naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem zeby wiedziec o co chodzi w temacie...
Żeby dobrze, zinterpretować tekst, trzeba jasno i wyraźnie podkreślić cel wypowiedzi...
Dodam, że jeśli pisałbyś bardziej konkretne pytania, stosując znaki interpunkcyjne i "jakiś" porządek w wypowiedziach nie byłoby problemu.
Co do wcześniej wypowiedzi:

gdzie w Krakowie znajde sklep ze zdrowa zywnoscia?
Dla mnie największym sklepem ze zdrową żywnością jest bazarek, stąd taka a nie inna odpowiedź.

Na przyszłość radzę się bardziej zastanowić, nad tym co piszesz i zwróć uwagę na czytelność i poprawność językową wypowiedzi.
Mimo wszystko, Pozdrawiam.

P.S Nie róbmy już OT, jeśli masz jeszcze mi coś do powiedzenia to zapraszam na PW.