Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Udo - bicie

D3
31-01-10, 20:30
Panowie pytanko,

jak Wam szło bicie w udo? Bije w tyłek, ale ciągle muszę się obracać co nie jest wygodne jak się robi strzały samemu. Myślałem o udzie, ale jak na razie nie widziałem z tego forum nikogo, kto byłby zadowolony z bicia w udo i każdego napieprzało przez kolejne dni. Zastanawiałem się czy spróbować no i tutaj pytanko do Was czy warto w ogóle warto zaczynać bicie w udo (bo prędzej czy później dupa nie przyswoi tyle soku co trzeba :twisted:) i ból to jest tylko kwestia przyzwyczajenia czy olać sprawę?

BoloYeung
31-01-10, 20:38
bij w bar, ja zawsze sam biłem sobie w bar raz lewy raz prawy łatwe i praktyczne

D3
31-01-10, 20:40
Bark Cię nie napieprzał z początku?

ht
31-01-10, 20:47
bij w udo. jak musialem sobie robic shoty samemu to tylko udo. mniejszy bol niz w poslad. i wygodnie. nie musisz sie nikogo prosic. ja bije tylko w udo.

S!d!
31-01-10, 21:22
Bij Udo , sam bije w udo i wchodzi dobrze ;)

tomaszewiak
31-01-10, 21:26
jak dobrze zrobisz to nieboli no chyba ze jakis lipny UG

BoloYeung
31-01-10, 21:30
jeśli chodzi o bary to ani po omce ani po dece ani po prolengatum mnie nie bolały

fallenursus
31-01-10, 22:32
wbijasz w bok,zeby widziec co robisz. w czym problem?

D3
31-01-10, 22:33
w dupe wal lezac na boku wtedy latwiej ci bedzie

W dupę właśnie tak robię, że się kładę na łóżku i odwracam się lekko, ale nie całkowicie na boku. Dobra kolejny strzał poleci w udo :)

wbijasz w bok,zeby widziec co robisz. w czym problem?

fallen czyżby to był Twój sexi tyłeczek? :razz:

vold
31-01-10, 23:55
Bijemy w jak najwieksze mięśnie, najmniej unerwione, takimi są poślady i ewentualnie nogi,

jak tylko poslady przyjmują sok bez problemów to nic nie zmieniaj,

podstawą jest dobrze rozluźniony mięsien,

w pośladek najlepiej na stojąco ale kłuty posladek musi byc luźny na maxa,

jeśli chodzi o nogi to jest to bardzo wygodne , siedzisz oparty o ściane , nogi wyprostowane i bijesz ale mały błąd i boli kilka dni,

jesli wybierzesz udo nie podaj na pierwszy raz wiecej niż 1ml , zobaczysz jak bedzie,

barki nie polecam , chodz sam biłem bo juz nie było gdzie, niewygodnie, zajebiscie unerwione , ogólnie masakra,

PS, a biło się i w biceps, kaptóry, najszerszy, klata , plecy ale nie takie soki jak ty :)

.