Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o propozycje!!

szymson1
31-01-10, 20:28
Witam w danej chwili jestem na poczatku 3 tyg cyklu:
1-8 masteron
1-9 prop
4-11 wins

Zdałem sobie sprawe ze odblok skoncze planowo okolo konca kwietnia.Natomiast urlop zaczynam w okolicach 6 sierpnia.Takze bede mial jakies 3 zeby poswiecic sie ciezkim treningom.
Moje pytania:
-Czy jest sens jakies 2-3 tyg po dobloku poleciec z kolejnym spokojnym(stosunkowo małe dawki)??
-Jesli tak to Czy propek bedzie dalej kopal a jesli nie to Prosilbym o jakies sugestie:)

Ewentualnie rozwazam opcje dodania jakiegos srodka do obecnego cylu i przedluzenie go . Wiem ze jest jest jeszcze sporo czasu ale lubie kompletowac sprzet na dlugo przed cyklem zeby wszytko bylo ready:)Czekam na info beda sogi.

ht
31-01-10, 20:33
ja tylko widze jedno rozwiazanie. oxa+prima. a tak z ciekawosci jakiej firmy bijesz masteron??

szymson1
31-01-10, 21:05
nowy angielski under Ziara a prop Bio-chem, wino desma aptecxzka

Moglbys mi to akos rozpisac:ile tyg?dawko i ile po odbloku poleciec:)

tomaszewiak
31-01-10, 21:27
a wogole to jaki cel bo nienapisales

szymson1
31-01-10, 21:42
Cel to dobrej jakosci suchy miesien bez zbednego fatu i wody.
Oczywiscie licze rowniez na zgubienie obcnego fatora:)

tomaszewiak
31-01-10, 21:59
prop+tren+oxa lub cypio+bold+oxa

szymson1
31-01-10, 22:03
ale czy prop jesli uzyje go raz jeszce po takim krotkim czasie bedzie kopal jak nalezy??
no i czy wogole to ma sens ??odblok 3 tyg przewy i bomba raz jeszcze??

fallenursus
31-01-10, 22:09
nie rob odbloku. cruise. przez ostatnie dwa tygodnie cyklu wbij po 150enana/week, potem mostek z enana przez okres ''odbloku'' w tych samych dawkach-150, potem wchodzisz z bomba. propblem z glowy.

szymson1
31-01-10, 22:41
na czym polega mostek i jak sie do tego zabrac ??
Moglbys mi to wszytko dokladnie rozpisac??
Dzieki

fallenursus
31-01-10, 22:47
nie doslownie mostek ale to mozna tak nazwac. CRUISE jest poprawnym okresleniem. poprostu nie robisz odbloku jedziesz dawka zamienna tescia lub troche wieksza-150,200 na tydzien, nie zaliczasz spadkow. potem jak zapadnie decyzja na next cycle,podwyzszasz dawki,dodajesz inne itp itd...a z tego powodu ze teraz lecisz na propie i zeby nie bylo zwiechy,musial bys wbic tego enanka tak z 2 tygodnie przed koncem zeby mial czas byc dobrze przyjety przez organizm:) a jak przyjdzie czas na odblok hcg na 100% potrzebne bedzie+sermy + najlepiej aromasin ktory nie tylko podwyzsza testosteron ale rowniez IGF-1 i GH.

vold
31-01-10, 23:45
a wogole to jaki cel bo nienapisales

dokładnie od tego trzeba zacząć !

vold
31-01-10, 23:48
Rób odblok i przerwe,

w trakcie przerwy clenbuterol,

potem prop + tren.

szymson1
01-02-10, 08:32
wolalbym zrobic pct i po 4-6 tyg wbijac na kolejna bobme
mam teraz w cyklu krótkie estry wiec szybko powinienem sie oczyscic, dam później aeroby, sauna etc
nie sadze zebym robil mase na urlop, tylko pewnie bede chcial sie mocniej pociac :):):)
Tylko jakie srodki?? Oxa-cizko o oryginal i dorgo strasznie o prime juz nie wspomn:twisted:e;/

vold
01-02-10, 10:09
PROP+TREN - to podstawa a oxe możesz do tego dodać.

szymson1
02-02-10, 21:47
ja natomiast rozwazam zeby praktycznie dokonczyc ten cykl(ewentualnie skrocic o tydzien badz dwa) a nastepnie uzyc FAST RIPA
SKład ripa:
65mg drostanolone propianate
65mg trenbolone acetate
70mg testosterone propionate
ewentualnie dobialbym troszke propka ale to juz moze nie byc wsumie potrzebne

Oczywiscie po odbbloku i 4 tyg przerwie.
Ponoc kozacki srodek bardzo chwalony na wyspach.
To bedzie moj pierwszy kontakt z tren takze zalezy mi na jak najwiekszym zabezpieczeniu i srodek rozniez musi byc pewny.
wsumie jusialbym dodac propa bo 70 troszke malo jak na tyle trenu.
To byl by moj pierwszy cykl na trenie. Mysle ze polecialbym tak:
1-8 prop 50mg e2d (okolo)
1-7 fast rip 100 mg e2d

Czy to nie za duzo??

fallenursus
02-02-10, 21:57
mysle ze bedziewsz pierwszy kto tego tu uzyje. ONI nie lubia mieszanek:P u nas bardzo popularne sie zrobily i sa naprawde rozne, a userzy chwala,mialem do czynienia z jedna,ale planuje sie zabrac za inna niedlugo:). dobra kombinacja mastera trenu i propka:)tak jak napisales bedzie ok.

szymson1
03-02-10, 18:58
a jaki odblok po takim cyklu??:pray:

fallenursus
03-02-10, 20:27
taki jak po kazdym mocno blokujacym cyklu. hcg+clom.

szymson1
03-02-10, 22:32
chodziło mi racze w ktorym momencie zaczac hcg i ile jednostek??paczka clomu powinna styknac next:neutral:

fallenursus
03-02-10, 22:42
akurat tyle czasu moze hcg stac w lodowce wiec mozesz spoko bic 250j c3d na cyklu pod skore. jesli nie bedziesz mial hcg to clom+nolva na odblok

szymson1
03-02-10, 22:57
a nie lepiej po cyklu przez tydzien e2d 250j ?? a potem zaraz clom??

fallenursus
03-02-10, 23:13
a nie lepiej po cyklu przez tydzien e2d 250j ?? a potem zaraz clom??

jednym slowem- nie:) a dlaczego? to google ''dr.swale hcg protocol''

karolak89
03-02-10, 23:22
fallen Mr.Google to twoj brat? :D

fallenursus
03-02-10, 23:28
fallen Mr.Google to twoj brat? :D

nie :) chodzi oto,zeby nie bral inforamcji na slowo. obojetnie od kogo. siedzi w uk, powinien znac na tyle ang. ze skuma jak poczyta. nie tylko na tym forum sa userzy trenu i hcg:smile: dlateczo akurat tutaj maja byc ci co wszystko wiedza:)

fallenursus
03-02-10, 23:39
nie :) chodzi oto,zeby nie bral inforamcji na slowo. obojetnie od kogo. siedzi w uk, powinien znac na tyle ang. ze skuma jak poczyta. nie tylko na tym forum sa userzy trenu i hcg:smile: dlateczo akurat tutaj maja byc ci co wszystko wiedza:)

na hama mozna by walnac te hcg w ostatni tydzien. 2x po 2k ale czy to dobrze wplynie na komorki leydiga?: ) ja sie w to nie mieszam:smile:

vold
04-02-10, 00:11
ja natomiast rozwazam zeby praktycznie dokonczyc ten cykl(ewentualnie skrocic o tydzien badz dwa) a nastepnie uzyc FAST RIPA
SKład ripa:
65mg drostanolone propianate
65mg trenbolone acetate
70mg testosterone propionate
ewentualnie dobialbym troszke propka ale to juz moze nie byc wsumie potrzebne

Oczywiscie po odbbloku i 4 tyg przerwie.
Ponoc kozacki srodek bardzo chwalony na wyspach.
To bedzie moj pierwszy kontakt z tren takze zalezy mi na jak najwiekszym zabezpieczeniu i srodek rozniez musi byc pewny.
wsumie jusialbym dodac propa bo 70 troszke malo jak na tyle trenu.
To byl by moj pierwszy cykl na trenie. Mysle ze polecialbym tak:
1-8 prop 50mg e2d (okolo)
1-7 fast rip 100 mg e2d

Czy to nie za duzo??

Nie chce być złym prorokiem ale nie zdziwił bym się jak z tego ripa bedzie wielka cipa :):):)

nie ma jak samemu mieszać soki.

.