Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kre-Alkalyn jakiej firmy?

Chesterxxxxx
30-01-10, 14:42
Siemano,

w przyszlym tygodniu chce zaczac kupowac odzywki i zatrzymalem sie na kreatynie poniewaz po mono Vitala chce sprobowac Kre-Alkalynu tylko jest PROBLEM, wiadomo, że pomysłodawcą/twórcą jest firma Fitness Authority ktora to opatentowala i sprzedaje to firma All American EFX ale nigdzie tego nie ma!!! Pisalem do roznych sklepow ale albo nie odpisuja albo dopiero za 4tyg bedzie albo bez kontaktowania na stronach sklepow wszedzie jak wol: produkt niedostepny itp...opakowanie 60kap albo 120kap jeszcze znajdzie sie gdzies ale na 8tyg cykl potrzeba 240kap i tu jest problem.

Czy na opakowaniu Trec`a czy Olimp`u jest takie samo logo jak na AAEFX i w ogole opakowania niemal identyczne bo zdaje sie, ze robi to jedna firma a inne wykupily od niej prawo czy cos takiego do sprzedawania pod swoim "szyldem" a wszystko robione jest w tej samej fabryce/laboratorium ale tego nie wiem na 100% dlatego Proszę o Pomoc...

Pozdrawiam!

D3
30-01-10, 14:51
Proszę Cię... najpierw poczytaj co to jest ten rzekomo Krea-Alkalyn a potem myśl o kupnie. C***stwo takie, że szkoda gadać, wystarczy się temu dokładnie przyjrzeć. Kup zwykłe mono z jakimś booster'em i jest gut.

Chesterxxxxx
30-01-10, 14:56
Przyjmijmy, ze mam taki kaprys i chce wziac takie "Choojostwo" jak Kre-Alkalyn. Pytanie brzmialo "jakiej firmy wybrac?" a nie "jaka forme kreatyny wziac?" wiec trzymajmy sie tematu...rozumiem Twoja troske ale za duzo pozytywnych opinii zebym nie przekonal sie na wlasnej skorze jak to naprawde jest...

D3
30-01-10, 15:29
Tutaj masz to co szukasz

http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/1140854042/products_name/all-american-efx-kre-alkalyn-pro-120-kaps.html

a tutaj masz całą dostępną listę:

http://www.kulturystyka.sklep.pl/advanced_search_result.php?keywords=Alka&x=0&y=0

Chesterxxxxx
30-01-10, 15:59
Dzieki ale wszystkie te linki juz przestudiowalem dawno, pisalem przeciez, ze 240kap potrzebne a dales link ze 120kap, pisalem, ze wieksze opakowania niedostepne...dawkowanie producenta wklada sie miedzy bajki na ogol. Przy wadze 97kg jak bede bral 3g tego kre-alkalynu to na pewno mi nic nie da i to tylko w dni treningowe. A 2 opakowania po 120kap to sie nie oplaca wcale...

Chesterxxxxx
02-02-10, 02:24
Temat do Zamkniecia. Nikt nie pomaga a opakowanie 240kap EFX przec chwila znalazlem.

Pozdro!

KowalX
02-02-10, 02:40
Ja Ci pomogę wybierz mono/creapure ,a oszczędzisz kasę.