PDA

Zobacz pełną wersję : nowy cykl

steeg
30-01-10, 12:46
witam za miesiac zamierzam kupic nowy cykl.
wiem na 100 % ze bedzie to nitrobolon 2 aminokwasy 6800 w tabsach i teraz sie waham miedzy nitroprogenem czy carbo. trenuje pilke nozna i niedlugo zaczyna sie runda wiosenna i zalezy mi na tym aby waga zbytnio nie spadala a nawet sie utrzymala lub wzrosla w co watpie. dlatego co sadzicie na ten temat. kiedys czytalem ze bialko i amino po treningu to swietny system na budowe masy. dlatego nie wiem ale ja z kolei trenuje pilke dlatego czy nie bede bardzie potrzebowal weglowodanow niz bialka ? prosze o odp i wyrozumialosc. . pozdrawiam

dzbanekzwd
30-01-10, 17:28
lepiej weź nitroprogen
w twoim przypadku myślę że lepiej białko.

fallenursus
30-01-10, 17:30
jak wyzej. wegle latwiej dodac z zarcia niz bialko.

D3
30-01-10, 18:05
Olej to amino, bo jest tragiczne. Kup sobie BCAA XXL z Activlab'a i jest git.

steeg
30-01-10, 22:38
czyli mam rozumiec zeby darowac sobie to carbo i kupic nitronolon nitroprogen i ACTIVLAB BCAA XXL i bedzie cykl ok?? a na te weglo to poprostu wiecej jesc ? pozdrawiam

steeg
30-01-10, 22:43
a jeszcze jedno odnoscie ACTIVLAB BCAA XXL to jesli ja nie mam super masy bo mam okolo 70 kg/180 cm wzrosu to to nie ma znaczenia. bo czytalem ze bcaa pomaga redukowac tkanke tluszczowa a jesli ja mam ja bardzo mala:) to mimo to moge to brac? bo patrzac tak logicznie to chyba tak bo pomoze mi to w regeneracji czy dobrze mysle?

Fehu
31-01-10, 12:21
wez lepiej bcaa xtra
i ja bym je wrzucił po cyklu ew. przed i po treningu...
na samym nitro bym cyklu nie robił

steeg
31-01-10, 13:24
nie rozumiem no przeciez by byl nitrobolon nitroprogen i te amino kwasy ale teraz xxl czy xtre??

pimols
31-01-10, 16:14
xtra kup dobre sa

steeg
01-02-10, 00:21
czytalem ostatnio ze duzo osob bierze nitro bolon z jakas jeszcze kreatyna a raczej mono jest senst przy takim cyklu jaki ja napisalem brac jeszcze mono??

MolderDist
01-02-10, 14:37
Tak Bcaa Xtra może pomóc w regeneracji ale to też zależy od innych czynników, sam osobiście biore już od bardzo dlugiego czasu bez przerwy.

Zastanawiasz się nad nitroprogenem lub carbo, jedno to odżywka białkowa, a drugie to węglowodany

spełniają inne funkcje

ja bym zainwestował w obydwa środki i napewno pił po treningu