Zobacz pełną wersję : Co do kreatyny na 2 cykl?
marcinpeny
29-01-10, 17:59
Witam. Moj staz: 7miesiecy, wiek 17 lat, 178cm, 81 kg... Wlasnie koncze moj pierwszy cykl na kreatynie. Kupilem 1kg monohydrantu uniwersal'a wiec na drugi cykl mi zostanie... Co dac do tej kreatyny? Zastanawialem sie nad HMB ale ma duzo zlych opini a nie chce wrzucac pieniedzy w błoto... Moze nitrobolon? Moze bcaa? Co Wy na to? Doradzcie cos. Pozdro
na drugi cykl do mono możesz sobie dokupić jakieś jabłko i styka, hmb shit, nic wiecej Ci nie potrzeba.
marcinpeny
29-01-10, 19:00
Dawkowanie mono i jabłczanu sie nie zmienia jak bede brał je razem tak? Po 10gram dziennie? Moze cos jeszcze innego polecasz?
zmienia, 10g\ed masz brac ale łacznie.
razak 30mg ed 5weeks albo jelfa 20mg ed 5weeks i jedziesz ziomuś! ;)
marcinpeny
29-01-10, 19:26
Narg możesz jasniej? Tak nie bardzo rozumiem... :P
no i dobrze ze nie rozumiesz bo to nie dla Ciebie. on se zażartował.
marcinpeny
29-01-10, 19:34
Aaaaha... Hah. Wiec co oprocz tego jablczanu proponujecie?
nic Ci wiecej nie potrzebna, pilnuj miski i bedzie dobrze.
marcinpeny
29-01-10, 19:41
To wzór :D ale wezcie powiedzcie czy bcaa zdałoby egzamin?
Zarzuć sobie jakieś amino ewentualnie boosterka przed treningiem i będzie gut. L-Cytruline albo L-Arginine ;)
marcinpeny
29-01-10, 19:55
No i gitesik. To pojedziemy z kreatynką i jakims amino. Dzieki za pomoc
amino jest tu zbędne kreatyna jest sama w sobie dobrym antykatabolikiem lepjej białko lub gainer dla uzupełnienia diety + witaminy
Młody (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=4499), ty wiesz jaka jest różnica między aminokwasami a kreatyną? Jeśli nie, to nie pisz głupot.
marcinpeny
29-01-10, 22:33
Amino 4500 albo l-glutamine t6 albo amino whey system mogą byc? Tą są suple z treca- akurat przeglądam ich ulotke
ja proponuje kreatyna + aakg
marcinpeny
29-01-10, 22:55
Raczej mało popularne to aakg chyba... Stosowales to? Jak efekty? W miare przystempnej cenie?
czemu malo popularne?? jest chcec do trneingu pompa i sila, duza puszka aakg z treca kosztuje 85 zl
marcinpeny
30-01-10, 08:34
A na ile starczy ta duża pucha? No w googlach za duzo tego nie ma... Na ulotce z treca tez tego nie widzialem... Chyba ze ma to jakąs inną nazwe o ktorej nie wiem?
marcinpeny
30-01-10, 11:00
A na ile starczy ta duża pucha? No w googlach za duzo tego nie ma... Na ulotce z treca tez tego nie widzialem... Chyba ze ma to jakąs inną nazwe o ktorej nie wiem?
sory pomyłka, w ulotce treca jest aakg... Ale jedynie w kapsułkach... 240kapsow za 85zl... Co starczy na 30 dni... Jak dlugo stosowac te aakg? Miesiąc wystarczy aby zauwazyc efekty?
Stary to nie saa. Bierz i cierpliwie oczekuj efektów. Weź sobie AAKG z Olimp'a, starcza na dłużej z tego co się orientuję.
marcinpeny
30-01-10, 11:19
W mojej miejscowosci jest tylko sklep treca... Jak chcialbym z olimpa musiałbym sciągac z allegro wiec za przesyłke bede musiał płacic i na jedno wyjdzie... :D to kupywac zapasy na miesiąc czy od razu na dwa? (nie znam tego suplementu wiec chce sie dowiedziec co i jak)
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/2387/products_name/olimp-aakg-extreme-mega-caps-300-kaps1250mg.html
Zalecana dzienna porcja :
we wspomaganiu wysiłku :
1-2 kapsułki przed i po treningu oraz przed snem;
dla wspomagania zdolności seksualnych :
1-2 kapsułki jednorazowo na ok. 30 min. przed przewidywanym zbliżeniem płciowym.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Załóżmy, że trenujesz 3razy tygodniowo i rżniesz się z kobietą 4razy ;).
Jeśli dziennie byś brał 4kapsy to Ci starczy na 10tygodni z dniami :).
z treca jest lepsze bo ma jeszcze w sobie cytruline i wyjdzie duzo taniej , to jakie bedziesz mial efekty zalezy od ciebie , sama odrzywka to marny procent przyrostow , musisz sie dobrze odrzywiac i miec dobry trening.
A to na ile ci starczy zalezy ile razy w tyg bedziesz mial treningi i jakie dawki bys bral
marcinpeny
30-01-10, 11:32
;) hah dobre. Dzieki
Z trec'iem jest dziwna sprawa, bo czytam etykietę na stronie i nie wiem czy jedna porcja to 4kaps czy 8? Jest napisane 2x dziennie po 4kaps, ale w "Składniki - 1porcja (8kaps)" WTF?
marcinpeny
30-01-10, 11:36
Na aakg z treca podają ze trzeba brac 2x4 kaps dziennie w treningowe i nietreningowe tak samo... Wiec 240 kaps starcza na 30 dni... :D
toco oni pisza na etykietce mnie nnie interesuje , sam musisz zobaczyc jaka dawka na ciebie dziala, osobiscie bym bral tylko przed treningiem
marcinpeny
30-01-10, 11:40
Wiec proponujesz 4 kapsy przed treningiem i bedzie git tak? No dobra, mi sie podoba ten pomysł bo zaoszczędze troche :)
Ile tygodni chcesz ciągnąć ten cykl na krecie oraz ile dni w tygodniu ćwiczysz?
zaczni sobie od 4 jesli bedzie pompa i wogle bedzie ci sie dobrze cwiczylo to zostan przy tej dawce, z czasem bedziesz zwiekszal , ale wiecej nic 8 nie bierz
marcinpeny
30-01-10, 11:50
Niedlugo bede miał przerwe 4 tygodniową jesli chodzi o kreatyne (koncze 1 cykl) no i drugi cykl zaczne po tej przerwie z kreatyna no i z aakg... Planuje zeby drugi cykl trwał 6 tygodni. Cwicze 3 razy w tygodniu
pon: klata, bic
sr: tric, plecy
pt: bary, bic
No to zakup treca i Ci akurat wystarczy. Jak coś to na końcu zwiększ dawkę i będzie git :)
marcinpeny
30-01-10, 14:56
Dzięki chlopaki za pomoc. Dam kilka sogow bo zaslużyliscie. Pozdro