Zobacz pełną wersję : wasz trening
dawidoss334
29-01-10, 12:15
Opiszcie mi swoj trening . Ile czasu spedzacie tygodniowo na silowni,jak cwiczycie,jakie odrzywki bierzecie i cos o swojej diecie no i jakie efektyclap:pray:. Z gury dziekuje.:smile:
tygodniowo na silce spedzam jakies 3 godziny po 1 godz na trening ;)
CZasem bywam na silce pro ale tam sa same maszyny wiec tak sobie tylko pomacham :)
Cwicze glownie splitem teraz dla odmiany fbw. Odzywki to tylko bialko i czasem jakis gainer ale sporadycznie gdy nie mam jak zjesc posilku itp
Dieta hmm wszystko na oko... staram sie jesc duzo bialka jakies 2g na kmc wiecej probowalem kiedys ale efektu wiekszego nie bylo wiec 2 g- 2,2 g na kmc styknie. Wegle to juz calkiem na oko. Po treningu najwiecej.
Z "gury" nie ma za co za odpowiedz ;D
TO i ja sie wypowiem, a co:D
Ja spedzam na silowni 4 w tyg(czasem 3) po niecale poltorej godziny dziennie...Trening standardowy(split) za niedlugo bede planowal FBW:)...Co do odzywek teraz biore clout + no xplode(polecam bo daja kopa a brane sa bez calkowitej diety)...Dieta moja nie wyglada xD Rano posilek jaki sie tam uda wszamac(zazwyczaj jakas bulka z szyneczka albo serek wiejski z kromka chleba zytniego albo jak mam czas to omlet kulturystyczny) obiad taki jak przygotuje mama,po treningu czasami jest jajecznica(jak jest czas)na szyneczce(polecam bo jest miodzio xD) i na wieczor twarog chudy z dzemem:) nie mam czasu na scisla diete:P teraz planuje zakupic jakies bialko zeby bylo go wiecej dostarczanego:)
Nie ma za co za wypowiedz;P(pewnie posypia sie komenty do mnie ze za malo jem no ale niestety nie mam czasu na wiecej i czasem checi zeby tyle jesc)
dawidoss334
02-02-10, 10:16
tylko dwie odpowiedzi! a reszta to co niecwiczy .no dalej dawajcie!!!!!!!!!!!!!
Ja mam trening 4 razy w tygodniu(split). 3 razy po 1.5h i raz ok. 1h(nogi). Dieta ta sama od 4 miesięcy. Na obiad najczęściej cyc z kuraka. Z odżywek biorę Bulka(Trec Hard Mass) jako uzupełnienie diety. Do tego witaminki z olimpu i czosnek w kapsułkach. Waga skoczyła, wymiary też więc jestem zadowolony.
Ja spędzam na siłowni ok 2 godziy (razem z porządną rozgrzwką). Ćwicze spiltem 4 razy w tygodniu i na każdym treningu tobie też brzuch ;)
Dietka ułożona staram się trzymać jej jak mogę ale różnie to oczywiście bywa ;DD
Wspomagam sobie ją białkiem Dymatize. Co do innym supli to BCAA tej samej firmy, glukozamina z kolagenem (bo am trochę problemy ze stawami), witaminki, omega3 i creapure mono powder ;) Aktualnie 4 tydzień cyklu jadę i polecam goraca ta kretke na 1 cykl;)
Efekty mnie zadowalają siła szybko się pnie wraz z wymiarami ;) Pozdro