Zobacz pełną wersję : wyjebki omena!!!!!!
no i prosze tak kazdy mowil ze niema podrobek omki ani nic z tych rzeczy.... ze sie nie oplaca itp....
http://www.mofnet.gov.pl/dokument.php?const=2&dzial=532&id=84811&PortalMF=3f174d6c84dfbadbcac8b2552c
teraz to juz niczego nie mozna byc pewnym:evil:
fallenursus
28-01-10, 17:52
podroby sa, bedea i byly:) ale i tak dziala ;>
oma to naj popularniejszy sprzet u was. sprzedaje sie na hektolitry. czy naprawde sadzisz ze z fabryki da sie wyniesc tyle sprzetu?:)
eee tam,
na pl rynku trafic na fake omo to jak trafic los na supereurolotto,
W PL wszystko się opłaca na co jest zbyt, jak opłaca sie podrabiać papierosy i sprzedawać po 4 zeta , co też nie jest łatwo bo opak itp. to omo tym bardziej,
osobiście widziałem podróby omo, praktycznie takie samo nawet działa ok ale pewnie zawartość i proporcje testo bedą inne.
.
tomaszewiak
28-01-10, 21:07
osobiscie sie niespotkalem a link wisial na innym forum
Osobiscie niespotkałem sie z wyjebkami omnadrenu ale od kilku znajomych słyszałem że niekopie tak jak kiedyś.
Bo nawet byscie nie wiedzieli że to podróba i taka prawda :)
Ale jest jeden konkretny szczegół który to stwierdza w 100%.
.
tomaszewiak
29-01-10, 08:02
jaki szczegol?
jaki szczegol?
nie klepie :twisted:
nie powiem :)
jesli chodzi o działanie jak najbardzie bedzie ok , może coś mniejsze ale ok, problem bedzie jedynie w proporcjach testo,
nie ma sobie tym co dupy zawracać , jest dostepne omo w orginale i nie ma problemu.
.
Powiem jeszcze tak, wolał bym podrobioną omke niż suste która zawyczaj w orginale nie występuje, różni sie od omy tylko ceną :)
no wlasnie bo to mnie trapi. jak to jest z oryginalem w turcji. bo to przeciez apteka. i stamtad i susta i prima a wszyscy pisza ze nie ma oryginalow. a przeciez do turcji kupa ludzi lata na wakacje i wiem tez ze sporo lata tylko i wylacznie po SOKi.
jak to jest z tym tureckim towarem??