Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Miesięczny cykl!

Dyfel997
26-01-07, 20:07
witam mam 77kg diete mam zrobiona na 3g bałka na 1kg ciała. węglowodany mam na 8g na 1 kg ciała do tego- węglowodany z treca przed i po reningu 3kg,+ białko Ostrowia 1,8kg ale bore tlko 60g na dzień+ gainer mega mass 4000 7kg tego duzo bore bo aż 200g + cell pump 450g. chce bardzo mocno przyrosnąć w okrese 1 miesąca bo na diete z dłuższym terminem mnie nestać pomyśle o długiej diece za 1rok ale teraz chce zrobic maxymalny cykl. staż 3 lata
obecnie mam 17lat. odp mi czy mam dobry skład produktów, czy wogule cos da mi dieta z odzywkami przez 1 mesiac:( piszcie bo jak szczeze mówiąc nigdy dety nemiałem i newiem co o daje:( wiec wiem ze wy mi odp pozdro

marcinczwa
27-01-07, 12:12
za duzo masz wegli w diecie, tłuszczu złapiesz tylko
szybko masy mięśniowej nie da się zbudować - potrzeba do tego czasu

Prezydent_1c
27-01-07, 13:16
W miesiąc nie dasz rady. Rozłóż sobie to lepiej na jakiś dłuższy okres. A dieta idealna nie musi być ... Ogólnie musisz wiedzieć co jeść a czego unikać i nasick lekki na białko i węgle i cię wtedy stać będzie :wink:

Dyfel997
27-01-07, 16:01
to postaram se to bałko na dłuzej przedłuzyc. ale ja chce miec tak duzo wegli bo chce jeszcze troche nabrac tłuszczu dlatego ze niechce mieć 35cm w bicepsie w samej żeźbie to kijowo wgląda ale owszem zeźba jest dobra ale jak minimum sie ma 45cm w bicepsie i ze 120w klacie to w tedy super wglada. wole narazie masówke zrobic. ale niemówcie też że mi nic ta konkreatna dieta nieda w miesiąc bp efekty juz powinny byc widoczne. odp pozdro

[ Dodano: 28-01-2007, 13:37 ]
no ej mozecie mi chociaż napisać czy wam duzo dała dieta przez 1 miesąć ale chodzi mi o powiekszony sład czyl jak ja mam białko 3g/ węglowodany 8g/ ja ngdy jkeszcze niebrałem powiedzcie chociaż jakich sie moge spodiewac efektów czy cell pump dobrze z tym zadziała??