Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Masa mięśniowa dobrej jakości!! jakie odżywki

Aymi
27-01-10, 21:24
Witam chciałbym zacząć poważna suplementację. Wczesniej brałem jakiś jabłczan i białko, ale teraz chaiłbym poradzić się kogoś kto się na tym zna.
Jestem też bezpośrednio po redukcji na venomie więc wiadomo są spore spadki.

Moim celem jest niewielki przyrost, ale w miarę możliwości czystego twardego mięśnia dobrej jakości bez tkanki tłuszczowej.

Myślałem o czymś takim: proszę o opinie i mile widziane własne propozycje

-Stack kreatynowy Controled Labs Green Magnitude http://sklep.kfd.pl/controlled-labs-green-...835g-p-428.html
-Odżywka białkowa* Optimum 100% Whey Protein lub vitalmax 90
-Aminokwasy Olimp BCAA MC
-Booster testosteronu Ultimate TestostroGrow 2 HP http://sklep.kfd.pl/ultimate-testostrogrow...tabl-p-817.html
+ dieta niskowęglowodanowa i stack witaminowy

fallenursus
28-01-10, 00:05
zaniast tego testogrow shit'u kup sobie jakies przedtreningowe cos, bo na diecie niskoweglowej daleko nie pociagniesz z sila i energia....

wujek.maciek
28-01-10, 00:13
lysy ma racje, wywal tego boostera tescia i daj cos, nie wiem, moze noxploda. Green Magnitude zostaw. sam nie bralem, ale ma dobre opinie. w sumie to tez wywalilbym bcaa, chociaz z drugiej strony, przy takiej diecie moze sie przydac. wszystko zalezy od twojego planu. bialeczko, wiadomo, jak brakuje to bierz. pomysl o czyms na noc: ser albo cos jak nitrprogen albo dymatize elite 12

pozdro

Sosna91
28-01-10, 14:01
tylko nie obcinaj tak drastycznie węgli bo paliwo trza lać do organizmu i jak bedize go za mało to organizm bedzie go czerapał z czegoś czego nei chcesz ;]

booster tescia tak jak goscie wyżej pisali odłóż na razie.

BCAA brałbym only DT.

MolderDist
28-01-10, 23:32
Tak jak fallen, zamiast testo grow kup np. No-shotguna i bierz przed treningiem.

Z bcaa wybrałbym zdecydowanie Bcaa Xtra zamiast mega capsow.

Aymi
29-01-10, 14:18
ok dzięki za pomoc zakupiłem co trzeba testo~~ wywaliłem (od samego początku nie bylem pewny:P) stacka kupiłem no-bursta bo mi go polecano wśród znajomych. Bcaa Olimpu już używałem wiem że na mnie akurat działa dlatego taki wybór. Jeszcze raz dzięki i napiszcie coś jeszcze o no- burst'cie.

niewula
29-01-10, 14:59
najlepsze na suchy miesien jest jakis booster