Zobacz pełną wersję : Proszę fachowców o rzut okiem na moj zestaw
Witam, was serdecznie. Na początek zaznaczę ze nie jestem młodym chłopaczkiem który poszeł 1 raz na siłownie i szybko chce urosnąć, trochę stażu mam. Lecz pierwszy raz zebrałem tyle suplementów i prosze o fachowe doradztwo o to one.
1- Gaspari Nutrition SuperPump250
2- Gaspari Nutrition Size On - 1300g
3- Nutrabolics GlutaBolic
4- HMBolon Olimpa 360kaps.
5- Białko z firmy OSTROWIA
Co o tym sądzicie
suple ok tylko na hmb szkoda kasy było, ale jak juz masz to zostaw na pozniej razem nie ma sensu brac według mnie.
Niech ładuje wszystko co ma będzie wesoło :smile:
Sosna91.. Też myślałem co by zostawić, HMBolon na później, KowalX... ja potrzebuje rady a nie wesołych komentarzy
Sosna91.. Też myślałem co by zostawić, HMBolon na później, KowalX... ja potrzebuje rady a nie wesołych komentarzy
To rada na wesoło :smile:
bierz wszystko i tak nie poczujesz solo
To rada na wesoło :smile:
bierz wszystko i tak nie poczujesz solo
Co masz na myśli, że to nic nie pomorze ??
Co masz na myśli, że to nic nie pomorze ??
1- Gaspari Nutrition SuperPump250
2- Gaspari Nutrition Size On - 1300g
to jest niezła kosa :smile:
3- Nutrabolics GlutaBolic
5- Białko z firmy OSTROWIA
To wiadomo co...
4- HMBolon Olimpa 360kaps.
A to zwykłe hmb z niewielką ilością reszty składników i Ja bym to brał razem z pozostałymi.Coś Ciebie tam ruszy,ale jak mówię wolę razem niż branie tego solo.
ee ja tam jestem zdania ze nie warto, bo wiadomo cos ruszy ale zaslugi HMB nie bedzie, bo nawet jako antykatabolik teraz nie warto do tego zestawu. Ale zrobi jak uważa ;]
Mastershammer
28-01-10, 14:11
Sosna ma racje na Hmb szkoda siana ale jak juz jest to wcinaj wszystko.Gluta z nutrabolicsa do dupy rozpuszczalność (peptyd)Size z Superpumpem jednych kopie dla mnie tylko fest sraczka.Ogólnie zestaw konkret,po treningu dorzuc Vitargo
ee ja tam jestem zdania ze nie warto, bo wiadomo cos ruszy ale zaslugi HMB nie bedzie, bo nawet jako antykatabolik teraz nie warto do tego zestawu. Ale zrobi jak uważa ;]
nie zrozumieliśmy się :) chodziło mi żeby szamał razem nie osobno ,bo ma kupione
MolderDist
28-01-10, 23:35
Dokładnie dawaj wszystko razem, osobno bedzie lipa i tak.
Widze KowalX wrócił :-P
te hmb to lipa kiedyś to brałem i nie czułem efektu
zawsze moze sprzedać jakiemuś frajerowi zamiast jeśc tylko po to żeby zjeść ;]
zrób cykl z tego co masz a w ostatnim dniu cyklu zacznij brać hmb co podziała jako antykatabolik bo pewnie po cyklu sobie wyluzujesz to nie stracisz tyle mięsa.
Co myślicie o tym co mówi DeBe ?? a żeby nie starcic po cyklu to moze do tego hmb dokupic cos
Tomek po cyklu trzymaj dalej diete to wystarczy..
osobiscie nie polecam kupowania hmp ale gdy juz masz to w malym stopniu przyda ci sie po cyklu
bo w trakcie nie ma kompletnego sensu brac
Ja teraz szamie krete, dekztroze,glutamine,hmb w płynie trecka,amino rozgałezione,i przed treningiem 3 kapsy aakg olimpa, wszystko razem i czuje nawet nie złe pierdolniecie.Dzisiaj to tak mnie spompowało ze czułem sie jak na cyklu i zaczołem sie zastanawiac ze jak od pon zaczne cyklona to dopiero bedzie kurewsko ostro
wal wszycho razem jak chłopaki pisza
Chyba tak zrobie :) dzieki DeBe. i wam wszystkim dzieki za doradzanie.
Dokładnie dawaj wszystko razem, osobno bedzie lipa i tak.
Widze KowalX wrócił :-P
witam :p
Słuchajcie wpadłem jeszcze na taki pomysł co by odstawić to HMB a zamiast tego dokupić BCAA Multipower, a po tym cyklu dorzucić X-plod Multipower i ten HMBolon co by nie spadło po cyklu. To by podziałało jako antykatabolic tak myślę.
Jak możecie to doradźcie jeszcze. Z góry dzieki i pozdrawiam