Zobacz pełną wersję : Pas neoprenowy fitplay
arnold5551
27-01-10, 09:36
Mam ten pas i wciagu 2 lat musialem go wymieniac 2 razy. Niebieski material z gory odlali, wszystko sie robi pozaciagane, pomechacone, przestaja odpowiednio pasowac (rzepki wystaja poza reszte i kalecza brzuch). Najgorszy jednak ten material, no pas sie robi jak flak i jest nieprzydatny.
Czy on nadaje sie do robienia brzuszków? Bo podejrzewam ze moze przez ten problem? On sie naciaga dokladnie tam gdzie potem odłazi...
w ogóle daje coś ten pas?
u mnie na siłowni co drugi to to ma
wujek.maciek
27-01-10, 10:50
ten pas to b. fajna rzecz
szczegolnie podzas zimy - nie przewieje wam nerek.
a jesli chodzi o wlasciwosci odchudzajace, no coz... jakis cm wody z pasa wypocicie, ale na cholere to komu. a jesli chodzi o lansik na silce, to lepiej juz kulturystyczny nosic - lepiej wyglada i czasem rzeczywiscie moze sie przydac
pozdro
ten pas nic nie daje pocisz się na brzuchu jak pojebany przez pierwsze 2-3tyg puźniej już mniej do tego wypaca się tylko woda więc wypijesz i masz spowrotem to co było jak wiadomo wraz z wodą wychodzą witaminy minerały więc nie widzę sensu noszenia tego śmiecia do tego mogą się porobić odparzenia smród pot cieknie po dupie nie jest to przyjemne nie polecam szybko się też niszczy. Brak możliwości prania po kilku ubraniach smród okropny.
arnold5551
27-01-10, 12:27
Masz racje, jednak mysle ze on PRZYSPIESZA w jakims stopniu odchudzanie.
Powiedzcie mi jakic pasow uzywacie i czy robicie w nich tez brzuszki? Jesli tak to czy Wam sie od tego nie rozkleja i nie robi sie flak?
wujek.maciek
27-01-10, 12:41
wiesz co arnold, myslenie zostaw moze innym, a przynajamniej komus, kto ma jakies blade pojacie o odchudzaniu. ten pas niczego nie przyspiesza, a na pewno nei spalania tkanki tluszczowej. juz ci napisalem do czego mozna uzyc tego pasa, a robienie w nim brzuszkow to glupota, nic wiecej. jak chcesz schudnac, to przede wszsystkim diete sobie uloz i rob aeroby. cwiczac brzuch mozesz go wyplaszczyc, ale nie pozbedziesz sie tluszczu.
pozdro
jednak mysle ze on PRZYSPIESZA w jakims stopniu odchudzanie.
portfela...
Powiedzcie mi jakic pasow uzywacie i czy robicie w nich tez brzuszki? Jesli tak to czy Wam sie od tego nie rozkleja i nie robi sie flak?
żadnych...
Rownie dobrze mozesz sie owinac folia do zywnosci.
został wymyślony dla ludzi święcie przekonanych, że fajna sylwestke da sie zbudować przed telewizorem... jedzac to na co ma sie ochote... wystarczy zalozyc pasy roznego rodzaju drogie gadzety typu sauna solution i czekac na efekty :> po prostu dla slabych psychicznie leni
arnold5551
27-01-10, 18:34
Czyli ten pas nawet nie wspomaga spalania fetu nawet w 0,1%? Lazenie na saune to samo? O odchudzaniu wylacznie za pomoca pasa nigdzie nie pisalem.
Rownie dobrze mozesz sie owinac folia do zywnosci.Dokladnie, wez tylko na uwage ze to bardzo nie wygodne - stad te pasy :)
Mi chodzilo w pyt. tylko czy od naciagania pasa brzuszkami m0oze sie on zniszczyc.
Czyli ten pas nawet nie wspomaga spalania fetu nawet w 0,1%? Lazenie na saune to samo?
Nie wspomaga co najwyżej krótkotrwale możesz stracić trochę kg na skutek pocenia się/odwodnienia
arnold5551
27-01-10, 23:07
A regularne chodzenie na suane w ramach dotaktu do cwiczen i diety? daje jakis rezultat?
wujek.maciek
27-01-10, 23:10
A regularne chodzenie na suane w ramach dotaktu do cwiczen i diety? daje jakis rezultat?
no, np rozwapnia kosci :twisted:
slim shady
27-01-10, 23:14
Sauna nie jest od odchudzania, zamiast marnować kasę na głupi pas kup sobie rowerek i pedałuj najlepiej codziennie po 40 minut i zauważysz różnice, albo po treningu z 20 minutek, nie zapomnij o odpowiedniej diecie.
arnold5551
29-01-10, 16:49
za to sauna bardzo samopoczucie poprawia ;)