Zobacz pełną wersję : bialko glownie z sera bialego
Czy mogl by mi ktos powiedziec czy to zle jesc glownie bialko z sera bialego i serka wiejsckeigo czy tio nie ma roznicy czy bialko z sera bialego czy z kurczaka
Moja diete wyglada mniej wiecej tak
Sniadanie
Ryz 100g +200 g mleka
II posilek
Chleb razowy 200 g +75 g bialego sera
III
Chleb razowy 200 g +75 g bialego sera
IV
Ryz 100g i 250 g serka wiejskiego
TRENING
V
Ryz 100g i 250 g serka wiejskiego
VI
Ryz 100 g I tunczyk 150 g
NA OGOL JEM TAK ALE RAZ NA DWA DNI POSILEK JEST Z MIENSEM
NIERAZ TEZ JEM JAJKA
ALEOGOLNIE TAK WYGLADA MOJA DIETA GLOWNIE Z BRAKU CZASU
CZY SADZICIE ZE JEST BARDZO ZLA CZY MOZE BYC
WIEK 17
WAGA na poczatku 53 obecnie 65
WZROST 173
STAZ 5
CEL MASA MASA I JESZCZE RAZ MASA
fallenursus
26-01-10, 21:03
http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/20/128796504419776046.jpg
wujek.maciek
26-01-10, 21:26
jak ty zbudujesz na tym cos, co bedzie przypominalo miesnie, to zostawie silownie i zapisze sie na balet.
jak chcesz mieso - jedz mieso! kurczak, ryby, wolowina, wieprzowina, cielecina przynajmiej 2 razy dziennie. i jajka sie naucz jesc na sniadanie. ten ser, to na kolacje sobie co najwyzej zostaw. poczytaj w dziale dieta, bo to co tu masz, to najlepiej podsumowuje ten gruby kot z obrazka powyzej - diet fail!!
pozdro
Na śniadanie: łosoś, jajca, płatki owsiane na mleku, dietetyczny omlet. Nie jedz tyle sera tylko MIĘCHO!!! Na samym serze daleko nie zajedziesz, no!
Mu chyba chodzi o brak funduszy...
Myślałem nad tym kiedyś ale jak sobie wyobrażę twaróg na śniadanie,potem na drugie śniadanie i obiad itd to smród z gęby był by niesamowity bo to wszystko tam by zalegało wiadomo jaka jest kazeina...Jedna porcja dziennie i to na noc jest oki...
M
Myślałem nad tym kiedyś ale jak sobie wyobrażę twaróg na śniadanie,potem na drugie śniadanie i obiad itd to smród z gęby był by niesamowity bo to wszystko tam by zalegało wiadomo jaka jest kazeina...
Trza myć kiełki, he he.
Bo mycie zębów po każdym posiłku coś da!!!
...Jakbyś nie wiedział to kazeina do pełnego wchłonięcia potrzebuje nawet 8h a taki twaróg zalegajacy będzie dawał okrutny fetor z wnętrza a mycie zębów nic nie da...
Niezbędnik kulturysty: nić dentystyczna, pasta i szczoteczka do zębów oraz płyn do płukania:rockon:
Jaca666 nerwowy jesteś a złość piękności szkodzi:P
Nawet Niezbędnik Kulturysty nic tu nie da bo smród idzie z wewnątrz powtarzam...
A Ty jesteś jasnowidzem że wiesz że się złoszczę???
Nawet Niezbędnik Kulturysty nic tu nie da bo smród idzie z wewnątrz powtarzam...
Po sposobie w jakim to napisałeś:headbang:
A co do smrodu to trudno. Poświęcenie musi być:pray:
Ilośc wykrzykników , kropek i pytajników jest wprost proporcjonalna do humoru autora tekstu.
Pan Jaca666 nie ma poczucia homoru:smile:
ja wsuwam dziennie ok 500gr twarogu rano i na kolacje po 250gr i jakoś młoda daje mi pyska i nie płacze ze mi ciągnie,myśle ze to zależy jak kto tam trawi i to kwestia zapachu z paszczy.
fallenursus
27-01-10, 22:37
wiem z bardzo pewnego zrodla,ze nawet u ruskich za komuny do mety jedli wiecej miesa jak sera. choc dieta ich na tym sie bazowalamieso-ser+ziemniaki.:happy:
mięsko lepsze nie ma co dyskutowac
Indianin i szycha nie róbcie spamu.
Wiadomo że mięsko lepsze ale droższe.
Przeliczając 40g białka z twarogu mamy za około 1.30-1.60zl a z mięska(cycek kury)2.5-3.0zł.
A o tym smrodzie napisałem nie bez powodu bo w wojsku mieliśmy plutonowego który do każdego posiłku pił 0.5 litra mleka i prawdopodobnie jego organizm nie tolerował produktów mlecznych to uwierzcie mało kto chciał z nim rozmawiać twarzą w twarzą :)
takie bialko nie jest zle jak juz szamiesz tyle to szamaj ale staraj sie jesc tez piers z kury,wolowe itp musi byc zroznicowanie diety i bedzie <3
a zapach no to obserwuj:D