PDA

Zobacz pełną wersję : Odzież dla kulturystów!

Radek20
26-01-10, 02:00
Witam!

Ostatnio szukałem na allegro odzieży dla kulturystów (akurat ja trenuje sztuki walki i szukałem długich luźnych spodni) i znalazłem rzeczy firmy mordex firma obiła mi się o uszy ale nikt z moich znajomych nie ma ubrań z tej firmy. Przejdę teraz do sena powiedzcie mi czy firma jest dobra oraz czy mają rzeczy z dobrych materiałów. Strona na jakiej ja znalazłem dużo ich rzeczy to

Pozdrawiam

link usuniety ostrzeżenie słowne temat zamykam
fehu

know1126
26-01-10, 12:48
kolejna reklama:smile:

Sosna91
26-01-10, 12:54
ale chociaz jakoś z sensem napisana to sie chwali ;]

Radek20
26-01-10, 14:23
Reklama reklamą ale ja naprawę chce zamówić sobie spodnie i koszulkę a zależy mi na dobrej jakości w dobrej cenie. Ja tego sklepu nie reklamuje ale jeśli możecie to odpowiedzcie na moje pytani.

Pozdrawiam

Ezachiel
26-01-10, 16:48
Reklama reklamą ale ja naprawę chce zamówić sobie spodnie i koszulkę a zależy mi na dobrej jakości w dobrej cenie. Ja tego sklepu nie reklamuje ale jeśli możecie to odpowiedzcie na moje pytani.

Pozdrawiam

taaa
bo ktos Ci uwierzy xD
zakladasz konto tylko by zapytac nas o zdanie?
pewnie tak... ale przy okazji tak dla swietego spokoju pytasz też ludzi z wielu inych for sportowych... i mow mi ze to nie reklama xD

sklep jak sklep, ceny nie szokują, więc pewnie nic specjalnego.

Radek20
26-01-10, 17:44
Nie wiem czy ktoś mi uwierzy ale to mnie mało interesuje. A tak z ciekawości jeśli możesz to podaj mi fora na których też pisze bo chyba muszę lunatykować bo jakoś sobie nie przypominam abym na innym pisał.

Ezachiel
26-01-10, 18:05
taaa
bo ktos Ci uwierzy xD
zakladasz konto tylko by zapytac nas o zdanie?
pewnie tak... ale przy okazji tak dla swietego spokoju pytasz też ludzi z wielu inych for sportowych... i mow mi ze to nie reklama xD

no dobra, myle sie...

sklep jak sklep, ceny nie szokują, więc pewnie nic specjalnego.

Fehu
26-01-10, 19:48
heh sam sklep nie powala parę produktów i wsio...
nie znam tej firmy ale ja dziękuje za napis "mordex"

odnosnie reklamy -niech już zostanie watpie żeby i tak ktoś coś tam kupił...
reklamodawce prosze o PW do mnie to podam numer konta na jaki ma mi wpłacić $ za pozostawienie reklamy :)

pablo28
26-01-10, 20:10
no dobra jesli naprawde cos tam chcesz to ci powiem ze firma nie jestr taka najgorsza, a u mnie to nawet popularna.
Ale! ja bym sie w czyms takim nie pokazał, pozatym jesli nie masz 50 w łapie to nie sa ciuchy dla Ciebie(poprostu wygladzasz jak w worku po ziemniakach)

Młody
26-01-10, 20:14
ja tam preferuję Animala :D

wujek.maciek
26-01-10, 21:05
a ja wszystko co mi sie podoba, nie ma paskow, jest czarne i w rozmiarze XXXL :rockon:

a co do tego sklepu: jak nie masz na co pieniedzy wydawac (sory, ale pakerka za 35zl+przesylka z 10zl, to troche przesada, chyba, ze aspirujesz do miana osiedlowego gieroja albo jakies slitasne focie na nk chcesz porobic, bo inaczej noszenie napisu "mordex" nie ma sensu), to jak najbardziej - kupuj!

pozdro

Radek20
26-01-10, 22:17
Ok dzięki za odpowiedzi w sumie kupie spodnie bo mi się na treningi przydadzą i napisze jak się noszą :P A nawet zadzwonię i się zapytam czy można bez tego napisu.

Bull2
26-01-10, 22:24
ale udaje ze on tego nie reklamuje hehe

Radek20
26-01-10, 23:06
Do moderatora: Temat do usunięcia!

fallenursus
27-01-10, 17:12
house of pain panowie sie nosi!
http://www.houseofpain.com/images/store/699-3.jpg
:twisted:

pablo28
27-01-10, 17:20
fajna koszulka obczaje na allegro zaraz

fallenursus
27-01-10, 17:31
watpie zebys ta dostal, bo niedawno to logo wyszlo.
http://www.houseofpain.com

pablo28
27-01-10, 17:43
kurna tego w Polsce chyba nie ma wogóle