Zobacz pełną wersję : Odzież dla kulturystów!
Witam!
Ostatnio szukałem na allegro odzieży dla kulturystów (akurat ja trenuje sztuki walki i szukałem długich luźnych spodni) i znalazłem rzeczy firmy mordex firma obiła mi się o uszy ale nikt z moich znajomych nie ma ubrań z tej firmy. Przejdę teraz do sena powiedzcie mi czy firma jest dobra oraz czy mają rzeczy z dobrych materiałów. Strona na jakiej ja znalazłem dużo ich rzeczy to
Pozdrawiam
link usuniety ostrzeżenie słowne temat zamykam
fehu
ale chociaz jakoś z sensem napisana to sie chwali ;]
Reklama reklamą ale ja naprawę chce zamówić sobie spodnie i koszulkę a zależy mi na dobrej jakości w dobrej cenie. Ja tego sklepu nie reklamuje ale jeśli możecie to odpowiedzcie na moje pytani.
Pozdrawiam
Reklama reklamą ale ja naprawę chce zamówić sobie spodnie i koszulkę a zależy mi na dobrej jakości w dobrej cenie. Ja tego sklepu nie reklamuje ale jeśli możecie to odpowiedzcie na moje pytani.
Pozdrawiam
taaa
bo ktos Ci uwierzy xD
zakladasz konto tylko by zapytac nas o zdanie?
pewnie tak... ale przy okazji tak dla swietego spokoju pytasz też ludzi z wielu inych for sportowych... i mow mi ze to nie reklama xD
sklep jak sklep, ceny nie szokują, więc pewnie nic specjalnego.
Nie wiem czy ktoś mi uwierzy ale to mnie mało interesuje. A tak z ciekawości jeśli możesz to podaj mi fora na których też pisze bo chyba muszę lunatykować bo jakoś sobie nie przypominam abym na innym pisał.
taaa
bo ktos Ci uwierzy xD
zakladasz konto tylko by zapytac nas o zdanie?
pewnie tak... ale przy okazji tak dla swietego spokoju pytasz też ludzi z wielu inych for sportowych... i mow mi ze to nie reklama xD
no dobra, myle sie...
sklep jak sklep, ceny nie szokują, więc pewnie nic specjalnego.
heh sam sklep nie powala parę produktów i wsio...
nie znam tej firmy ale ja dziękuje za napis "mordex"
odnosnie reklamy -niech już zostanie watpie żeby i tak ktoś coś tam kupił...
reklamodawce prosze o PW do mnie to podam numer konta na jaki ma mi wpłacić $ za pozostawienie reklamy :)
no dobra jesli naprawde cos tam chcesz to ci powiem ze firma nie jestr taka najgorsza, a u mnie to nawet popularna.
Ale! ja bym sie w czyms takim nie pokazał, pozatym jesli nie masz 50 w łapie to nie sa ciuchy dla Ciebie(poprostu wygladzasz jak w worku po ziemniakach)
ja tam preferuję Animala :D
wujek.maciek
26-01-10, 21:05
a ja wszystko co mi sie podoba, nie ma paskow, jest czarne i w rozmiarze XXXL :rockon:
a co do tego sklepu: jak nie masz na co pieniedzy wydawac (sory, ale pakerka za 35zl+przesylka z 10zl, to troche przesada, chyba, ze aspirujesz do miana osiedlowego gieroja albo jakies slitasne focie na nk chcesz porobic, bo inaczej noszenie napisu "mordex" nie ma sensu), to jak najbardziej - kupuj!
pozdro
Ok dzięki za odpowiedzi w sumie kupie spodnie bo mi się na treningi przydadzą i napisze jak się noszą :P A nawet zadzwonię i się zapytam czy można bez tego napisu.
ale udaje ze on tego nie reklamuje hehe
Do moderatora: Temat do usunięcia!
fallenursus
27-01-10, 17:12
house of pain panowie sie nosi!
http://www.houseofpain.com/images/store/699-3.jpg
:twisted:
fajna koszulka obczaje na allegro zaraz
fallenursus
27-01-10, 17:31
watpie zebys ta dostal, bo niedawno to logo wyszlo.
http://www.houseofpain.com
kurna tego w Polsce chyba nie ma wogóle