Zobacz pełną wersję : Mega bolic.
biore mega bolic (odżywka na mase) czy mogę ćwiczyć brzuch razem z tą odżywką? czy nie będą gorsze efekty??
czemu nie????
Ludziska rozśmieszacie mnie :lol: taką poradę to on może sobie ws*****.
a co do tematu to możesz ćwiczyć brzuch. Ale jerzeli chodzi Ci o rzeźbę brzucha to nie uzyskasz jej stosując odżywki na masę. Pozdro :twisted:
Ćwiczyc mozesz przeciez nic ci sie nie stanie :lol:
Ale wiesz nie spodziewaj sie kraty po tej odzywce.Raczej przybedzie ci fatu...
co za pytanie chyba chodzi o to czy czwiczenie brzucha nie bedzie przeszkadzac w masowaniu...
ADI1616,
muwie ze moze kurde on chciał wiedzie czy mu sie cos stanie ! :lol:
mozna tez cwiczyc na mase!!!
po co tak wczesnie na rzeźbę??
pierw na mase puzniej na rzeźbę bo co chces rzeźbic?
Jeżeli Ci chodzi o to czy ćwiczenia brzucha nie będą przeszkadzały w masowaniu to nie :twisted: Możesz nawet stać na głowie i nie będzie to przeszkadzać :razz: A na przyszłość to bardziej precyzuj pytania bo nie wiadomo o co biega :twisted: W końcu to nie krzyżówka tylko forum kulturystyczne :twisted: Pozdro :twisted:
1990Mariusz1990
26-01-07, 22:30
muwie ze moze kurde on chciał wiedzie czy mu sie cos stanie ! MÓWIE BO MOWA. Co do tematu koleś brał Mass XXL i ćwiczył na brzuch, teraz ma fają masę i kratę na brzuchu, więc raczej to ci nie będzie przeszkadzać. Polecam ćwiczonko WEIDERA i do tego ze 100 brzuszków dziennie, sam tak jadę (30 dzień WEIDERA) i fajny zarys mam. :grin: powodzonka :wink: