Zobacz pełną wersję : wzrost
witam
mam takie dosyc dziwne pytanie
nie wiece jak mozna przestac rosnac w wieku 15lat? np. isc na silke i zrobic pozadny trening na sile??(pytam sie bo moi koledzy ostatnio zakladali sie o jak najszybciej przestac i jak najszybciej urosnac)
Raczej nie jest to możliwe.Natury nie oszukasz i siłownia tu nic nie pomoże.
Na przykład wypadek samochodowy. Siłownia może w jakiś sposób pomniejszyć wzrost o parę cm jeśli się ćwiczy złą techniką i z dużymi ciężarami a szczególnie przed 16 rokiem życia. Jeśli się ćwiczy z odpowiednią techniką to będzie ok
witam
nie wiece jak mozna przestac rosnac w wieku 15lat? np. isc na silke i zrobic pozadny trening na sile??(pytam sie bo moi koledzy ostatnio zakladali sie o jak najszybciej przestac i jak najszybciej urosnac)
nie dostarczaj wystarczającej ilości witamin ,białek,tłuszczy ,nie wysypiaj się ,odwodnij i co tam chcesz to oprócz wzrostu może jeszcze niedorozwój
poproś kogoś niech Ci złamie kość ogonową :)
witam
jak umrzesz to nie urośniesz.
no nie chce miec lamanych kosci wypadku samochodowego ,ani umrzec wiec wole rosnac dalej.Po prostu nie chce byc wysoki ale jezeli mam tak sie posiwiecac to wole miec ten 190cm
Poświęcać ? ziomek , jak się wyjebiesz na siłowni to sie obsraja jak obok ciebie beda przechodzili. :whistle:
no dokladnie ;] a nie masz co sie martwic, ja mam 187 od 15 roku zycia ;d i dalej mam tyle ; ) niektorzy tak maja ze urosna wzwyz szybko a potem juz w ogole ;p