Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wzrost

ixy
25-01-10, 16:52
witam
mam takie dosyc dziwne pytanie
nie wiece jak mozna przestac rosnac w wieku 15lat? np. isc na silke i zrobic pozadny trening na sile??(pytam sie bo moi koledzy ostatnio zakladali sie o jak najszybciej przestac i jak najszybciej urosnac)

piap1
25-01-10, 17:54
Raczej nie jest to możliwe.Natury nie oszukasz i siłownia tu nic nie pomoże.

Tibex
25-01-10, 19:20
Na przykład wypadek samochodowy. Siłownia może w jakiś sposób pomniejszyć wzrost o parę cm jeśli się ćwiczy złą techniką i z dużymi ciężarami a szczególnie przed 16 rokiem życia. Jeśli się ćwiczy z odpowiednią techniką to będzie ok

KowalX
27-01-10, 19:18
witam
nie wiece jak mozna przestac rosnac w wieku 15lat? np. isc na silke i zrobic pozadny trening na sile??(pytam sie bo moi koledzy ostatnio zakladali sie o jak najszybciej przestac i jak najszybciej urosnac)

nie dostarczaj wystarczającej ilości witamin ,białek,tłuszczy ,nie wysypiaj się ,odwodnij i co tam chcesz to oprócz wzrostu może jeszcze niedorozwój

bulitto
27-01-10, 20:18
poproś kogoś niech Ci złamie kość ogonową :)

sts
27-01-10, 20:20
witam

jak umrzesz to nie urośniesz.

ixy
28-01-10, 18:30
no nie chce miec lamanych kosci wypadku samochodowego ,ani umrzec wiec wole rosnac dalej.Po prostu nie chce byc wysoki ale jezeli mam tak sie posiwiecac to wole miec ten 190cm

Indiana
28-01-10, 19:00
Poświęcać ? ziomek , jak się wyjebiesz na siłowni to sie obsraja jak obok ciebie beda przechodzili. :whistle:

muminn
28-01-10, 19:11
no dokladnie ;] a nie masz co sie martwic, ja mam 187 od 15 roku zycia ;d i dalej mam tyle ; ) niektorzy tak maja ze urosna wzwyz szybko a potem juz w ogole ;p

ixy
29-01-10, 14:48
tez racja...