Zobacz pełną wersję : Potrawy
Z czym można robić ryż czy makaron bo już brzydnie jedno i to samo. Jakie macie szybkie dobre przepisy????
Cuś szybkiego:
Cebulka w kostkę i myk na patelnie, tak samo pokrojone pieczarki. Między czasie gotujesz makaron. Jak cebulka i pieczarki podsmażą się, to wrzucasz na patelnie tuńczykola w sosie własnym i rozgnieciony ząbek czosnku. Do smaku sól, pieprz. papryka i takie tam inne. Wedle gustu podniebienia:smile: Mozna to polać sosem ze słoika oraz (lub) dodać pokrojonego pomidorka. Makaron do miseczki i na to, zawartość patelni. Szybko to się robi.
Looknij Do książki kucharskiej :
http://www.e-kulturystyka.info/forumdisplay.php?f=34
troche kreatywnosci, masz multum mozliwosci
.sosy do spaghetti,albo inne
z serem i do piekarnika
warzywka z patelki
nawet z jogurtem jest dobre:D kombinowac, kombinowac!!
Sosy róbcie sami, te ze słoika nie polecam.
Cuś szybkiego:
Cebulka w kostkę i myk na patelnie, tak samo pokrojone pieczarki. Między czasie gotujesz makaron. Jak cebulka i pieczarki podsmażą się, to wrzucasz na patelnie tuńczykola w sosie własnym i rozgnieciony ząbek czosnku. Do smaku sól, pieprz. papryka i takie tam inne. Wedle gustu podniebienia:smile: Mozna to polać sosem ze słoika oraz (lub) dodać pokrojonego pomidorka. Makaron do miseczki i na to, zawartość patelni. Szybko to się robi.
jak dla mnie to nie jest danie kulturysty hehe
jak dla mnie to nie jest danie kulturysty hehe
Przepis wzięty z KIFU. Raz na m-ąc zjem to. Jakaś odmiana od ryżu:whistle:
Czytasz KIF?? To ja Cie pozdrawiaju :)
Przepis wzięty z KIFU. Raz na m-ąc zjem to. Jakaś odmiana od ryżu:whistle:
Wzięty może i być z Pani Domu :).Jasne odmiana zawsze potrzebna Ja już dawno nie jadłem ryżu :)
Czytasz KIF?? To ja Cie pozdrawiaju :)
Czytałem. Aktualnie czitaju MD, które jest lepsze od kifu. W kifie często i gęsto zaprzeczają sobie w tym samym numerze.:headbang:
Wzięty może i być z Pani Domu :)
Wziąłem go z Majsterkowicza, he he.
Wziąłem go z Majsterkowicza, he he.
:smile:
Czytałem. Aktualnie czitaju MD, które jest lepsze od kifu. W kifie często i gęsto zaprzeczają sobie w tym samym numerze
Też trochę tego czytam,ale wolę sam szukać źródeł i los libros czytać :smile:
Kolego KowalX w MD kulturyśći piszą bardziej otwarcie niz w kifie. Walą prosto z mostu i amerykańscy i polscy. To mi się podoba. Wiadomo, że gazeta nie zastąpi wszystkiego bo to ogromna wiedza ale zawsze można poczytać :smile:
Kolego KowalX w MD kulturyśći piszą bardziej otwarcie niz w kifie. Walą prosto z mostu i amerykańscy i polscy. To mi się podoba. Wiadomo, że gazeta nie zastąpi wszystkiego bo to ogromna wiedza ale zawsze można poczytać :smile:
Jak już mówiłem sam tego trochę czytam :smile:
sorry ze tutaj i OT ale witam serdecznie na nowo KOWALA.
zaraz podesle Ci cos na PW bo mam sprawke.
fajnie ze jestes znowu :smile: