Zobacz pełną wersję : npp+propionat czy coś jeszcze >???
to dopiero poczatek cyklu na npp i propie
1-8 prop e2d 100mg
1-8 npp e2d 100mg
zastanawiam sie czy można coś jeszcze do tego dołożyć czy już nie ma sensu i na tym jechac do końća??
waga 85kg
wzrost 180cm
bic 42cm
klatka 116cm
itp wymiary i waga troche lipna, w przyszłości postaram sie lepiej :P
tomaszewiak
24-01-10, 18:42
zaleznie od celu ja osobiscie dorzucilbym do takiego cyklu winstrol
wino powiadasz? na robienie suchej masy przyjdzie czas,narazie bawie sie ze środkami,oczywiscie pod okiem ludzi co sie na tym znają nigdy na ślepo ..........
propa daj z tydzien dluzej od npp,
jesli masa to odstaw npp daj antka. lub prop npp i antek.
cel ???
jakie były poprzednie cykle ???
.
nie ma potrzeby odstawiac npp nawet jesli celem jest masa, combo npp + prop i antek pozwola zdobyc w miare stabilna mase nie obaw ze po antku wszystko zleci,
raczej chodzilo mi tu o to ze waga 85. szkoda tego npp. przy antku nie wiem czy poczuje. chodziaz z tego co sie orientuje to piuras ma npp ip. tak ze nikt nie wie co tam naprawde jest we flakonie.
Dokładnie to jest ip na innym forum czytałem jak chłopaki brali npp i propa to 3/4 osób co sie wypowiadali to mieli ból po strzale na 2 dzień a ja nie mam, wcześniejszy cykl
Omen+metka +prop
i wtedy jak brałem propa z flora to mnie napier.... a po tym ip nic delikatnie czuje,a może sie wkońcu nauczyłem robić strzały :| :D:D pożyjemy zobaczymy co na tym ip sie zrobi...........
Celem jest :masa,siła
tomaszewiak
25-01-10, 14:28
czyli mozesz wrzucic antka,metan z orali
ale tutaj nie chodzi o fakt czucia npp, tylko o widocznie inny wzrost miesnia, nie bedzie tego czul a obserwowal po sylwetce, na antku wiadomo co sie dzieje z organizmem i jak to wyglada po odstawieniu antka, i wlasnie dodoanie npp spowoduje zupelnie inny zupelnie pozytywny wzrost miesnia o stabilnej budowie, oczywiscie tego mmiesnia bedzie wiecej niz w przypadku npp + prop ale powtarzam bedzie to bardziej stabilny miesien ktory inaczej sie zachowa po cyklu,
jak masa i siła to jak najbardziej może być prop+npp+wino.
ja myślałem zeby dokoptować do tego Anapolon........
jesli radzisz żeby wino wziąśc to ok zakupie sobie winko...... :D:D
przy okazji .................................................. ...
zobaczcie ta stronke jest tam coś co mnie zainteresowało firma niby sie nazywa Zambon group i tak sa wszystkie soki jakie mają dostępne kiedys miałem z tego boldenon ale mówiliście że to jakiś wał ....... a nie boldek
o tym Zambonie jest na samym dole .
fallenursus
25-01-10, 21:09
nie podajemy takich linkow na tym forum.
Zakaz podawania takich linków!!!!!!!!!!
sorki mój błąd .............
jak masa i siła to jak najbardziej może być prop+npp+wino.
przy takim polaczeniu j/w autor otrzyma wylacznie mase dobrej jakosci + sile,
przy polaczeniu antek + npp + prop autor otrzyma stabilna mase w prawdziwym slowa tego znaczeniu + sile,
beda to dwie rozne sylwetki, a po tym co pisal autor wynika ze jemu chodzi o ta druga kwestie,
a co do zambon group to podszywka wiec nawet sie taka firma nie interesuj,
właśnie chodzi mi o tą 2gą kwestie teraz od poniedziałku dokoptuje anapolon do cyklu i zobaczymy co będzie się dziać tylko wiecie hehehe jade na prpie i npp z IP......
hehe srodki dobre dobierasz. ip zambon pytasz o lyke. nie szkoda ci kaski ???
źle odebraliście to heheheheh IP to jak ci mówiłem dostałem za free.... a o ten zambom spytałem bo kiedys miałem to w łapach i przewaznie każdy mówił że to syf....... a o ta lyke pytam bo kiedys miałem mete z tego a nigdy o tej firmie nie słyszałem, ja tylko pytam........ to normalne zeby troche wiecej dołozyc i kupic konkret.........
npp IP o dziwo moze podzialac dobrze,
o dziwo moge powiedzieć ze już powoli czuje tego propka.....a co do npp hmmmmm trudno powiedzieć nigdy tego nie brałem zbacze po 4 tyg.... co będzie
teraz dobije anapolon do cyklu i sie zobaczy propa będe ciagnoł 2 tyg dłużej niż npp
jak juz bedzie zblizał sie koniec propka i npp to dokupie jeszcze pojednym flakonie a.e z firmy atomic............ tylko nie wiem jak dawkować tego Antoniego ??? 75mg dziennie przez 4 tyg śniadanie,obiad kolacja ??? po 25mg .......czy jak wy macie większe wiadomości na ten temat......i można na was polegać to rozpiszcie mi tego Antka jesli możecie ........
tomaszewiak
28-01-10, 21:11
ip o dziwo nietakie zle jak pisza na forach najlepiej na wlasnej skorze ocenic