Zobacz pełn± wersję : olimp bcaa
witam zakupiłem dzi¶ OLIMP BCAA XPLODE 500g chciałem kupić z activlabu ale nie było co myslicie o tych animach cięzko znalejsc jakies opnie.. cena ta sama jak za activlab
bo nowy produkt. BCAA jak BCAA tylko smak troche gorszy od activlaba.
slim shady
23-01-10, 16:31
cena chyba wyższa od AL
79zł .....pytanko jeszcze czy po trenigu pij±c dextroze moge razem wymieszać porcje dextrozy z 10g tego bcaa i wypic w jedej szklanc?
slim shady
23-01-10, 17:02
po co CI dextrosa
Smak o wiele gorszy i mniej glutaminy.Ja już ich nie kupie.Wole z Activlaba.
akurat BCAA mozesz z dextro/carbo wymieszac po treningu.
Niestety olimp nie słynie z najlepszych smaków i z BCAA nie ejst innaczej. Ja też wolę activlaba bo to jedyne BCAA ktore moge wypic bez krzywienia sie.
dextor kiedy¶ kupiłem i nie piłem teraz w przerwie między kreatyn± bede pił po trenigu jako uzupełnienie węglowodanów...przecież nie wywale :)
slim shady
23-01-10, 18:25
ja wywaliłem :P
no nie gadajcie bo gainery z OLIMPA w smaku s± za......e.
slim shady
23-01-10, 19:40
Olimp poprawia smaki, ale nie jest jeszcze najlepsza pólka smakowa
gainerow zolimpa akurat malo jadlem, ale bialka i staki chyba wszystkie ich probowalem. Białka prócz whey protein complex naprawde słabe jak na takie zaplecze laboratoryjne jakie maja, staki w wiekszosci niezjadliwe, no i nie wiem czy probowaliscie reanimatora.
bcaa z olimpu nie szamałem więc nie ocenie smaku...
bcaa z al smak cytryna mnie osobiscie strasznie nie podchodzi...
cytryny nie jadlem wg. mnie pomarancza najlepsza, potem grejfrut.
Trenuje a nigdy nie mialem BCAA.Do tej pory tylko raz aninokwasy a to chyba nie jest to samo co BCAA z Activlabu.Jak sadzicie jest sens to kupić i je¶ć tylko w treningowe przed treningiem i po treningu ? Jakie jest wasze zdanie na temat BCAA z Activlabu ?
MolderDist
24-01-10, 00:35
S± na forum dokłdne wyliczenia co do grama i co do grosza.
Wygrywa z Activlaba.
Tak jak Symu - najlepszy pomarańcz, bije dla mnie cytryne i grapefruit.
z activlaba sie bardziej oplaca , nie tylko na cene ale takze na sklad