Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl, winstrol ??

kamilsnc
22-01-10, 01:28
Witam, czwicze juz jakiś czas z przerwami jakieś 2 lata, moze wiecej..
Ćwicze cały czas i nie idzie mi masa tylko siła, zmieniam treningi, staram sie trzymac diete...mam 187 waże 92 kilo ale jest w tym troszke tłuszczyku, dlatego też po głębszym oczytaniu postawiłem na winstrol..(nigdy nic nie brałem poza odżywkami białkowymi)
Więc kupiłem wino w tab.(Scantel Pharma STANOX 10mg) Pytanie czy 120 tabsów starczy? do tego eselive forte oczywiście białko, dietka białkowa i oczywiście clomide na koniec! Pomóżcie panowie coś jeszcze do tego? Jak to brać ? Dokupić jakąś odzywke do tego, to co napisałem już mam... I co teraz ? z góry dzięki, Pozdrawiam

fallenursus
22-01-10, 03:04
zle poczytales jak postawiles na winstrol
czytaj dalej

Sosna91
22-01-10, 04:39
dokladnie najpierw sie pyta pozniej kupuje jak sam nie masz wiedzy co chcesz na tym winku osiagnac ?

ht
22-01-10, 09:15
jaki cel cyklu. powtarzam 2 tys razy. cykl bez testosteronu to nie cykl:evil:

kamilsnc
22-01-10, 13:32
Ja nie chce mieć po cyklu zmienić kategorii wagowej ! tylko chce jeszcze się podrzeźbić, nieco wyżyłowąć..Nie chce przyjmować strzałów ? Dlaczego wino jest złe ? Dlatego winstrol w tab. Zaden teść,oma,decka czy matka, nie chcem sie strolic nie moge wyjść poza 95 kilo dlatego postawiłem na wino ! Piszecie że żle dlaczego ? Jak mam brac te winko 30 mg ED

ht
22-01-10, 13:33
chcesz zrobic zyle to daj eca +clenbuterol. dwa tyg eca dwa tyg clen. dieta ujemny bilans kaloryxczny +aero.

kamilsnc
22-01-10, 13:34
Co to jest, jakieś strzały ? żyłe i jeszcze trochę mięska ;]

kamilsnc
22-01-10, 13:37
Jest ktoś w stanie napisać dietkę ? Albo wrzucić jakiegoś gotowca ? Białkowa dieta i bilans kaloryczny ujemnie, z góry dzięki ;]

hans1237
22-01-10, 14:00
chyba se kpine robisz? nie umiesz na dział dieta wejśc???????

kamilsnc
22-01-10, 14:36
JESTEM TU 2 DZIEŃ, NIE UMIEM KURWA! NARAZIE SIE NIC NIE DOWIEDZIŁEM, TYLKO CZYTAM JAKI TO KTO JEST ZAJEBISTY I JEGO MĄDRE PEWNE WNIOSKÓW I UZASADNIEŃ ODPOWIEDZI! PYTAM CZY DOBRZE, TO CI NAPISZĄ ZE HUJOWO! ALE DLA CZEGO TO NIE NAPISZE! PROSZE POWAŻNYCH LUDZI, Z POJĘCIEM NA TEN TEMAT LAIKOM DZIĘKUJE.. PYTANIE ILE TEGO WINA DZIENNIE BRAĆ 30MG ? KIEDY BRAĆ TABLETKI PO ŚNIEDANIU, PRZED TRANINGIEM I PO TRENINGU, A W DNI NIE TRENIGOWE JAK BRAĆ ? CZY 30MG STARCZY, DO TEGO DIETKA, BIAŁECZKO, WĘGLOWODANY TYLKO PO TRENINGU, MOŻE JESZCZE JAKĄŚ ODŻYWKE ? z GÓRY DZIĘKI..

mifal
22-01-10, 14:43
jak juz masz to wino..to 30mg dziennie..w dni nietreningowe tak samo..diete znajdziesz w dziale DIETA..

Riddick23
22-01-10, 14:55
jak juz sie uparles na winko to 30mg dziennie styka szamaj okolo co 5-6 godz, np:
-9.00. 10mg
-15.00. 10mg
-21.00. 10mg

w kazdy dzien tak samo czy treningowy cze nie trenongowy

dieta powinna byc bogata w bialko wegle musiosz ograniczyc,poczytaj dzial dieta,unikaj zarcia na noc produktow macznych,slodycze wybij sobie z glowy,jakies tam ziemniaki z sosem itd ...w dziale dieta ci pomoga...

pamietaj o oslonkach na watrobe esseliv ,pij wode zapodaj jakas OMEGE bo winko podnosi zly cholesterol ,
z supli to zapodaj jeszcze jakies BCAA.Glutamine teraz sa takie fajne produkty bcaa razem z gluta np OLimpa lub Activ lab,Bialko oczywista sprawa,przed treningiem mozesz szamac AAKG lepszy przeplyw krwi = wiecej skladnikow odzywczych dla miesni itd po zakonczeniu dalej mozesz ta szamac przed i po mozna
to tyle i nie spinaj sie wiecej i bez przeklenstw synku!!!

kamilsnc
22-01-10, 15:05
DZIĘKI Riddick, A CO Z ODBLOKIEM MAM 2 LISTKI CLOMIDU(24TAB) STARSZY ? JAK GO BRAĆ ?

kamilsnc
22-01-10, 15:07
Aha jeszcze jedno, starczy 120 tab?? Czy dokupić jeszcze 30 ? Jak brać ten esselive, żeby wątroba po dupie nie dostałe, zacząć go brać jeszcze przed winkiem ??

mifal
22-01-10, 15:18
cykl powinien trwac 6tyg..wiec powiedzmy ze Ci starczy..clomidu nawet jeden listek wystarczy..wez 2tabl na drugi dzien po ostatniej dawce winka a pozniej po 1tabl dziennie..esselive bierz tak jak pisze na ulotce..

jaca666
22-01-10, 15:19
Samo wino nic Ci nie da bo już to przerabiałam...dodaj propa to będziesz zadowolony...wszystko zależy od diety...

mifal
22-01-10, 15:26
jaca zadnych efektów nie miales po winku??

jaca666
22-01-10, 15:34
Zero bo na koniec cyklu wziąłem właśnie bez teścia...bo kapusty nie starczyło i tylko same spadki były...

kamilsnc
22-01-10, 15:39
Wiesz co jak piszesz ze samo wino nic ci nie dało to nie chce mi się wierzyć! Ja do wina się przekonałem po tym jak mojemu kumplowi z klubu załatwiłem te tab koleszka moich rozmiarów tez trochę tłuszczyku, jakiś tam staż na siłce ale nieco krócej ode mnie ćwiczy, zjadł 100 tab i rezultaty zniewalające redukcja widoczna i widocznie bardzo dobrze poprawa mięsa ;], poważnie... Dlatego ja zjem 120 :))
może jadłeś jakąś wyjebke ??

mifal
22-01-10, 15:41
ogolnie mam podobny problem..mam winko i clen..nie zalezy mi na przyrostach ale zeby troche pocielo..vold tez polecal dodac propa ale i bez powinno dac rade..pierwszy kontakt z saa..

kamilsnc
22-01-10, 15:43
Na koniec cyklu na samym winie będą spadki, wiadomo zejdzie woda opuchlizna z ryje, ale jakoś będzie lepsza, tak mi sie wydaje...

jaca666
22-01-10, 15:44
Róbcie jak chcecie ale każdy wam powie że wino solo nic nie da...teść musi być i nie ma żadnego gadania...
A co do Twojego kolegi to jak jest dieta redukcyjna,intensywne treningi i aero na odpowiednim poziomie to mógł nawet jeść polopirynę myśląc że to wino i chudł...

kamilsnc
22-01-10, 15:47
3 razy w tyg king boxing po 2 godziny i 3 razy siłka, nie schudł radykalnie ale jakiej jakosci mięśnie po winstrolu zrobił to aż miło..

fallenursus
22-01-10, 15:49
oczy mi krwawia jak czytam te wasze bzdury.a najlepszy kolega co sie "oczytal"
Gdziee ty to wyczytales?w swierszczyku? Nie robsobie jajz powaznych ludzi,jesli nie. Jestes gotowy na igly,nie jestes gotowy na saa!sluchaj HT do cholery bo facet wie co pisze!

kamilsnc
22-01-10, 16:06
No dobra jak samo wino nic nie daje, to nie wiem co ja tu robie, mam ziomków jak to sie mówi troli strasznych, paru zawodników nie będę nazwiskami rzucał, i nie chcą się afiszować i chwalić ze chce wziąść wino, rozmawiałem z nimi, ze niby koleś chce coś wziąść i podpytywałem o winko! I mówił ze samo winko troche podrzeźbi i na pewno doda dużo siły!!ale jak ktoś pisze ze jeszcze mi spadnie po winie, to nie wiem co mam myślec, ja nie brałem omy wieć nie powinno spaść po samym winstrolu..ja juz tu wyczytałem na tym forum ze sama meta nic nie daje, a w klubie po 200 polskiej zmieniali koszulki na rozmiar większe. Podkreślam nie zależy mi na tym żeby, się spompować i ważyć ponad 100 kilo bo stracę szybkość i reflex chce tylko rzeżbe.. Czyli jednym słowem nie brać wina bo nic nie da ????

jaca666
22-01-10, 16:11
To zrób relacje z samego wina i daj fotki do porównania...

kamilsnc
22-01-10, 16:47
Ok, zrobię fotki przed i po winku tylko wino zaczynam od lutego nie teraz, bo 29 stycznie urodzinki wiec szkoda zaczynać brać wino jak będzie trzeba się napić! Mam nadziej ze się uda ;] Pozdrowiam

fallenursus
22-01-10, 18:51
wiadomo zejdzie woda opuchlizna z ryje, .

http://kevinrobinson.files.wordpress.com/2008/06/epic_fail.jpg