Zobacz pełną wersję : Bialko w tabletkach kiedy brac?
Posiadam takie bialko jak w linku dostale mgratis do gainera. Kiedy to brac? tak zeby cos to tam dalo oczywiscie nie oczekuje czegos wielkiego, ale jesli juz dostalem to chce to jakos brac.
http://allegro.pl/item880858536_totalna_wyprzedaz_sportsone_bio_iso_ whey_120tabl.html
przed użyciem przeczytaj ulotke przyklejoną na opakowaniu, badź skonsultuj sie z lekarzem lub dietetykiem ;P
Tylko jedna porcje na noc? A nie przed lub po treningu ? Prosze o konkretne odpowiedzi
konkretną to sobie diete ułóż to nie będziesz takich pytań zadawał. nie wiec co to białko? bo to nic innego jak wlasnie to ale zamiast w jedzeniu to szamiesz proszki czy tabsy.
nawet nie wiem co to jest xD
tj izolat bialka w tabsach???
już w tym linku masz napisane:
Stosuj 1-2 porcje dziennie rano do śniadania oraz przed treningiem na siłowni.
ja tez pierwsze widze:D
Pytam bo czasami to co pisza to bzdura takze pytam. No wiec brac rano i przed treningiem czy na noc jak kolega pisal?
dla mnie ten suplement to bzdura. bierz jak chcesz bo to sa po prostu 4 porcje bialka w tabsach. wypadaloby brac po 30 tabsow
tak jak Symu to po prostu chwyt marketingowy, ciągłe tworzenie czegoś co nie jest potrzebne ale człowiek przy zakupie kieruje sie 90% emocjami a 10% logiką wieć to nei widzne że ktoś to kupuje.
Aleja dostalem to jako gratis wiec juz to wykorzystam. Wiec brac sobie to jak chce??? Nie wierze ze nikt na forum nie ma pojecia jak zazwac bialko w talbetkach zeby minimalnie cos dalo organizmowi
a wiesz jak uzywa sie bialka?? uzywaj tak samo!!
zamiast porcji bialka zjedz 15-20 tabletek
Nie wiem jak uzywa sie bialka. Pytam jak brac te konkretne tabsy
zamiast porcji bialka zjedz 15-20 tabletek
białka używasz wg. braków w diecie. Jak brakuje ci go w posiłku
Nie mam jeszcze do konca zbilansowanej dioety poprostu wiem co mam jes i staram sie ale diety 100% nie mam dopiero zaczynam ja tworzyc. Lepiej bedzie brac porcje na noc czy rano jak wstane czy przed treningiem czy po nim? Prosze tylko o konkrety!
kur** piszemy Ci że bez znaczenia, sory ale nie moge juz.
jak nie masz diety nikt Ci nie powie, a ja daje sobie włosa uciąc że zjesz te tabsy i nic Ci nie dadzą wieć na prawdę nie przejmuj sie tak nimi tylko jak są smaczne to jedz kiedy chcesz.
to jest białko, choć jest go tyle co kot napłakał jak nei chce Ci sie zjesć jaja, twarogu, miesa w danym momencie to zjedz te tabsy.
end.