Zobacz pełną wersję : Chce i moge...by Pusia
34023403
Zdjecie robione z perspektywy przed kompem na wyprostowanej nodze :D
Uda zawsze mialem _przekurewskie_ teraz jak biore stare spodnie to mieszcze 2 uda w jedna nogawke - takze mozecie sobie wyobrazic :P
Tam gdzie noga wydaje sie mniejsza jest uniesiona do gory i fat+skora nie rozplaszcza mi sie na fotelu.
Nie wiem na chuj to wrzucam bo wyglada to smiesznie i zalosnie ale gotuje jajka na sniadanie i mi sie nudzi :)
Siniak od odkladania hantla przy wyciskaniu na plasko.
Wazylem sie dzisiaj, waga stoi.
Ale yebe mnie waga gdy widze w lustrze ze fatu mniej :)
Waga to żaden wyznacznik, lustro się liczy.
Z ciekawosci, jak czesto sie wazycie :)?
fallenursus
04-06-10, 11:55
Nie mam wagi w domu,polamalem ja bo caly czas pokazywala >20%bf szmata
Ja wchodze na wage przed każdym wejściem na sale treningową xD
Chooy, nie zamierzam sie stresowac waga :D
Nastepne wazenie w lipcu
Mnie taki "stres" motywuje. Bo 2 tygodnie na redukcji się nie ważyłem i okazało się, że waga nie drgnęła.
Teraz się motywuję, że co tydzień ma być chociaż te 500g mniej :)
Plecy/tric/aero
Sciaganie drazka za leb 12,14,15sztabek x15 x8 x7
Drazek szeroko do siebie 12,13,13sztabek 12x, 10x, 13x
Drazek wasko do siebie 12,13,14sztabek 12x, 10x, 8x
Wioslowanie 40kg,50kg,60kg max,max,max x3 (3serie 60tka) po ~ 5-8ruchow
Maszyna wyciskanei wasko 12,13,14sztabek 15x,10x,8x (ostatnie bardzo ciezko)
Hantlem za lbem tutaj robilem tylko max, ile dalo rade - 10kg, 11.5kg, 12.5kg
Triceps maszyna chuj wie jak sie nazywa, siedzisz opierasz lokcie i pchasz takie 2 slupki do przodu 2s
Triceps drazek w dol 12,13,14 sztabek max, max,max
Wyciag linki 3s 6sztabek 3x max
5min bierznia, 20min rower, 5min orbiter -> dom
Triceps chcialbym poprawic :| ktos mi kiedys mowil ze to 80% sila 20% wytrzymalosc :D jak to najlpeiej zrobic :) ?
Jak tam waga ? opinie o efie ?
Co do tricepsa , poszukaj a może znajdziesz w sieci " szalone ósemki - triceps "
chyba że czytujesz MD to zajdziesz w rubryce dr.Anabolik'a
efe+cafe i sie kurwa nie wysypiam.
Chodze spac ~2, wstaje 7-8 i jeszcze bym pospala le zasnac nie moge dlatego mam zamule.
Po za tym troche mi grzeje w banie jakbym mial tmp + galki oczne gorace ale co spalacz to jednak chyba spalacz ;D
A triceps, dzieki, powesze bo z tym idzie marnie, tzn sila nie chce isc pierdololo.
*edit* waga bez zmian ~87
Jak dawkujesz efke z koffą?
30mg efe / 200mg kofe
po przebudzeniu
przed treningiem
1h po jedzeniu potreningowym
to zmniejsz dawki i będziesz się wysypiał, np. nie bierz tej po treningowej
Nie bierz nie bierz, yebac sen w takim razie :D
sen jest bardzo ważny. Jak nie chcesz się przetrenować, to lepiej się wysypiaj :). No jak tam wolisz :d
Cos w tym jest, przemecze sie na efie, na clenie spalem jak dziecko.
A po calej reudkcji tydzien przerwy bo ni wyrabiam powoli
30mg efe / 200mg kofe
po przebudzeniu
przed treningiem
1h po jedzeniu potreningowym
Osobiście nie brałem efy, ale czytałem, że całkowita dzienna dawka powinna wahać się między 20-60mg. I od tego bym zaczął, ale jak mówię nie brałem i nie mogę powiedzieć czy działa tyle czy nie. Może zmniejsz dawki o obczja jak będzie organizm reagował.
Ta minus taki ze tabsy male i juz sa po 30, takze do srody sie przebujam a potem clen i sie wyspie :)
Dzisiaj barki machnalem, ale zkiepscilem sprawe bo jakies 45min przed silownia wrocili rodzice z nad morza i zjadlem lososia (swoja droga zajebisty :D) i potem nie mialem sily i wypruty bylem ale doceniajac walory smakowe kawalka ryby - nawet bylo warto :D
Wyciskanie hantli 20,22.5,25 jakos 12-10-8
Wyciskanei na maszynie 12,13,14 sztabek max
Unoszenie przed siebie - tutaj czulem _MEGA_ pompe 7.5kg po jakies 10-12 ruchow na reke kontrolowane fajne ruchy 2serie, potem 10tkami jak juz nie moglem 10tkami to dobilem 7.5 znowu :D
Potem na boki 5tkami powolutku i szybciej do gory - pompa max jakos po ~10x 2s
Tyl barkow paskiem na wyciagu 2s max
Maszyna na plecy, ale zlapalem szerzej ze weszlo w tyl barkow 3x po 10-11-12 sztabek
Jutro nogi+brzuch bo dzis juz nie dalem rady, aero tez odpuscilem bo wysrany i wyczerpany jestem, ale w lustrze widze ze znikam powoli i jest dobrze :)
Widzialem na silowni ogloszenie ze BF beda mierzyc 10.06 jakas pro maszyna itd takze sproobuje sie na to zalapac :)
Pozdro
Na tył barków dał bym jeszcze ze dwie serie, często zaniedbywany region i puzniej trzeba gonić.
Nie wiem jak zgadles, ale zgadles z ta zaniedbywana partia :) teraz gonie....
fallenursus
06-06-10, 18:21
wszyscy gonili tylne aktony. przednie sa czesciej cwiczone:)
ja udezam jak najciezej tylne, na podporze na klate-taki stojak, bo w pochyle na stojaco plery dolne dostaja popalic a juz w najlepszej kondycji u mnie nie sa.
Dobrze przyatakujemy skurczysyna to nic sie nie uchroni
Fallennnnus albo inni, jak poprawic sile tricepsu ?
wąskie wyciskanie sztangi (tak jak wL tylko wąski chwyt,pompki na poręczach z obciążeniem naprawde dobre cwiczenie na siłe tricepsów!i ogólnie dowal ciężaru więcej i rób mniej powt i wydłuz przerwy w cwiczeniach tricepsów to by wystarczyło.
Nie wiem jak zgadles, ale zgadles z ta zaniedbywana partia :) teraz gonie....
Nie zgadłem ;) Ja to wiem, tak jak Fallen pisze, wszyscy prędzej czy puzniej gonią tył :P
Mysle nad zmiana treningu, ktos cos moze polecic :) ? bo lece tym samym juz z 8mc :P czyli basic splitem klata/bic plecy/tric nogi/barki - czasami rozbijam rzeczy na 2 treningi jeden po drugim i wtedy dzien przerwy dopiero.
fallenursus
06-06-10, 19:29
na sile tira i klaty mi duuuzo dalo wl podchwytem
Wczoraj nogi
wyprost 3s 20sztabek
przysiad 4s 8x85kg 1x100kg
Wypychanie 3s 20sztabek
Przyciaganie do siebie nogami 3s 20sztabek
Lydki suwnica 3s 11sztabek
Wznosy na palce 3s 50kg
Dzisiaj klata/bic
Hatlami skos 4s 10x25kg
Maszyna skos 4s 16sztabek koniec x5
Rozpietki na lawce 3s 12.5kg koniec
Butterfly maszyna 3s max-max-max optymalnym ciezarem
Bic
Lamana 3s 30kg (~12powtorzen)
Supinacja 2s 12.5kg (~12-15powtrozen)
Mlotki 2s 10kg (15 powtorzen ale piecze jak choooooooooooy)
Mlotki do boku 2s 10kg (~12powtrozen)
Mlotki normalne+ do boku 10kg (na zmiane lewa,prawa,lewabok,prawabok x8)
Bramka z dwoch stron uginanie ramion 2s 4sztabki
Po obydwu treningach 30min aero i jest ok :D
Rośnie Ci ten biceps przy tak dużej ilości ćwiczeń?
W treningu klatki potrzebne Ci dwa ćwiczenia izolowane?
Zostaw jedno a w to miejsce daj poręcze.
Trening nóg: masz spox. Też lubię robić dużo serii i ćwiczeń. Zwykle jest to 25-30 serii.
Rośnie Ci ten biceps przy tak dużej ilości ćwiczeń?
on nie rosnie, on sie zmienia w potwora.
Zrobilem lightowa klatke, bo nie mialem pomyslu co tam wyklecic ale ktos mowil ze skos najlepszy dlatego zrobilem skos na maszynie :P a nie sztanga bo nie lubie skosu sztanga: )
Pusia od kilku dni łaził za mną ten łosoś co Twoi rodzice przywieżli znad morza. Dzisiaj kupiłem. Już w samochodzie musiałem spróbować . Żarłok sie zrobiłem na starość. Powinien być zakaz reklamy takich smakołyków hehe.
Ostatnio Słodkiewicz w MD prezentował "podobny" trening klatki
wielowarstwowe
izolowane
wielowarstwowe
izolowane
Nie ujmując jednemu i nie dodając drugiemu gdzie jest Pusia a gdzie Słodkiewicz?
Pusia pod Warszawą , Słodkiewicz w Poznaniu .
oczywiście masz racje , tylko tak napomknąłem ///
*W Warszawie :)
Hermann :) rodzice kupili takie wedzone dzwonki i niejaka Maslane tez losos tylko jakos inaczej robiony
Jeszcze jest 1 kawaelk w lodowce: )
ps; kto to Slodkiewicz :D ?
*W Warszawie :)
Hermann :) rodzice kupili takie wedzone dzwonki i niejaka Maslane tez losos tylko jakos inaczej robiony
Jeszcze jest 1 kawaelk w lodowce: )
ps; kto to Slodkiewicz :D ?
http://www.mariuszkupczak.com/userfiles/Image/radek.jpg
Dobrze że ja nad morzem i ryb w bród :)
Och skurwiel, ale brzydal - w takim razie wypraszam sobei - jestem lepszy :D
Och skurwiel, ale brzydal - w takim razie wypraszam sobei - jestem lepszy :D
I pewnie rucha dwa razy tyle co ty ;]
fallenursus
08-06-10, 20:42
Night elves and orcs not included.but then again if Arawin showed up....i would not send her away..
fallenursus
08-06-10, 20:49
No ta z tymi szpiczastymi uszami z LOTR:)
Myslalem ze znazz sie na elfach:p
LOTRa nawet nie ogladalem calego :)
A z orkow i elfow obchodzi mnie tylko paypal :)
Cudze chwalicie, swego nie znacie :P
Zmienilem trening na :
I
KLATKA :
Skos dodatni hantlami – 2serie po 20rozgrzewkowe -> 17,15,15,13 progresja/bądź staly
Porecze – 4serie
Skos dodatni maszyna – 4 serie, 17,15,15,13 progresja/bądź staly
Rozpietki – 4 serie, 15,15,15,15 staly
+ Przedramię/brzuch/lydki
II
NOGI :
Ginekolog odciąganie – 2serie po 20rozgrzewkowe -> 17-15-15-13 progresja/bądź staly
Ginekolog przyciąganie – 2serie po 20rozgrzewkowe -> 17-15-15-13 progresja/bądź staly
Uginanie nog w siadzie – 1seria po 20 rozgrzewkowa -> 18-16-14 progresja
Uginanie nog w lezeniu – 1seria po 20 rozgrzewkowa -> 18-16-14 progresja
Wyprosty na maszynie – 2serie po 20rozgrzekowe -> 17-15-15-13 progresja
Wypychanie wasko suwnica – 2serie rozgrzewkowe po 20 -> 17-15-15-13 progresja
III
PLECY :
Ściąganie drazka wyciągu gornego - 2serie po 20 rozgrzewkowe -> 17-15-15-13 progresja
Przyciąganie wyciągu dolnego - 2serie po 20rozgrzewkowe -> 17-15-15-13 progresja
Wioslo sztanga - 1seria po 20rozgrzewkowa -> 17-15-15-13 staly
Wiosłowanie sztangielka - 17-15-15-13 progresja/bądź staly
Wyprosty na maszynie - 15-15-15
Szrugsy - 2serie po 20rozgrzewkowe -> max-max-max-max-max staly
+ brzuch/lydki
IV
BARKI :
Wyciskanie hantli w siadzie - 2serie po 20rozgrzewkowe -> 17-15-15-13 progresja
Unoszenie na boki-> 15-15-15-15 staly
Unoszenie w opadzie -> 15-15-15-15
Odciąganie sznurka na wyciągu -> max-max-max-max
Unoszenie hantli w przod -> 15-15 staly
BICEPS :
Jedna seria rozgrzewkowa, w której będę robic wszystkie rodzaje ruchow.
Lamana -> 12-12-12 staly
Supinacja -> 12-12 staly
Odciąganie sznura w przeciwne strony na bramce -> 15-15 staly
Uginanie bicepsa z dwoch stron na bramce w siadzie -> 12-12 staly
Mlotki -> 12-12 staly
TRICEPS:
Wyciskanie sztangi podchwytem -> 15-15-15
Wyciskanie hantla zza glowy -> 15-15-15
Sznurek na bramce -> max-max-max
Do tego aeroby po treningu albo w dni wolne zeby bylo przynajmniej 3x30min.
Oczywiscie ilosc powotrzen jest docelowa, jak bedzie o 2 wiecej jest git, jak bedzie o 2 mniej ale juz nie da rady nic wydusic to bedzie ok.
Zmienilem to ze wzgledu na redukcje i postaram sie poleciec tym jakos miesiac :)
Wrocilem do clenu i wczoraj tak mnie bania siepala ze myslalem ze nie wyrobie i od 19stej w lozku byle zasnac...
Wczoraj zrobilem trening na plecy+lydki+brzuch. Lalo sie ze mnie jak ze szmaty doslownie. Wypilem 3l wody w sumie
Idac na trening wczoraj, rozjebalo mi sie bialko w torbie 150m przed silownia i musialem sie wracac w ten upal :) przepakowac rzeczy, juz mialem nie isc ale jakos sie zmotywowalem i odrazu smignalem a juz ze mnie sie lalo. Ten gorac mnie wykonczy.
Mierzyli u mnie fat na silowni ale jakos gowniano, w kazdym badz razie wyszlo 21% fatu i 40% tkanki miesniowej. Potem proponowali platne porady dietetyczne itd wiec pewnie jakis walek z pomiarem fatu :)
To chyba na tyle...
Macie jakies sposoby na bole glowy? W ten skurczysnki upal :| ?
Macie jakies sposoby na bole glowy? W ten skurczysnki upal :| ?
Położyć się koło lodówki tak, żeby głową lekko dotykać obudowy :))))
Pusia co ja tobie mówiłem o barkach i bicepsie?
Pusia co ja tobie mówiłem o barkach i bicepsie?
True- wyciag w barach out, bramka w bicepsie out
............lub alternatywnie co drugi tydzień................
Dlatego wypisalem wszystko :)
Niedalej jak 12.06 kupilem pierwszy karnet na silownie i zaczalem walke z kilogramami
Pierwszy rok silowni za mna :)
zrób bilans roku na siłowni wymiary waga siła itp itd
bolo, ja zaczynalem ze spaslaka i nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak obwod bicepsa wczesniej :)
Ale bilans jest taki ze spalo 40kg, sila i miesnie sie wbily, na poczatku zagniotlo mnie 40kg :) teraz poszlo 6x75 takze jest do przodu, a celem przez ten rok bylo zbicie fatu :)
Co calkiem niezle wyszlo ale jeszcze 1mc redukcji przede mna a potem masowanie i wtedy bedziemy sie bawic :)
Pusia znając Twój upór, determinacje i konsekwencje w dązeniu do celu, postawiłbym w zakładzie swoje jedna jajo do chlaśnięcia,że za kilka lat będziesz gościem z sylwetką która u wielu będzie budzić wielką zazdrość. Te 40 kilo które zniknęło jest dowodem Twojej twardości. Jeżeli ktoś przez swoje wyrzecznia pozbył sie takiej nadwgi, bez problemu zrealizuje wszystkie swoje plany. Życze Ci tego z całego serca, obserwując z zainteresowaniem Twoją relacje. Pozdrawiam.
No bo, chciał i mógł i chuj !
Mile slowa sa zawsze motywujace :) - Dzieki chlopaki :)
Na razie jeszcze 1mc reduckji przede mna a potem jakas przerwa by sie zdala i masowanie :)
Jaki mniej więcej wygląd/bf chcesz osiągnąć do końca redukcji ?
Jest 21% mysle ze z 18-19% :) ?
Jest ok, zapomnialem napisac a raczej mi sie nie chcialo tak samo jak wypisywac co jem od kilku dni :D
Ostatnio(wczoraj) robilem barki/tric/bic, pierwsze cwiczenie tj wyciskanie hantli na barki ostatnia serie mialem 12x20kg na reke - fakt ze juz wyginalem sie i prezylem zeby ostatnie wycisnac ale bylo ok :) Najbardziej mnie pieklo i bolalo przy unoszeniu na boki - to chyba najbardziej daje po dupie (i tu pytanie, co robicie zeby szybko przestalo piec na treningu i juz mozna bylo nastepna serie krecic ? jakos trzymacie w gorze, trzesiecie, siedzicie czy jak to jest :D ?)
Biceps dobrze poszedl mimo tego ze mialem na niego chyba 9serii w sumie - zawsze mialem ~15 ;)
Triceps sila jak zwykle dupna ale jest o tyle ok ze takim ciezarem jak machalem 8x, robielm po 15ruchow - kwestia motywacji i zalozenia :) na wieksze nie moge sobie jeszcze pozwolic bo nie daje rady :|
1.5l wypite wtedy, co partie lalo sie ze mnie i lazlem gebe umyc do lazienki :)
Aero nie krecilem bo te treningi o ile sa leciutkie tak bardzo mecza.
Dzis jest dayoff ale mam bierznie ziomka, ktora chce zeby mu sprzedac wiec wstawilem ja do mieszkania i sobie zrobilem sesje 40minutowa rano :)
Pozdro
Jak piecze to jest ok, samo przechodzi, rozciągaj się między seriami, co rozciąga powiez mięśniową.
E helloł :D
Klatke zrobilem wg. planu nareszcie deszcz, nareszcie normalna tmp, nareszcie mozna robic jakikolwiek trening <3
Wszystko wg. planu na skosie hantlami ostatnia serie mialem 14 razy 20stkami.
Zamiast poreczy - bo nie czuje sie pewny czy moglbym to zrobic i byloby ok, bo z tricepsami na poreczach cienko zrobilem skos ujemny sztanga 50kg poszlo zamierzona ilosc powtorzen
Potem maszyna skos dodatni - tutaj nie pamietam ile sztabek bylo ale 10-13 i zamierzona ilosc powtorzen poszla ale przy ostatnich delikatnie mostkowalem zeby max wycisnac
Potem rozpietki zrobilem 10tkami po 15scie razy powoli na lawce i zmienilem na 2 ostatnie na maszyne zeby sie dokatowac, robilem jakos optymalnym ciezarem po 15x, potem zmniejszalem i dokatowalem na maxa x2.
Potem Przedramie - nie wiem jak to sie nazywa ale sztanga w dloniach i takie uginanie/prostowanie whatever jak to sie nazywa :D
Lydki na szmicie i suwnicy po 3s
Brzuch na maszynie abdominal chyba, na przemian na lawce pochylonej do lewego/prawego kolana i skos na maszynie.
co do diety to :
1. 4jajka, 2kromale ze schabem + ogorek kiszony + pomidor + lyzka majonezu
2. szejk
3. trening-> szejk
4. 250g kurczaka, 50g durum, 3ogorki, pomidor
Potem wrzuce jakis serek wiejski i tunczyka :]
Takie cos jeszcze a'propo clenu to jak dobrze klate przytyralem i przedramie to poszedlem sie odlac i jak lalem to ledwo do pisuaru trafialem tak mi sie rece trzesly :)
Jak się czujesz na tym treningu?
Nie jest zbyt intensywny? jak pompa? Regeneracja? zakwasy?
fallenursus
14-06-10, 19:40
Ciekawe jak by taki heroin junkie robil i.njekcje na clenie:)
Jak się czujesz na tym treningu?
Nie jest zbyt intensywny? jak pompa? Regeneracja? zakwasy?
Jest ok, zauwazylem taka prawidlowosc ze jesli chodzi o duza ilosc powtorzen to jest to fajne bo nawet male ciezary przy 15stym ruchu to mega problem :)
Zakwasy a raczej pompa po rekach byla tylko tego samego dnia, nastepnego nii :) - jednak barki/triceps lubia wieksze ciezary
A jak bedzie klatka to zobaczymy.
Regeneracja dobrze - ja nie mam czegos takiego ze 3dni musze pod koldra lezec i sie regenerowac bo cos takiego nic nie daje :) ale powoli odczuwam zmeczenie bo rok zapieprzam a nie mialem przerwy dluzszej niz kilka dni
- a propo wlasnie tego zauwazylem ze mimo tego ze kilka razy mialem podniesiona temperature to przez ostatni rok ani razu nie chorowalem ani nic mnie nie dopadlo co kiedys mialem zawsze kolo zimy :) takze cwiczenia to fajna sprawa:)
bolo, ja zaczynalem ze spaslaka i nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak obwod bicepsa wczesniej :)
Ale bilans jest taki ze spalo 40kg, sila i miesnie sie wbily, na poczatku zagniotlo mnie 40kg :) teraz poszlo 6x75 takze jest do przodu, a celem przez ten rok bylo zbicie fatu :)
Co calkiem niezle wyszlo ale jeszcze 1mc redukcji przede mna a potem masowanie i wtedy bedziemy sie bawic :)
Troszeczkę odkopię, ale szacunek...
40kg... NIESAMOWITE! ;)
PS
Myślałeś nad zmianą nicku na "okrusia", bo "pusia" już chyba nie bardzo pasuje? :D
Nie ale sporo osob z Pusia zrobilo Pusiek :)
Zakwasy na cyckach sa :) - weszło.
Nogi poszly wg. planu baaaardzo sympatycznie :) - akurat na nogi to duza ilosc powtorzen i mniejszy ciezar mi sluza :)
Jeszcze co mi sie bardzo podobalo to na waskim wypychaniu na suwnicy ten miesien na nodze od zewnetrznej strony nie wiem jak sie nazywal, twardy jak cholera :)
Albo krzywo spalem albo mnie zawialo albo nie wiem ale nad dupa mnie tak plecy szarpia jak nigdy chyba :[
Nie tylko Ciebie, poszedłem pobiegać rano HIIT, myślałem, że mi dół pleców pier*olnie.
Zakwasy na cyckach puscily mi dopiero dzisiaj, a nogi i dupa w szczegolnosci trzyma - jednak jesli chodzi o te partie duza ilosc powtorzen jest ok - tak samo biceps ale co do barkow/tricepsa/plecow to nie jestem przekonany :>
Plecy dzis poszly - do zmordowania ale jakies specjalnej pompy nie czuje - moze taka partia?
+ do tego lydki/brzuch -> lydki to samo duza ilosc powtorzen i tez piecze jak jaciepierd!
Ja mimo mojej długiej gry w piłkę miałem zakwasy na nogach 5 dni - jednak wiedziałem, że jak przetrzymam ten okres to później już nie będzie z tym problemów. Zawsze mam tak, że jak zwalczę zakwasy później nie wracają. :)
Dla mnie nie ma nic lepszego na łydki niż (nie pamiętam gdzie znalazłem ten trening):
-30 wspięć na palce
-15 na prawą i 15 na lewą
-24 na obie
-12 na prawą i 12 na lewą
-20 na obie
-10 na prawą i 10 na lewą
-10 na obie
To jest jedna seria - robiłem takich trzy, a łydy mi przy tym poprostu wymiękały. Nogi zmieniamy od razu, nie robimy przerw, dopiero po zrobieniu tej serii, jest odpoczynek.
No to co że łydki pieka? Pomyśl o efekcie końcowym- Pusia w krótkich porteczkach i zerkające na jego nogi laseczki hehe
Nie zrozumieliscie mnie, ja mowie ze zakwasy sa czyli ze chyba weszlo i to mnie cieszy :)
Gowno mnie obchodzi ze troche boli albo ze po treningu nog siedze w miejscu a nogi mi same chodze bo wiem ze to jest nieszkodliwe :)
A wlasnie mi chodzi o to zeby pieklo tak jak przy lydkach, wspieciach na suwnicy czy ze sztang na barkach - mistrz swiata uczucie.
A na plecach czy tricepsie czy barkach(oprocz sztangielek w bok) tego efektu nie ma - maxymalnego pieczenia.
Nie zrozumieliscie mnie, ja mowie ze zakwasy sa czyli ze chyba weszlo i to mnie cieszy :)
Gowno mnie obchodzi ze troche boli albo ze po treningu nog siedze w miejscu a nogi mi same chodze bo wiem ze to jest nieszkodliwe :)
A wlasnie mi chodzi o to zeby pieklo tak jak przy lydkach, wspieciach na suwnicy czy ze sztang na barkach - mistrz swiata uczucie.
A na plecach czy tricepsie czy barkach(oprocz sztangielek w bok) tego efektu nie ma - maxymalnego pieczenia.
Nie, nie, ja właśnie Cię zrozumiałem. :)
Ja tylko podsunąłem pomysł, jak możesz robić jeszcze łydki - takie urozmaicenie - mi to ćwiczenie super wchodziło i to bez dodatkowego obciążenia.
Też lubię jak mnie piecze, bo wiem, że sie nie obijałem na treningu. :)
Ogolnie na lydki nie narzekam bo jest albo suwnica albo smith albo zwykla maszyna do wznosow na place z obciazeniem na siedzaco :)
I tutaj pytanie do specow jak wypasc piszczelowy ? czy on juz jest zaangazowany w ktoryms z tych co wymienilem ?
Ogolnie na lydki nie narzekam bo jest albo suwnica albo smith albo zwykla maszyna do wznosow na place z obciazeniem na siedzaco :)
I tutaj pytanie do specow jak wypasc piszczelowy ? czy on juz jest zaangazowany w ktoryms z tych co wymienilem ?
Wydaje mi się, że jest on zaangażowany przy wspięciach na palacach. :)
Na suwnicy chyba też, więc jest raczej ok.
cos w tym jest :) ale w nim jako w nim zakwasow nie czuje !
A ja sie czuje niespokojny jak mnie cos nie boli :D
cos w tym jest :) ale w nim jako w nim zakwasow nie czuje !
A ja sie czuje niespokojny jak mnie cos nie boli :D
Możesz spróbować to co Ci dałem, albo odwrotne wspięcia na palce - robisz to tak samo jak wspięcia, tylko zamiast pięt (tyłu stóp) podnosisz palce (cały przód, wraz ze śródstopiem).
Aha no i jazda na rolkach podobno bardzo dobra jest. :)
Nie wyobrazam sobie, siebie na rolkach :)
Nie wyobrazam sobie, siebie na rolkach :)
Możesz spróbować tak to szybkiego marszu, ale naprawdę szybkiego - wysoko zadzierasz palce stóp do góry (bardzo ważne), tak żebyś poczuł napięcie i kładziesz na ziemie (pięty-palce-pięty-palce)
Podałem Ci parę alternatyw. :)
Marsz pod gore, to robie od roku i chyba to mi duzo dalo jesli chodzi o piszczelowy ale myslalem ze jest jakas silowka zeby go dokatowac; )
fallenursus
19-06-10, 00:51
Wydaje mi się, że jest on zaangażowany przy wspięciach na palacach. :)
Na suwnicy chyba też, więc jest raczej ok.
zle ci sie wydaje bo to miesien antagoniczny do tych wymienionych cwiczen:)
http://www.youtube.com/watch?v=oLsXmrIMNP4&feature=related
czy tez na dolnym wyciagu zakaldasz pasek na palce i robisz ruchy stopa ciagnac kabel palcami. u mnie jest specjalna maszyna na to:) mozna tez hantla miedzy stopy na lawce takie ruchy wykonywac. poprubuj roznych wariantow. ja tego wogole nie robie:)
zle ci sie wydaje bo to miesien antagoniczny do tych wymienionych cwiczen:)
http://www.youtube.com/watch?v=oLsXmrIMNP4&feature=related
czy tez na dolnym wyciagu zakaldasz pasek na palce i robisz ruchy stopa ciagnac kabel palcami. u mnie jest specjalna maszyna na to:) mozna tez hantla miedzy stopy na lawce takie ruchy wykonywac. poprubuj roznych wariantow. ja tego wogole nie robie:)
No ok, ale... to co tutaj pokazujesz, jest ćwiczeniem bardzo podobym do odwrotnych wspięć na palce :D
fallenursus
19-06-10, 01:30
http://www.youtube.com/watch?v=MKUSeLDHaIw&NR=1
taki ruch to wspiecia na palce?::) moze na suwnicy zle troche widac
nie czytalem poprostu tej strony opowiedzialem na pytanie cozadal Pusia, ale Ty tez dales dobre przyklady cwiczen.
Ja mimo mojej długiej gry w piłkę miałem zakwasy na nogach 5 dni - jednak wiedziałem, że jak przetrzymam ten okres to później już nie będzie z tym problemów. Zawsze mam tak, że jak zwalczę zakwasy później nie wracają. :)
Dla mnie nie ma nic lepszego na łydki niż (nie pamiętam gdzie znalazłem ten trening):
-30 wspięć na palce
-15 na prawą i 15 na lewą
-24 na obie
-12 na prawą i 12 na lewą
-20 na obie
-10 na prawą i 10 na lewą
-10 na obie
To jest jedna seria - robiłem takich trzy, a łydy mi przy tym poprostu wymiękały. Nogi zmieniamy od razu, nie robimy przerw, dopiero po zrobieniu tej serii, jest odpoczynek.
sogacz leci, przetestowalem, przebolalem iii
podoba mi sie :twisted:
ja robiłem takie ćwiczenie:
kładziesz na ziemię jakiś gruby krążek,stawiasz na nim pietę a na palce kładziesz drugi krążeki starasz się jak najwyżej unieść palce,zasada taka sama jak przy łydkach duża liczba powt dość małe obciążenie.
http://img251.imageshack.us/img251/1521/lydka.jpg
omawiana wyzej lydka!
Zdjecie gownianym aparatem z telefonu tak tego nie odda, ale od boku wyglada calkiem fajnie
fallenursus
19-06-10, 20:14
sog za Tommy :P
koova
A odemnie też za to dostał!
hah, zrobilem przed wyjsciem do sklepu ale debil nie pomyslalem ze potem kazdy na buty bedzie zwracac uwage....
A nie mówiłem że będzie latał w krótkich portkach aby towary sie gapiły hehe
A nie mówiłem że będzie latał w krótkich portkach aby towary sie gapiły hehe
A dzis jeszcze kupilem nowe spodenki, na styk albo nawet delikatnie za male - mysle przyslosciowo i sie motywuje :)
fallenursus
19-06-10, 22:06
ja zawsze cargo kupuje z nogawkami na zamek.:) i paskiem wrobionym w spodnie, w razie czego to przesuwasz klamre i dzialaja;] tez przyslazosciowo jak sie rozleje to mam:)
Wczoraj lapy poszly wg. planu - jednak lipa o tyle ze clen zaczal trzepac :) i zimny pot 35.5tmp caly czas zamula byla caly dzien + bol glowy ale juz ustalo i jest ok :) cale szczescie ze jeszcze 3dni :) i potem 2tyg EC. Teraz wiem o czym mowil bullet z wahaniem temperatury :)
Na treningu na triceps nei mialem sily ale cos tam poszlo, chyba na niego oddzielna sesje przeznacze bo kuleje :(
Jeszcze będzie czas, żeby odpoczywać! :D
Kiedy masujesz?
za 4-5tyg
To zaczynamy tak samo :rockon:
Nie chce mi sie pisac o treningach i diecie ale robie duza ilosc powtorzen i powoli mnie to drazni przy 30* za oknem :)
Ogolnie jest ok :) Jeszcze kilka dni potem przerwa 1-2tyg zobaczymy jak bedzie :) - diety raczej trzymac nie bede ale na wieczor nie bede sie obzeral i alkoholu tez pic nie bede - a bo po co :) ale czuje sie przemeczony.
A, triceps z barami to bzdura dla mnie i wrzucam go do plecow.
Fat polecial w dol, pozdro.
fallenursus
28-06-10, 16:47
Foty or ban
Nie chce mi sie, za 4-5dni :)
Najchetniej wykopalbym basen na srodku pokoju.
To wykop! Bo chcesz i możesz... i chuj!
fallenursus
28-06-10, 17:21
Zapraszam w takim razie. Tylko drabinke musisz przykrecic bo tego jeszcze nie zrobilem:)
To wykop! Bo chcesz i możesz... i chuj!
nie mam lopaty !
Zapraszam w takim razie. Tylko drabinke musisz przykrecic bo tego jeszcze nie zrobilem:)
Chodza ploty ze w Twoim plywaja liscie !
Pusia to leń i wałkoń hehe. Jak to nie będziesz trzymał diety???!!!!. Chcesz powrócić do klubu Opasłych Kwadransowych Grubasów? Wykopać ten basen - będzie za aeroby i brać sie za dalszą robote. Relacja ma być. Sog za abstynencje alkoholowa hehe.
Pusia to leń i wałkoń hehe.
W szkole mowili ze jeszcze cham i prostak :)
A nie bede trzymal pod tytulem jakies domowe by sie zdaly + swieza buleczka z czyms dobrym :) czy cos - ale to i tak tylko 1tydz max 2 :( ale bialko trzymac w normie i dopychac sie szejakmi bede + wskakuje na mase po przerwie :P
fallenursus
28-06-10, 18:17
Nie nic lepszego jak kromal z wedzana slonina i ogorek!
Nie nic lepszego jak kromal z wedzana slonina i ogorek!
Chyba ze dwa kromale i 3 ogorki :)
Zdalem mature :D
Polski ustny 85%
Ang ustny 100%
Polski pisemny 60%
Matma 60%
Angielski pisemny 97%
WOS 47%
Dizs skonczyl mi sie karnet na silke, nie przedluzam i juz robie zamierzona przerwe :) jutro albo pojutrze wrzuce foty po redukcji jak wyszlo - nie powiem zeby w lustrze wygladalo to jakos mega super lepiej bo skory jest wiszacej wiecej ale fatu spadlo hohohohoho i bebech mniejszy :)
Jak pojehcalem po wyniki matur to juz sie mnie pytali ile kg polecialo od matur :) ? a to 2miesiace redukcji bylo :) takze jest ok :D
Gratuluje Pusia. Ja wiedziałem że tak będzie, ja wiedziałem.......hehe
hehe to musi ci sporo wizualnie leciec: )
czemu nie przedłużasz karnetu , przedłuż będziesz mógł jechać na większych obrotach w koncu wakacje i z głowy masz szkołe , będziesz mógł bardziej skupić sie na siłce i swoim celu
czemu nie przedłużasz karnetu , przedłuż będziesz mógł jechać na większych obrotach w koncu wakacje i z głowy masz szkołe , będziesz mógł bardziej skupić sie na siłce i swoim celu
Bo przerwe musze zrobic albo zdechne :) czuje sie mega przemeczony, to juz rok a najdluzsza przerwa to bylo kilka dni.
I 10.07 wyjezdzam na tydzien wiec nie ma sensu :) i akurat przerwy 2tyg bede miec, a wmiedzyczasie bede pic PW + jakies aero na dworzu zapodam ;) zeby nie oczadziec :p
no i ładnie jest,przerwa sie przyda zregenerujesz się nabieresz sił na dalszą walkę ze złomem i bedzie jeszcze lepiej!
dlaczego wos tak słabo??? 100pompek za to!
A czego sie spodziewales :D ?
Na wosie gralem w karty ;)
wiadomosci nie ogladam, bo szczerze jebie mnie to i mowie to otwarcie - moja wiedza czy niewiedza na temat polityki nic nie zmieni na tym swiecie
Repetytorium z wosu nie przeczytalem bo mi sie nie chcialo :) na aerobach wolalem pisac smsy :)
A wos sobie wrzucilem z rozmachu dla picu, bo jakbym upieprzyl to nic sie nie dzieje :) a potem nie chcialo mi sei go wywalic :D
reszta wyników dobra tylko ten wos olany no ale skoro tak mówisz:)i gdzie teraz ruszasz?
Rejestruje sie wlasnie ale przeczucie mowi mi ze gowno z tego bedzie.
Administracja jakos.
Siedze jak debil i nie wiem co wpisac w 3/4 okienek podczas rejestracji :)
Czesc pany :D
Nie chce mi sie fotek wiecej robic wiec musicie sie zadowolic taka, http://img149.imageshack.us/i/zdjcie0177t.jpg/
Redukcja poszla ok, w sumie spadlo z 5kg :) + wbilo sie troche miesa.
Na bicepsach i przodzie barkow widac zylki, tzn nie tak ze wychodza ale widac zyle przez skore i to dosc wyraznie co na moj zdrowy rozum swiadczy o tym ze fat jednak polecial :)
Jest sympatico, tylko skora wisi jeszcze bardziej :)
W sobote rano jade na mazury, wracam miedzy 17 a 19stym i wtedy startuje na mase + doloze 4x30min aero w tyg i pozostanie mi czekac az skora sie wchlonie a reszta bedzie wypelniona miesiwem :P
fallenursus
08-07-10, 16:51
Fajny sutek...w8 whaaaat? :p
Poczekaj ty jak ci dietetyk wystawi rachunek bo jak sie trener dowie to juz sie niepozbierasz z farmowaniem:)
Fucking awsome job bro. Keep that shit up yo!
Fajny sutek...w8 whaaaat? :p
W pierdlu bylby pewnie warty kilka paczek fajek hahahaha
no powiem, że przejrzałem Twoją relację z zaciekawieniem... gratuluje wytrwałości i efektów !
Mile slowa sa... mile :)
dzieki
Słitaśna fotka.
Myślałem, że więcej masz fatu. Brawo.
Fatu jak fatu, jego w sumie nie jest az tak duzo ale jak wisi skora to nie wiem czy to fat czy skora :D
fallenursus
09-07-10, 12:59
Wytnij kawalek wrzuc na patelnie.a tak serio to twojaprzemiana powin.na byc reklama forum
Kuwa u mnie na silowni zrobili konkurs na poprawenie sylwetki przez 5mc przed wakacjami.
Ja nie startowalem bo mialem to w dupie i pierwsza osoba chyba stracila 3% BF, 4cm w pasie +1 do lapy i +3 do klaty.
Potem sie okazalo ze nagroda to karnet na 3mc i jakies odzywki.
W sumie zrobilem lepsze efekty niz te 3 najlepsze osoby razem wziete.
Waga 100,5 kg 95,2 kg BMI 29,7 28,1 Obwód barków 132 cm 134 cm Obwód klatki piersiowej 120 cm 123 cm Obwód pasa (góra) 103,5 cm 99,5 cm
Obwód pasa (dół) 104 cm 100,5 cm Obwód bicepsu 39 cm 42 cm Obwód przedramienia 32 cm 32,5 cm Obwód uda 58,5 cm 59 cm Obwód łydki 40 cm 40,5 cm
Uwazam ze zrobilem lepiej ale bylo minelo :D
Kuwa u mnie na silowni zrobili konkurs na poprawenie sylwetki przez 5mc przed wakacjami.
Ja nie startowalem bo mialem to w dupie i pierwsza osoba chyba stracila 3% BF, 4cm w pasie +1 do lapy i +3 do klaty.
Potem sie okazalo ze nagroda to karnet na 3mc i jakies odzywki.
W sumie zrobilem lepsze efekty niz te 3 najlepsze osoby razem wziete.
Jebać wszystko i wszystkich! :)
graty w sumie zaczynales gdziie ja teraz jestem <lol>
szkoda ze niewyrobilem sie z forma jak ty do sezonu ;/
pozostaje powiedzec zobaczymy w przyszlym sezonie :P
O kur*a forum dziala, nie dobrze - bo pewnie bedziecie chcieli foty :D hahahhaa a nie chce mi sie robic :)
Wrocilem od poniedzialku teraz, przez 5dni polatam po 3tygodniowej przerwy zeby sie rozruszac i wszystko porobic jakos z glowa ale z sila nie jest najgorzej :) bo juz dwa treningi mam za soba. od przyszlego tygodnia dokopsuje juz jakies aero i dalej jedziemy na mase.
Voice - celow mam kilka, a znajac siebie nie odpuszcze do poki ich nie osiagne.
* 88-92kg przyzwoitej definicji, nie mowie tutaj o miesniach jak Bruce Lee ale zeby bylo to ok.
* Calkowitym pozbyciu sie syfolongow :D ale to niebardzo zwiazane z silownia
* Mam nadzieje ze przez najblizszy rok skora mi sie wchlonie jakos bardziej i bedzie zarys sylwetki taki jaki chce osiagnac
* 115 na cyce
* 40 w lapie bez wiszacej skory i fatu, ktorego niby troche jeszcze jest ale zylka juz calkiem wyraznia sie kreuje (teraz jest chyba 41...)
* Zrobic widoczne miesnie brzucha, ale tu blokuje mnie skora ciagle :)
Co do treningu to znowu polece systemem 12-6 powtorzen bo chyba najbardziej lubilem, wiadomo jak bedzie dawac rade wiecej to bede robil wiecej.
Rozbije wszystko na 4dni klata/bic plecy barki tric/nogi
kupilem bcaa fitmaxu, bialko dymatiza i witaminy metrexu
przed treningiem biore 200caffe+30efe takze jakies tam pierdolniecie przedtreningowe tez jest
Pusia efe kupujesz gdzieś na mieście czy w necie pw może być jak nie chcesz tu pisać.
Mam zaprzyjaznionego aptekarza-chemika z zzamilowania :)
Każdy ma jakiegoś no nie? ;)
NO I CO JEST?!
Ciągnij relacje bo nudą wieje ;d
szkoa ze ja niemam takiego ... moze by sie i przydal czasem :D
Czeeeeeeeeeeeeeeeesc ;-)
troche sie opier***alem tzn nie pisalem bo mnie sie nie chcialo a i tak za bardzo nie bylo o czym.
O tym co jadlem nie bede pisal bo 3/4 dala by mi w ryja :)
Ale good news jest taki ze nie przytylem a wszystko stoi tak jak bylo takze jest oki-doki.
Od pewnie srody znowu bede prowadzil relacje bo chce sie znow wziac za siebie, zacisnac pasa i dalej trzymac sie kury z ryzem :(
Oprocz tego lada dzien wskakuje na bombke, ale to wiecej napisze potem - Fallen I hate u
Potem jak rozpisze trening to go wkleje i dokladnie jaki sobie w bani ulozylem diete i jak chce to rozplanowac.
Oprocz tego przeszedlem sie w koncu do dermatologa i przepisal mi Aknenormin(sterydy) na syfolongi wiec na chwile obecna mnie wysuszylo i tak ma byc ponoc przez miesiac ze skora mi z geby schodzi, ale ponoc po pol roku ma byc git i ma nie byc slady to jestem skory zaryzykowac. Drogie to ustrojstwo ale coz poczac.
Do przyszlego lata ma byc wszystko git bo jak nie to sie wkurwie, a ponoc na testo wkurwienie moze byc wieksze :)
Pozdro
fallenursus
30-08-10, 14:11
I smell roid rage.....
fallenursus
30-08-10, 15:51
Na sloninie
Ema
Jutro zaczynam, poleci prop + wino w sumie 8weeks.
Na odblok mam Tamoxifen, clomid(24) i inhbit-e
W trakcie ladowac bede 3g witaminy C, normalny kompleks witamin, 90mg wapnia, 6g omegi3, silica
Bylem w markecie. Kupilem 6kg krewetek, 4kg wolowiny i poporcjowalem do zamrazalki po 200g.
Niestety nie bylo kurczaka wiec jutro bede musial skoczyc + kupic jakies warzywka na kilka dni + moze jakies puszki z warzywami.
Dieta bedzie wygladac mniej wiecej tak :
Rano po przebudzeniu szejk
Sniadanko : 3jajka+2bialka + owsiane + 2lyzki oliwy z oliwek
szejk
obiad : 75g durum/ryzu brazowego/kaszy gryczanej/makaronu ryzowego + 200g kurczak/wolowina/krewetki + warzywa ze 150-200g
SILOWNIA
po 2banany + BCAA (ew. szejk+banany)
40min po OBIAD (taki jak wczesniej)
szejk
makrela / tunczyk / twarog z oliwa
I przed snem jak dojdzie winko to jeszcze szejka+lyzka masla orzechowego walne przed snem zeby sie dopchac. Bo ktos mi mowil ze winko lubi bialko:)
Kilka slow o splicie ktorego bede uzywac. Wiekszosc zapozyczona od Fallena (poczatek jego relacji) ale dwie rzeczy chce zmienic jeszcze nie wiem na jakie ale mam czas do srody bo jutro zrobie ostatni dayoff i zobacze jak sie bede czuc po strzale :)
System 3days on->1day off-> 3days on repeat
A
KLATKA/PLECY
Hantle skos gora
Hantle na plaskiej
Rozpietki na bramie
Wioslo sztanga
T-Bar rows !!
Ściąganie gornego wyciągu za glowe
BARKI/NOGI
Hantle siedząc
Hantle na boki
Hantle w opadzie tulowia
Przysiad
MC na prostych !!
lydki suwnica
BICEPS/TRICEPS+brzuch
lamana stojac
Supinacja stojac
Brama uginanie oburącz z dwoch stron
Plaska podchwytem
Brama ściąganie w dol
Brama sznurek odciąganie
B
KLATKA/PLECY
wyciskanie smith glowa w dol
Skos dodatni maszyna
Rozpietki
Ściąganie gornego wyciągu do klatki szeroko
Ściąganie gornego wyciągu wasko
Ściąganie dolnego wyciągu do brzucha
BARKI/NOGI
Wyciskanie smith przed lbem
Unoszenie sztangi do brody
Unoszenie hantli przed siebie
Szrugsy
Prostowanie nog siedząc
Przeciwne do wyprostow lezac
Lydki Smith
BICEPS/TRICEPS+brzuch
Dolny wyciag waski uchwyt uginanie
Modlitewnik-maszyna
Mlotki
Wyciskanie francuskie
Wyciskanie hantla
Uginanie na maszynie
Po kazdym treningu ktory zajmie 60-70min poleci 30-40min aero.
Cwiczenia przy ktorych jest "!!" chce zmienic/wywalic bo mi nie odpowiadaja :)
Prosze o komenatrze - pozdro
Gratuluje że jak to wyraziłes w poprzednim poście ''wszystko stoi'' hehe. Po propie bedzie stał jeszcze bardziej. Jak Cie bedą piekły oczy po tym Aknenorminie kup Lacrimal , taniutkie krople nawilżające, a do nosa Alfarin żel. Przy tym leku często dochodzi do wysuszenia śluzówki. Jak by był rumień na twarzy nie przejmuj sie sam zejdzie. Proponowałbym jakąś osłonke na wątrobe bo te kuracje Aknenorminem są dosyć długotrwałe a lek skuteczny ale nie jest obojętny dla wątroby. Jestem z doskoku ale będe śledził, ciekaw jestem jak skóra? Wchłania sie? Na usta wazelina bo lubią pękać. Pozdrawiam.
fallenursus
31-08-10, 02:16
staraj sie nie dluzej jak godzine trenowac ciezarami. jesli sie nie wyrabiasz, zmniejsz przerwy miedzy cwiczeniami.pierwsze cwiczenie na max grubo ciezar z wymuszonymi,reszta poto tylko zeby sie dobic.
drugi dzien klaty zmien na
1 pompki na poreczach - z tego co pamietam potrzebujesz rozrostu na boki.
2. glowa w dol
3. brama od dolu.
tbar zmniej na wioslo hantla ale staraj sie wioslowac bardziej ruchem lukowym- wyobraz sobie ze musisz lokciem dotchnac kregoslupa,ciagnij ciezar jakby lopatka.if you put your mind to it it will work,its just fucking hard to explain.
zamiast mc na prostych muszisz cos wymyslec na dwujk:)
Hermann : dzieki za wskazowki. Do oczu juz kupilem krople nawilzajce cos ala sztuczne lzy. Do ust mam jakies pomadki. Na sluzowke nic nie mam ale chyba bede musial sie zaopatrzec bo faktycznie troche sucho :). Na razie syfolongow mam 2x tyle co mialem bo ponoc przez pierwszy miesiac jest pogorszenie a potem schodzi i jest jak zloto. Skora na gebie sie robi biala i odpada ale to chyba normalne i zrozumiale bo o to chodzi.
Co najlepiej oslonowego na watrobe? Bo jedynym lekiem ktory znam to jest chyba hepatil :)
Fallen : na dwojki - uginanie w lezeniu/siedzeniu ? + na spompowanie calych nog moge zrobic wykroki ala Jaca bez obciazenia caly korytarz i tez wchodzi jak ja pierdole.
Wioslowanie wiem ocb bo kiedys robilem trening z instruktorem tam i on mi dokladnie tlumaczyl ze ciagnie sie lopatka i lokiec za siebie tylko faktycznie wtedy ciezar przy technice jest pedalski.
- Jeszcze powiezd mi jaki zakres powtorzen, w pierwszej serii i potem? I tak zwiekszac ciezar czy dobijac mniejszym albo robic tym samym?
Pozdro
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:13 ----------
A, dzis wbilem pierwszego strzala w dupala i odziwo wyszlo bezbolesnie :)
31.08 day off - ciekaw bylem jak zareaguje po strzale ale jest ok i jutro juz lece treningiem
8:10 - szejk
9:00 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+2lyzki oliwy z oliwek
12:15 - szejk + lyzka masla orzechowego
13:45 - 200g kury + 75g durum + brokuly + pieczarki - wszystko na parze + ogorek malosolny
16:45 - szejk + 2banany
18:30 - 200g kury + 75g durum + brokuly + pieczarki - wszystko na parze
21:30 - szejk + lyzka masla orzechowego
Gotujac makaron, piers, brokuly i cokolwiek nie dodalem ani grama soli :)
Szejki pije tylko z woda bez mleka.
Owsiane zalewam woda i wciskam w siebie byle zjesc.
Stestowalem przepis chyba Russela na batony z twarogu, owsianych,bialek i bialka i musze powiedziec WOW.
Mistrz swiata, gdzie teraz sie nie bede ruszal i nie bede w stanie zjesc noramlnego posilku bede brac ze soba pojemniczek :)
Pozdro
Nie pokazuj nikomu tych batonów bo Ci zeżrą jak mnie gdy do Rosji jechałem. Zamiast wody do szejka i owsianych może lepiej by szło mleko 0,5 byłoby smaczniejsze. Sog za pierwszy strzał i na dobry początek.
Wiadomo ze smaczniejsze ale Fallen powiedzial ze z woda i nie ma ze boli :(
widziales jaki on jest wielki? Przeciez jakbym wzial z mlekiem i on by sie dowiedzial to by mnie wdeptal w ziemie :(
Suche rządzą! Żadnej wody, a tym bardziej mleka! :D
A
KLATKA/PLECY
Hantle skos gora 17.5xMAX(chyba ze 20kilka) 20xMAX(z 15?) I tutaj pojawil sie problem bo nastepne hantle po 25tkach to 32 ale na nie sie nie porywalem jeszcze wiec zrobilem 25kami dwie serie po ile sie dalo z dwoma wymuszonymi i wyszlo chyba 14 i 12 powtorzen
Hantle na plaskiej- podobnie jak skos 2s po 17.5x MAX potem 2xMAX 25tka(mysle ze za 2tyg na ostatnie serie przejde na 32tki po te 6ruchow)
Rozpietki na bramie - 2s z 3ma sztabkami na strone i 2s z 4ma sztabkami na strone (nie liczylem, tyle zeby weszlo i ruch byl plynny)
Wioslo sztanga 2x po 40kg na maxa, potem 50kg 12 powtorzen i 60kg 8 powtorzen (za tydz dorzuce)
Wioslo hantlem - konczylem 15stka tak zeby jak na maxa rozciagnac plecy i lokiec prawie do kregoslupa :) (tutaj tez dorzuce z 5kg za tydz chyba)
Ściąganie gornego wyciągu za glowe - 2x10sztabek, potem 13 +dobicie 10tkami, i 14scie sztabke + dobicie 8semka
Po silowce : 40min rowerku :)
Ogolnie skrocilem przerwy do max minuty - tak krotkich jeszcze chyba nigdy nie mialem i caly trenign zajal mi jakos 50minut? ale czuje ze weszlo :)
Jadlospis wkleje potem :)
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
DIETA
8:10 - szejk
9:00 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+cynamon+2lyzki oliwy
12:00 - szejk+baton(russelowy)
14:15 - 150g krewetek+50g makaronu ryzowego+warzywa
16:15 - banan + wafel ryzowy + 100g szynki drobiowej
17:40-19:20 silownia zaraz po 2banany+BCAA
20:00 - 130g tunczyka, 100g makaronu durum szpinakowego (serio best shit ever)+ pomidor + ogorek
22:00 - szejk + lyzka orzechowego :)
Fajnie piszesz Pusia, dokładnie z ciekawościa sie czyta. Napisz jak możesz dokładnie jak ten cykl wygląda i jaki prop i wino? Na początku tak jak Ci pisałem myślałem że Pusia to dziewczynka hehe a teraz widze że ''kawał zawziętago skurczybyka" . Po tym skoku ze spadochronem wiedziałem że osiągniesz zamierzony cel.Jeżeli przez wakacje nie popuściłes sobie i nie dopadło Cie jojo to myśle że masz z górki. Słuchaj rad naszego Kanadyjskiego Guru a bedzie git, czego Ci życze z koleżeńskim pozdrowieniem hehe.Trzymam kciuki my byłe grubasy musimy sie wspierać.
Mile slowa sa zawsze dobrze przejete ;)
Slucham sie slucham, z kazdym dniem mam wrazenie ze coraz bardziej truje mu dupe ale nie chce niczego spartolic :)
Prop flor medico jesli dobrze pamietam 1ml e2d i to bedzie 8 tygodnii
Od 4tego(do 9) tygodnia bede ladowal wino db pharmy mam i nie mam pojecia jakie dawki bo jeszcze nie zostalem poinformwoany. Tzn zostalem bo w koncu kupilem wystarczajaco ale mam zapisane na drugim kompie :)
Na odblok jest tamoxifen + clomid + inhibit-e ale o odbloku jeszcze nie mam pojecia i dopiero potem bede trul dupe Mr.Kanadzie :)
Najbardziej teraz irytuja mnie syfolongi bo przez pierwszy mc na tym Aknenorminie jest pogorszenie wiec wstaje z sucha geba i nie chce patrzec w lustro ale powtarzam sobie ze brzydkie kaczatko zamienilo sie kiedys w labedzia :D
Noo, amknenormin + koks = an ugly duckling :P
Ale później powinien być łabądek alfa ;)
Czy jezeli witamine C mam rozpuszczalna to musze ja pic w malej ilosci wody tzn w szklance wodu odrazu wrzucac 3 tabsy i to pic? czy moge np wrzucic do 1.5litrowej butelki wody zeby zamiast wody pic wode o smaku cytrynowym majaca witaminy :) ? Dla organizmu to bedzie to samo ?
moim zdaniem nawet lepsza ta druga opcja.
bo pierwsza może wyglądać tak że weźmiesz tą witaminę i połowę wysikasz, bo za dużo na raz :P
Ja wszystko pije od razu.
BARKI/NOGI
Hantle siedząc 12x17.5kg 12x20kg 6+2x25kg 5+2x25kg
Hantle na boki 10x5kg 10x5kg 6x7.5kg+dobitka 6x5kg 6x7.5kg+dobitka 6x5kg
Hantle w opadzie tulowia - nie wiem dlaczego ale mi to nie wchodzi zamiast tego zrobilem na bramie sznurkiem - maxX3sztabki maxX3sztabki maxX4sztabki 8ruchowX5sztabek
Przysiad - Zdecyodwanie wole na suwnicy wypychyac ale porwalem sie na wolne i wyszlo - 12x40kg 10x50kg 8x60kg 8x70kg
Uginanie w lezeniu - 15x8sztabek 12x10sztabek 8x13sztabek 8x14sztabek
lydki smith - 2serie z 50kg na barkach potem 2serie z 60kg na barkach - zawsze robilem jeden ruch a teraz robilem podwojne spiecie, tj do polowy i potem do maxymalnego na palce - weszlo:)
Po tym zrobilem 35min rowerek zjadlem 2banany+BCAA i do domu wrocilem z buta(jakies 3km)
Potem wkleje jadlospis :)
2.09
8:30 - szejk
9:25 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+ cynamon+2lyzki oliwy z oliwek
12:15 - baton Russelowy
13:45 - 200g kury, 100g durum, pomidor, ogorek, cebula (kura na parze)
16:30 - 3wafle ryzowe + 1,5 kotleta mielonego indyczego robionego w piekarniku
17:35 - SILOWNIA, po 2banany+BCAA
19:50 - 200g kury+75g durum+brokuly+ogorek
20:40 - mielony z indyczego z piekarnika
22:30 - szejk + lyzka orzechowego
U mnie w domu wszyscy wpierdalaja dobrze wygladajace tiramisu ktore chetnie bym chapnal ale przyswieca mi za duzy cel :D
yebac ich
To mleka do płatków nie chcesz dolac a tiramisu byś jadł? Nawet o tym nie myśl. Chcesz byc grubasem? Jak byś zobaczył co żrą u mnie w weekend jak córki zjeżdzają to byś sie załamał. Biore strzelbe i spieprzam albo wychodze z psem , albo szukam sobie jakiegoś zajęcia. Myśle że to przejdzie bo ja jestem jak alkoholik. Jak spróbuje sernika to konieć. Będe gęba ruszał i trzaskał lodówka aż zeżre wszystko. Potem mam chandre i na drugi dzien morduje sie na siłowni aby to spalic. Za nic nie bede już grubasem choć bym miał sobie gębe zadrutować hehe. Odrzuć pokusy, bądż twardy jak Chuck Norris spadochroniarzu. Pozdrówka i tak trzymaj bo możesz i chuj!!!hehe
Herman jak czytam twoje wypowiedzi to spadam z krzesła:D
trzymajcie sie grubasy razem!!!:)
Pusia skakałeś ze spadochronu ?
jakie białko używasz pod szejka ?
fallenursus
03-09-10, 00:49
pusia to stary komandos..
hermann ex stasi..
http://a.imageshack.us/img42/4079/23984855.gif
according to my calculations dzisiaj byl drugi strzal.
masz jeszcze 2-5 dni normalnego zycia...
Po tym zrobilem 35min rowerek zjadlem 2banany+BCAA i do domu wrocilem z buta(jakies 3km)
Po aero nie jedz ww prostych, tylko złozone
ale te areo chyba bezpośrednio po siłce, to może jeść te banany. Szybciej się wchłoną ;P
tylko przed areo, a po siłce daj bcaa jeszcze jedną dawkę i będzie git.
Ja aero krece odrazu po silowych to co najlepiej jesc w takim razie i co po czym?
mtm - nie, skakalem z samolotu :) - fajna przygoda polecam
Hermann - nie tknalbym tego gowna nawet jakbys slono mi zaplacil :)
Faleln - Drugi strzal byl wczoraj, jutro idzie trzeci :)
---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
A, bialko mam vanilie peaka
Teraz wroce do czekolady dymatiza
Moim zdaniem żeby areoby po treningowe miały sens, to musisz je robić na jak najmniejszym glikogenie, czyli nie wpierdzielać bananów z białkiem przed areobami. Wtedy tłuszcz też będziesz spalał.
A jak zjesz banany z białkiem bezpośrednio po siłce. To wtedy odpuść areoby, zjedz ze dwa posiłki i wieczorem, dla podkręcenia metabolizmu możesz zrobić te areoby.
Zależy jak wolisz, czy tylko podkręcać metabolizm, czy też ewentualnie przypalić sadło ;)
biceps/triceps
zaczaelm od tricepsu bo duzo slabszy niz biceps wiec trzeba go podbic !
wyciskanie wasko 12x40kg 12x50kg 10+4x60kg 6+2x70kg
Sciaganie wyciagu gornego MAXx10sztabek MAXx10sztabek 8+3x13sztabek 6+2x14sztabek
Odciaganie sznurkow na bramce - tutaj nie liczylem ale byly 4serie same maxy - koncentrowalem sie na tym zeby lokcie byly nieruchomo.
Lamana 12x30kg, 12x30kg, 8x35kg 6+3x35kg - chcialem zeby bylo poprawnie technicznie i bez zarzucania plecami
Supinacja maxx10kg maxx12.5kg 8x15kg 7x15kg
Bramka wyciag gorny oburacz - pierwsze 3 zrobilem na 3ch sztabkach na strone, potem 4 sztabki na strone - weszlo ladnie :)
Potem zrobilem brzuch czyli :
4x30spiec na lawce skosnej
4x15 przyciagniec kolan do klatki wiszac na poreczach
2s po 15 powtorzen na strone skosy na maszynie 10 a potem 12sztabek :)
Potem 40min rowerka i gotta go home :)
Potem wkleje jadlospisssssss
3.09
9:30 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+cynamon+oliwa z oliwek
12:25 - szejk+20g durum
15:00 - 200g wolowiny+75g durum+ogorek
16;45 - silownia, po BCAA+białko+batony russelowe (juz sie skonczyly :()
19:40 - 200g wolowiny+100g durum+ogorek
22:30 - 130g tunczyka + lyzka masla orzechowego
zdecydujta sie w koncu co mam jesc i jak jesc jak robie 50min silowke i 40min aero potem bo juz mnie denerwujecie :D
Dzisiaj mialem jazdy od 14 do 16 bo w koncu to prawko musze kiedys zrobic :) ale mowie typkowi ze nie ma bata i o 15stej to ja zjezdzam gdziekolwiek i jem swoja wolowinke, ktora sobie wczesniej zapakowalem :)
zdecydujta sie w koncu co mam jesc i jak jesc jak robie 50min silowke i 40min aero potem bo juz mnie denerwujecie :D
To już sobie wyjaśniliśmy tak?
silowy->bcaa->aero->obiad
yes sir yes
fallenursus
04-09-10, 15:34
aha bo tu towar nei idzie..
aha bo tu towar nei idzie..
??????
4.09
10:30 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+cynamon+oliwa
14:30 - 2x szaszlyk wieprzowy, surowki, pieczone ziemniaczki (bylem na zakupach i musialem isc na cos dobrego do Amerykancow :))
16:30 - szejk + 6wafli ryzowych
19:15 - 130g tuny, 100g szpinakowego durum, ogorki
22:15 - szejk
00:15 - mielony z indyka
01:45 - szejk + lyzka orzechowego
Trzy strzaly juz poszly, jutro idzie czwarty - mam nadzieje ze od wtorku juz bedzie pierdolniecie :)
Osiem posiłków nieżle. Nocny Pusia. Mam tylko nadzieje że tych ziemniaczków nie było 2 kg hehe. Boli tyłek od strzałów czy propek spoko?
Niby 8 ale umowmy sie ze sam szejk to gowno nie posilek :)
Dupa nie boli :) nie moge sie doczekac az wyrwie z butow
5.09
10:00 - szejk
10:30 - 3jajka+100g owsianych+cynoamon+oliwa
13:20 - szejk
16:10 - 200g kury+100g durum+brokuly+jablka pieczone
18:30 - 200g kury+100g durum+fasolka szparagowa
22:00 - szejk + lyzka orzechowego
fallenursus
06-09-10, 01:29
dieta hardcore.
tez mnie to niedlugo czeka:(
tylko musze sie lepiej na nocne wypady do kuchni przygotowac:) jakies szejki w strategicznych miejscach poustawiac...
Nie wiem tylko czy nie za malo tluszczy ?
Panowie, prop chyba zaczyna dzialac bo jak siedze przed kompem to mi same nogi na boki lataja :)
fallenursus
06-09-10, 16:15
buty zawiazales?
klata/plecy
pompki porecze 4s po 8 - nigdy tego nie robilem ale nawet ok :)
Skos leb w dol - 2serie 15stkami jakos po 15powtorzen potem 2s po 6ruchow 25tkami+po 2wymuszone
Przekladanie hantla - 2s 15kg i 2s 17.5kg (szybko sie uwinalem z pompkami wiec postanowilem dorzucic jedno cwiczenie)
rozpietki dolne wyciagu na bramie 4s
Sciaganie wyciagu gornego do klatki 2s 10sztabek i 2s 13 i 14 sztabek
Sciaganie wyciagu gornego wasko 2s po 10sztabek po 15ruchow, 8ruchow 13sztabek, 7ruchow 14sztabek
Sciaganie wyciagu dolnego do brzucha 4s ( tam jakies dziwne oznaczneie ciezarow jest)
Potem 40min rowerek :)
Przekladanie hantla - 2s 15kg i 2s 17.5kg
Co to za ćwiczenie? :/
jest sobie hantel w jednym kącie siłowni, bierzesz go i przekładasz na drugi koniec sali :P
coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=_QVIVfquxtA
coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=_QVIVfquxtA
jedna serie zawsze robie na koniec klaty
Niektórym to idzie bardziej w plecy
fallenursus
06-09-10, 20:09
zalezy na jakiej lawce:)
zalezy na jakiej lawce:)
Ja robie normalnie na lawce, cale plecy mam na lawce a nie tak jak ten typek na filmiku np.
fajna relacja Pusia ;)
a co do tego cwiczenia to robie tak samo jak Ty ;) tzn. mam barki i glowe na ławce bo jak mam glowe tak jak ten typek to mnie naqrwia z deka ;)
pozdrawiam i powodzenia w osiaganiu celu ;)
6.09
10:45 - 3jajka+2bialka+100g owsianych+cynamon+oliwa
13:10 - jajecznica z 2jajek+wafle ryzowe
15:15 - 200g wolowiny+100g durum+surowka z bialej kapusty
16:30 - SIŁOWNIA, po białko :)
19:00 - 100g wolowiny+udko z kurczaka bez skory pieczone+100g durum+surowka z bialej kapusty
22:00 - szejk + lyzka orzechowego
Ta jajecznica z braku laku bo nic lepszego nie moglem na szybko wymyslec a o 14stej mialem jazdy :)
Na jazdach znowu powiedzialem ze mam to w dupie i ok.15stej musze sie zatrzymac zeby zjesc :)
przenosy jesli zrobisz w poprzek ławki to wejdzie ci na plecy
a jesli wzdłuż to na klate.
sog za postój!
Dobrze Pusia że o 15 wypadła Ci wołowina bo jak byś zamienił kolejnośc posiłków to chciałbym zobaczyć jak przy tym instruktorze smazysz sobie jajecznice na poboczu drogi na butli z propanem butanem hehe
Dobrze Pusia że o 15 wypadła Ci wołowina bo jak byś zamienił kolejnośc posiłków to chciałbym zobaczyć jak przy tym instruktorze smazysz sobie jajecznice na poboczu drogi na butli z propanem butanem hehe
Jajecznica nie wypadla - to byla moja spontaniczna inwencja - bo nie chcialo mi sie znowu myc zebow przed wyjsciem wiec wolalem jajecznice zjesc niz tunczyka :D
A nie bede 3ch obiadow jadl w ciagu dnia bo to bez sensu, chyba... :>
teraz nie masz czegoś takiego jak obiad, śniadanie, czy kolacja.
teraz masz posiłek 1,2,3,4,5,6,7,8...... :)
NIGDY nie mialem takich zakwasow w plecach
Niby obciazenie nie bylo jakies gigantyczne (zawsze na takim robilem jakos, moze delikatnie mniejszym) ale przerwy po max minute i teraz mam efekty :)
barki/nogi
smith 15x30kg 12x50kg 8x60kg 3+2x65kg - MICEK NIC NIE MOW :D
do brody 15x20kg 12x25kg 8x35kg 6x40kg->5x30kg
Przed siebie, tutaj robilem za kazdym razem maxy 7.5kg-10kg-12.5kg-12.5kg (dobicia)
Wyprosty - robilem tyle ile fabryka dala za kazdym razem (2ostatnie serie dobicia) - 12sztabek 14sztabek 18sztabek 20sztabek
Odwrotne do wyprostow lezac - maxy - 8sztabek 10sztabek 12sztabek 13sztabek (dobicia)
lydki na suwnicy, ponad pieczenie 10sztabek,12sztabek,12sztabek,14sztabek
po silowych 40min rowerek po rowerku bialko:)
wiedziałem ze z ciebie ciPusia:D
dlaczego robisz w ten sposób nogi?
bo mam rozbite na 2dni w tygodniu
7.09
9:00 - szejk
9:45 - 3jajka+100owsianych+cynamon+oliwa
12:30 - 1.5 papryki faszerowanej indyczym mielonym, cebulka+ szczypiorkiem, pieczona w piekarniku
15:00 - 200g wolowiny+100g durum+surowka z bialej kapusty
17:20 - SILOWNIA, po szejk
19:40 - 200g wolowiny+100g durum+surowka z bialej kapusty
23:15 - szejk+lyzka orzechowego
Tył barków robisz z plecami?
Tyl barkow robie w treningu A z barkami jako 3cie cwiczenie - ale fakt ze bede musial cos jeszcze dokopsowac na to
co polecacie ?
tric/bic/brzuch/aero
Francuskie 15kgxmax 20kgxmax 28kgx10 30kgx6+2
Wyciskanie sztangielki 7.5-7.5-10-12.5 - nawet nie liczylem
Pushdown 12sztabek->12sztabek->18->20sztabek maxy
Uginanie oburacz na wyciagu dolnym 8sztabek-8sztabek-12sztabek x8-14sztabek x6+3 - PO TYM MIALEM POMPE ZE NIECH MNIE CH....
Modlitewnik maszyna 8sztabek-6sztabek-10sztabek(4 bardzo wolne opuszczania +dobicie 6scioma sztabkami z 6x) x2
Mlotki po 8ruchow robilem - im mniejszy ciezar tym wolniej 10kg-10kg-12.5kg-15kg
5x30spiec na lawce skosnej
3x15podciagniec kolan do klatki na poreczach
2x12skosy na maszynie
35min rowerka
jadlospis potem :)
Francuza robisz do czoła, czy za głowę?
8.09 X5
8:00 - szejk
8:40 - 5jajek + 100g owsianych + cynamon + oliwa
11:30 - kromka razowego posmarowana orzechowym i 3 plastry szynki drobiowej
12:50 - 200g kurczaka + 50g durum + buraki
15:00 - 200g kurczaka + 80g durum + buraki
16:40 - silownia => szejk
19:25 - 300g kurczaka + 100g makaronu ryzowego + 250ml mleka
23:45 - szejk + 2lyzki masla orzechowego
W końcu 5 jajec poszło! Chcesz i możesz i chuj! :D
Ładnie mięcho jesz...
Jak z fatem?
5jajek poszlo bo bym sie chyba porzygal po samym bialku
Mieso to tak bo mieso jest dobre :) a mam go ze 25kg jeszcze w zamrazalce :D
Fat delikatnie spada :)
Treningi i dieta fajnie wyglądają nawet ;) Dajesz, kurna z tym koksem!
Tylko obciazenie jak dla ciot, ale spoko wyrobi sie :)
9.09
10:30 - 4jajka+100g owsianych+cynamon+lyzka orzechowego+lyzka majonezu
13:50 - szejk+3wafle ryzowe
14:45 - 200g wolowiny+80g durum+kapusta biala
19:00 - 'salatka' (wjebalem wszystko na talerz bo nic mi sie nie chcialo robic ani wazyc) durum/kukurydza/groszek/kurczak/szynka pokrojona w kostke/sos jogurtowy
21:00 - 2kromki razowego z szynka drobiowa
23:15 - szejk + lyzka masla orzechowego
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:27 ----------
Nie wiedzialem gdzie to wkleic ale dzieciak jest kuwa kot :D
http://www.youtube.com/watch?v=1-KVNthLaW8
Sog za sałatke. Powiedz Pusiu jak działa propek? Laseczki bardziej sie podobają? Dajesz rade Wacka utrzymać w portkach ? Nie tylko żarciem i podnoszeniem żelastwa człowiek żyje hehe.
Heheheh.
Myslalem ze zwiekszone libido to bedzie mit, nie wiem na ile to prop bo dopiero polecialo 6strzalow wiec chyba halfprop-halfplacebo and faktycznie po nocach snia mi sie jakies gwalty ;)
Jaja sie jeszcze nie skurczyly a łupanie tez bylo ok takze nie ma co narzekac :)
I powiem szczerze ze moment chwili polezenia po przebudzeniu nabral zupelnie innego znaczenia :):):):)
Jak siła? regeneracja? samopoczucie? czujesz coś ?
Jak siła? regeneracja? samopoczucie? czujesz coś ?
Na sile jest mi ciezko powiedziec bo skrocilem przerwy i jest delikatnie lepiej z przerwami dwa razy krotszymi :)
samopoczucie - chyba wiem co to roid rage :)
Na razie jeszcze nie czuje, bylo 6strzalow wiec lada chwila powinno klepnac na maxa? Zreszta nie wiem jakie to uczucie, z efedryna i clenem tez mialem tak ze musialem zwiekszyc dawki
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
Wyciskanie hantli skos 15kgx15 15kgx15 25kgx12+2 25kgx6+2
Wyciskanie plaska 15kgx15 15kgx15 25kgx6+2 25kgx3+2 (straszna pompa juz po skosie)
Przenoszenie hantla 15kgmax 17.5kgmax 20kgmax 20kgmax
Brama rozpietki gora 2serie po 3sztabki na dobicie po ~20 powtorzen
Wioslo 40kg 40kg 50kg 65kg - technika poszla sie jebac przy 65kg dlatego jakos inaczej bede kombinowac za tydzien bo to sie mija z celem jednak
wioslo hantlem 2s po 10kg i potem 15kg->17.5kg 2s, maxy
Sciaganie za leb 2s po 10sztabek->14sztabek x8->14sztabek x6
Po 30min rowera(ostatnie 10min sie poddalem bo juz mi sie tak nudzilo i tak nie chcialo ze nie chcialem sie zmuszac :))
po bialko
jadlospis wkleje potem bo zaraz wychodze, pozdro
Sog za dzieciaka ;) Pozdro :)
10.09 X6
8:40 - szejk
9:20 - 4jajka + 100 owsianych
13:00 - kurczak + kasza gryczana + jabla pieczone (nie wazylem nie chcialo mi sie)
15:00 - baton proteinowy
16:30 - silka => szejk
19:30 - kurczak + kasza grycznaa + jablka pieczone (ta porcja byla fuking huge)
22:30 - bialko + baton proteinowy posmarowany maslem orzechowyM
Ten baton proteinowy z ksiazki kucharskiej to kolejne cudo obok weglowodanowo-bialkowego Russela :) saves my ass :D
Trening z dzisiaj :
BARKI/NOGI
Wyciskanie hantli 15kgx15 15kgx15 20kgx12 25kgx7+2
Hantle na boki 5kgx10 7.5kgx10 7.5kgx10 10kgx6->7.5kgx3->5kgx3
Butterfly odwrotnie tylni akton 4s max
Przysiad ze sztanga 30kgx12 50kgx12 60kgx10 70kgx8, mialem niedosyt po przysiadzie wiec poszedlem na leg press zrobic 3s
Leg press 160x12 160x12 180x6
Wykroki 4s
Lydki smith
(wiem ze brakuje dwojek ale maszyna byla zjebana a nie chcialo mi sie kombinowac)
10min rower zrobilem ale musialem leciec bo inaczej do domu bym sie nie dostal :)
pozdro
Daj przepis na ten baton. Bo ja same Weider'a kupuje, a to majątek.
http://www.e-gym.pl/showthread.php?19197-Wafle-proteinowe-by-Dyskobol1993
jedziesz z tym koksem! dupa boli czy nic??
przysiady robilem to troche boli :) a tak to nie :)
W poprzednim tygodnu cheat mealem byly szaszlyki w frytasami, nastepny cheat-meal w poniedzialek - slucham propozycji :)
Sog za rzetelną relacje i przyznanie sie do opierdzielania. A to przyjacielu nie chce Ci sie pedałowac na rowerku, a to spieszysz sie do domu i i robisz tylko 10 minut leniu. A weż sie solidnie za aeroby tajny grubasie. Jak nie masz czasu to dymaj na trening rowerkiem albo na deskorolce hehe. Dawaj ten przepis na batony . Musze Ci powiedzieć że moja żona jest na diecie białkowej i robiła takie placki skladające sie z sera, otrąb owsianych, słodziku dla smaku i 2 jajek, i serka homogenizowanego naturalnego. Są niskokaloryczne i dosyć smaczne bo oczywiście musiałem spróbowac. Poczytaj o tej diecie jest tam wiele przepisów potraw które moga urozmaicić jadłospis .Niskokaloryczne i zawierają dużo białka. Obserwuje i trzymam kciuki.
Aero mam 6dni w tygodniu, a zeby byly pieniadze na odzywki i inne gadzety trzeba tez czasem popracowac :)
I nie a to, a to tylko pierwszy raz sie zdarzylo, po za tym czworki dostaly mocno po dupie to nie bylo werwy :)
Wlasnie mam batony Russelowe w piekarniku na 2-3dni znowu sobie zrobie :)
JAKI CHEAT MEAL !? :D:D:D:D
Żeberka, kuraka z karuzeli (takiego fest), albo golonka w piwie... :P
dupa pewnie nie od przysiadów boli:D
cheat meal:chipsy,draże korsarze i milkiway truskawkowy:D !
Myslalem nad maciem
2mcroyale+2cheesy+colka+lod z polewa czekoladowa
fallenursus
11-09-10, 22:26
Golonka z zeberkami w kapuscie+pizza
I obowiazkowo fryhtki z majonezem
11.09
8:50 - szejk
9:10 - 50g owsianych + 2jajka
10:00 - siłka => BCAA
12:30 - 3razowe kanapki z szynka drobiowa (ze 200g) + pomidor
15:40 - kurczak+kasza+surowka(jablko/por/marchew/jogurt itd) OGROMNA PORCJA :D
19:30 - kurczak+kasza+surowka(jablko/por/marchew/jogurt itd)
23:20 - Baton russelowy
01:15 - szejk+lyzka orzechowego
Dzisiejszy trening
TRIC/BIC/BRZUCH/AERO
Wyciskanie wasko 40kgx12 50kgx12 60kgx8 70kgx6+2 75kgx4
Sciaganie drazka na bramie - tutaj robie maxy za kazdym razem i nawet nie licze - 10,12,12,14sztabek(przy 14stu dobicie 10tka max)
Sznur brama odciaganie - 2s po 5sztabek, 2s po 6sztabek + dobicia na maxa
BIC
Uginanie lamana 20kgx15 30kgx12 35kgx8 37.5kgx6+2
Supinacja - tyle ile razy dalem rade - 10tkami, 10tkami, 12.5, wzialem 15stki ale lewa reka nie chciala wspolpracowac wiec odpuscilem i dobilem 12stkami=>10tki
Uginanie oburacz wyciagu gorne brama - 2s po 3sztabki, 2s po 4sztabki
P O M P A (juz po samej lamanej myslalem ze zejde)
brzuch
5s po 30spiec
3s po 20podciagniec nog do klatki na poreczach
2s hustawki hantlami po 25kg na strone (na skosy)
po 40min rower
Jadlospis z dzisiaj wkleje potem
dzisiaj byl dayoff, nie zapisywalem jedzenia bo jakos mi sie nie chcialo ale
szejk
owsiane+jajka
krewetki z sosem pomidorowym, czosnkiem, oliwa + makaron szpinakowy + surowka
--------------------------,,---------------------------------------------------
2x McRoyal, 1x Wieśmac, Szejk vaniliowy + male frytki do maczania :)
potem wrzuce jakiegos szejka przed spaniem :)
Jutro kolejna strzałka i klateczka/plecki
--------------------------,,---------------------------------------------------
2x McRoyal, 1x Wieśmac, Szejk vaniliowy + male frytki do maczania :)
ahh ten cheat meal'owski klasyk XD
klata/plecy
pompki 10,8,9,10
wyciskanie sztangi leb w dol 30kgx20 50kgx12 70kgx8 80kgx4+2 - zaskoczenie i szok terror :)
Brama rozpietaszki dol 3sztabki-3sztabki-4sztabki-4sztabki
Sciaganie wyciagu gornego szeroko do klaty 8sztabek, 10sztabek, 14sztabek, 14sztabek (nie liczylem repsow bo to maszyna i i tak ciagne ile sie da - podobnie inne cwiczenia)
Sciaganie wyciagu gornego wasko do klaty 2s po 10sztabek, 13sztabek, 14sztabek - POMPA
Sciaganie wyciagu dolnego do brzucha - zrobilem chyba 6s bo z jak dokladalem ciezarow to za kazdym razem robilem po 8repsow sie zmuszalem, az doszedlem do momentu gdzie przy 5repsie musialem puscic ciezar:)
Potem zrobilem na szybko 2cwiczenia po 4s przedramienia - nie wiem jak sie nazywa ale kazdy chyba wie o co chodzi
potem 40min rower -> dom
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
Mam na obydwu posladkach takie guzki jakby - to sa te zrosty :) ?
bary/nogi
smith wyciskanie z przodu 30kgx20 50kgx12 60kgx10 5+2x70 - FUCK YOU MICEK :D
Wyciag dolny do brody podciaganie (nie lubie na sztandze - nie wchodzi mi) - same maxy - 10sztabek-10sztabek-13sztabek-14sztabek(dobiice 10tka)
Unoszenie przed siebie - 7.5kg, 10kg, 12.5kg, 12.5kg->10kg (maxy)
Szrugsy 20stkami tylko robilem na reke - strasznie duzo repsow mysle ze kolo 40-50?
Wyprosty 14sztabek,16sztabek,18sztabek,22sztabki-dobicie 16stoma-dobicie 12stoma
Uginanie 14sztabek-18sztabek-20sztabek-20sztabek(bez dobijania)
Lydki na smithcie 2s maxow z 50kg, i 2s max 70kg
rower 20min -> bialko, dom
beda jakies foty jak cie towar porobil:)??
a masz boczne i tylnie aktony barkow?
70kg pękło woda z parufek działa...:)
Micek
Trening A
Hantle siedząc
Hantle na boki
Hantle w opadzie tulowia
Trening B
Wyciskanie smith przed lbem
Unoszenie sztangi do brody
Unoszenie hantli przed siebie
Szrugsy
I to robie co 4dni na przemian
Odnośnie tych guzków na dupie nie martw sie za bardzo bo moim zdaniem to nie sa zadne zrosty i wchłonie sie z czasem. Może za płytko kłujesz? Jaka używasz igłe?