Zobacz pełną wersję : Tribusteron- potrzeba małej porady
Witam mam pytanko . Skończyłem nie dawno cykl na kreatynie (kreatyna firmy Trec-micronized 200mesh, z dextrozą OLIMP )i pod koniec do tego Carbo:) oczywiscie jako ze jest zima przybrałem troszke masy ale niestety wiaze sie to z totalnym brakiem rzeźby:( zakupiłem sobie teraz Tribusteron OLIMP60%... czy teraz na tym tribusteronie uda mi sie uzyskać troche rzeźby??i czy strace duzo na masie?? i ogólnie co sądzicie o tym produkcie??:)
Aha i jak to sie ma z siłą, moge sie spodziewać jakis pozytywnych efektów??
Z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam :)
do wycinki musisz miec ujemny bilans...i sily raczej nie zyskasz...
same suple NIC ci nie dadza...
wg. mnie tribusteron jest dobry do robienia masy i sily
do wycinki musisz miec ujemny bilans...i sily raczej nie zyskasz...
same suple NIC ci nie dadza... hmmm troszke nie skumałem o co chodzi z tą wycinka i czemu suple nic mi maja nie dać ?? :???:
rzezba polega na tym ogolnie ze gubisz zbedne kilogramy...wiec musisz wiecej spalic niz jesc(ograniczyc weglowodany)do tego aeroby codziennie a suple typowe do rzezby to rozne termogeniki, hmb, l-karnityna...
aha dzieki:)
a czy bez stosowania HMB, L-karnityny tylko lecąc na tym tribusteronie i stosując trening na rzeźbe moge nabrać jakis drobnych zarysów miesni ??
pewnie suplementy to tylko dodatek ale :lol: musisz miec diete bez niej ani rusz...
a tribusteron zostawil bym sobie na mase...
radziłbym Ci kupić HMB co do L-karnityny to nie jestem przekonany bo marne efekty :twisted: A co do
drobnych zarysów miesni to zależy od treningu jeżeli będzie dobry to można się sporo spodziewać no ale jeszcze dieta do tego dochodzi możesz nieco stracić na masie ale sile to nie wręcz przeciwnie :twisted: Pozdro
wiem zdaje sobie sprawe z tego ze strace na masie :( ale jezeli dopasuje odpowiedni trening i bede brał dalej ten Tribus... to moze uda sie nie tracić za wiele na masie a jednoczesnie powoli uzyskiwac jakąś rzeźbe?? :roll:
wybieraj albo rzeźba albo masa :D wiec jak chcesz sie rzeźbić to troche stracisz napewno
Albo rybki albo akwarium :grin:
Albo rzeźa albo masa.
Na rzeźbe:
Aeroby
Trening na mase
Ujemny bilans kaloryczny
Jakis spalacz najlepiej
Hmb nie polecam weś lepiej spalacz jakis :wink:
Pozdro :wink:
Prezydent_1c
27-01-07, 13:32
Trening na rzeżbe... HMB możesz sobie kupić (tylko pamiętaj kuracja ma trwać 2-3 miesiace) i będzie dobrze :cool:
JacaGydnia
27-01-07, 13:40
Na twoim miejscu kupił bym Thermal pro,jest dobrym spalaczem, a hmb bo ja wiem , czy to cos działa.
wielkie dzieki wam:) mysle ze jeszcze na tym tribusteronie pocwicze normalnie na siłe z masa apozniej sie porzezbie bo poki co to chyba zima rzezba nie bedzie tak potrzebna :) ale teraz przynajmniej wiem juz co brać i ile :)