Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Potrawy spalające tkanke tluszczowa

krupek1
20-01-10, 20:35
Jakie znacie potrawy ,ktore pomagaja spalic tk. tluszczowa? Slyszalem o papryczkach chilli ,lecz nie jestem zwolennikiem takiego hardkorowego jedzenia. Czekam na wasze opowiedzi:)

funte
20-01-10, 20:49
Wydaje mi się, że nie ma potraw które spalają tkanke. Jak już to konkretna dieta. Może sie mylę może i nie.

slim shady
20-01-10, 20:50
Termogeniki:

Papryka- ostra czerwona Chili
Imbir
Pieprz- głównie Ceyenne, Turecki
Gorzkie pomarańcze

Substancje wspomaganie działanie termogeników:

Herbata- zielona, czerwona, czarna
Kawa
Czekolada
Kakao

bibski
20-01-10, 22:41
popieram ja robie sobie mix 5ml soku z swiezego imbiru i 2,5 g ostrej papryki kopie mocno stosowałem termo genik i nic nawet nie czułem o poceniu nie wspominam nawet jrtfuel mnie nie rusza a jakies tam termospidy to wogule po mojej mikstuze odrazu sie zapalisz od srodka po zatym jestem na djecie białkowej porawy z forum i od 3 tyg 4 kilo mniej moze nie rewelka ale tez sie nie przemęczam

krupek1
21-01-10, 18:30
Ja wlasnie robie diete bialkowa ,ale na przyrost masy i dosc duzo jem. W tym celu chce spalac troche tk tluszczowej na brzuchu ,a nie chce sie faszerowac tabletami w stylu termospeedy ,czy hmb.

D3
21-01-10, 18:37
Chłopie weź się za porządne aeroby, a nie kombinuj z takim mało istotnym szczegółem... myślisz, że będziesz chodził na siłkę i jadł 3kg papryki?

KowalX
27-01-10, 16:05
Jakie znacie potrawy ,ktore pomagaja spalic tk. tluszczowa? Slyszalem o papryczkach chilli ,lecz nie jestem zwolennikiem takiego hardkorowego jedzenia. Czekam na wasze opowiedzi:)

pieprz cayne
woda
potrawy obfite głównie w białko
węgle można zastąpić warzywami
tłuszcz rybi
ogranicz smażenie
wywal sosy,tłuste białe sery,pasztety