Zobacz pełną wersję : redukcja...
Witam... chyba musze wejsc na redukcje:) prawdopodobnie od 15 lutego. ale chce sie przygotowac:) sciagam sobie pro rowerek do domku (aeroby w dni nie treningowe, na poczatku, pozniej w dni treningowe po treningu). trening zmieniam (tak szczeze to zmniejszam ciezar, zmniejszam przerwy, zwiekszam ilosc powtorzen i ilosc cwiczen i stawiam na cwiczenia ktore angazuja duza ilosc parti miesniowych.) Dieta - obcinam wegle i tluszcze... co z odzywkami? zastanawialem sie nad polaczeniem aminokwasow UNILIVER universala (bo je jeszcze mam) i dozucenie animal cutsa... prosze o poprawienie tego, jesli sa blendy i ewentualnie skorygowanie odzywek. Zaznaczam ze do samej L-carnityny podchodze sceptycznie...
Cel redukcja maksymalnej ilosci tluszczyki i nie pozbycie sie ani grama miesnia. Nie mam pojecia ile tego tluszczu jest (nie jakos sporo ;)
prosze o poprawienie tego, jesli sa blendy
Dobrze. Zacznijmy od tego, że nie blendy,a błĘdy...
Dobrze. Zacznijmy od tego, że nie blendy,a błĘdy...
eh zdaza sie najlepszym... jednak to dosc malo konstruktywnie panie polonisto:) ...
no stress...
ktos cos jeszcze ma do dodania :)
powiem Ci ze mieśnia Ci poleci na pewno, zależy jak teraz wyglądasz ile masz fatu a ile mieśnia nie mniej jednak cieżko jest palić sam tłuszczu, a tak apropo to nie da sie palić tłuszczu tylko po prostu komórki tłuszczowe sie kurczą :D taka ciekawostka.
co do tego co napisales to całkiem przyzwoicie to wyglada, jak zauważysz duży spadek siły wiec i miesnia to mozesz krete 5g\ed dodaj antykatabolicznie.
fallenursus
20-01-10, 21:25
zaopatrz sie w 3 butelki propionatu i jedna butelke trenu a.
sog polecial: but what the fuck ?:) fall myslisz ze jak ty to wszyscy? he pewnie masz racje ;)
fallenursus
21-01-10, 15:40
Napisales ze nie chcesz zgubicmiesnia.
Tylko moja opcja ci to zagwarantuje.
Sad but true.
bartek2706
23-01-10, 09:52
z tego co ja mogę radzić to jeżeli chodzi o spalanie tłuszczu to dobre jest hmbolon dobrze spala siły się nie traci a wrec przeciwnie
MolderDist
24-01-10, 00:32
Ahh, że Ci się chciało to po raz setny pisać :-D
Nie chcialo mu sie poprostu kopij i wklej ;p sluchaj arusia wyjdziesz na ludzi;p
odswierzam temat...
wracam z nart zaopatruje sie w czosnek i witaminki (przy redukcji duzo sie tego traci).
Mysle nad animalcuts + aeroby na czczo (mam zamiar jechac 14 x tydzien ale nie wiem co z tego wyjdzie- pro rowerek w domu:). Stanadrowo zaczynam od 4 x tydzien. Wiem ze miecho bede palil niestety...
Moze byc uniliver przed i po aerobach? zamiast kupowac bcaa? bo mam cale pudlo...
Duzo fatu mi sie uzbieralo bo dlugo na cyklu nie jestem ( od ponad miecha)a i swieta i sylwek.Teraz jeszcze jade na te narty to znowu sie przesunie... na tych nartach to i dieta i cwiczenia poleca, pewnie i sie popije, to nastepny kg fatu poleci;/ lapie go prze latwo...
co do cwiczen panowie, jakies wskazowki? na tym najbardziej mi zalezy, zeby moze nie isc do przodu ale sie nie cofac...
dieta w miare ogarnieta, z tluszczykow nie rezygnuje but only good stuff - extra virgin (jak moja kobieta:P) oliwa itd.
Temat sauna jak dla was wyglada?
zastanawialem sie nad tym co mowil fallen, no ale odpuszczam :(
PS kubakorona widziales moj opis ... :P
fallenursus
05-02-10, 23:33
to co ja pisalem to calkowicie nie dla Ciebie:)
antykatabolicznie co najwyzej tesc.lub sama metka(choc nie polecam oral only cykli) tez da rade jak dobrze rozegrasz sytuacje...