Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : redukcja...

grochos
20-01-10, 18:09
Witam... chyba musze wejsc na redukcje:) prawdopodobnie od 15 lutego. ale chce sie przygotowac:) sciagam sobie pro rowerek do domku (aeroby w dni nie treningowe, na poczatku, pozniej w dni treningowe po treningu). trening zmieniam (tak szczeze to zmniejszam ciezar, zmniejszam przerwy, zwiekszam ilosc powtorzen i ilosc cwiczen i stawiam na cwiczenia ktore angazuja duza ilosc parti miesniowych.) Dieta - obcinam wegle i tluszcze... co z odzywkami? zastanawialem sie nad polaczeniem aminokwasow UNILIVER universala (bo je jeszcze mam) i dozucenie animal cutsa... prosze o poprawienie tego, jesli sa blendy i ewentualnie skorygowanie odzywek. Zaznaczam ze do samej L-carnityny podchodze sceptycznie...

Cel redukcja maksymalnej ilosci tluszczyki i nie pozbycie sie ani grama miesnia. Nie mam pojecia ile tego tluszczu jest (nie jakos sporo ;)

D3
20-01-10, 19:10
prosze o poprawienie tego, jesli sa blendy

Dobrze. Zacznijmy od tego, że nie blendy,a błĘdy...

grochos
20-01-10, 19:14
Dobrze. Zacznijmy od tego, że nie blendy,a błĘdy...

eh zdaza sie najlepszym... jednak to dosc malo konstruktywnie panie polonisto:) ...

no stress...

ktos cos jeszcze ma do dodania :)

Sosna91
20-01-10, 20:36
powiem Ci ze mieśnia Ci poleci na pewno, zależy jak teraz wyglądasz ile masz fatu a ile mieśnia nie mniej jednak cieżko jest palić sam tłuszczu, a tak apropo to nie da sie palić tłuszczu tylko po prostu komórki tłuszczowe sie kurczą :D taka ciekawostka.
co do tego co napisales to całkiem przyzwoicie to wyglada, jak zauważysz duży spadek siły wiec i miesnia to mozesz krete 5g\ed dodaj antykatabolicznie.

fallenursus
20-01-10, 21:25
zaopatrz sie w 3 butelki propionatu i jedna butelke trenu a.

grochos
20-01-10, 22:00
sog polecial: but what the fuck ?:) fall myslisz ze jak ty to wszyscy? he pewnie masz racje ;)

fallenursus
21-01-10, 15:40
Napisales ze nie chcesz zgubicmiesnia.
Tylko moja opcja ci to zagwarantuje.
Sad but true.

bartek2706
23-01-10, 09:52
z tego co ja mogę radzić to jeżeli chodzi o spalanie tłuszczu to dobre jest hmbolon dobrze spala siły się nie traci a wrec przeciwnie

MolderDist
24-01-10, 00:32
Ahh, że Ci się chciało to po raz setny pisać :-D

Kreta
24-01-10, 00:40
Nie chcialo mu sie poprostu kopij i wklej ;p sluchaj arusia wyjdziesz na ludzi;p

grochos
05-02-10, 22:22
odswierzam temat...

wracam z nart zaopatruje sie w czosnek i witaminki (przy redukcji duzo sie tego traci).
Mysle nad animalcuts + aeroby na czczo (mam zamiar jechac 14 x tydzien ale nie wiem co z tego wyjdzie- pro rowerek w domu:). Stanadrowo zaczynam od 4 x tydzien. Wiem ze miecho bede palil niestety...

Moze byc uniliver przed i po aerobach? zamiast kupowac bcaa? bo mam cale pudlo...
Duzo fatu mi sie uzbieralo bo dlugo na cyklu nie jestem ( od ponad miecha)a i swieta i sylwek.Teraz jeszcze jade na te narty to znowu sie przesunie... na tych nartach to i dieta i cwiczenia poleca, pewnie i sie popije, to nastepny kg fatu poleci;/ lapie go prze latwo...

co do cwiczen panowie, jakies wskazowki? na tym najbardziej mi zalezy, zeby moze nie isc do przodu ale sie nie cofac...

dieta w miare ogarnieta, z tluszczykow nie rezygnuje but only good stuff - extra virgin (jak moja kobieta:P) oliwa itd.

Temat sauna jak dla was wyglada?

zastanawialem sie nad tym co mowil fallen, no ale odpuszczam :(

PS kubakorona widziales moj opis ... :P

fallenursus
05-02-10, 23:33
to co ja pisalem to calkowicie nie dla Ciebie:)
antykatabolicznie co najwyzej tesc.lub sama metka(choc nie polecam oral only cykli) tez da rade jak dobrze rozegrasz sytuacje...