Zobacz pełną wersję : odblok po M-drol
cykl trwal 4 tyg bralem 20mg dziennie jak dawkowac clomid i jak dlugo?
Najpierw układa się odblok, a potem zaczyna się cykl :errf: Jak brałeś tylko to to za bardzo clomid'u nie potrzebujesz, ale wszystko o odbloku znajdziesz w dziale doping w temacie podwieszonym.
jesli czujesz ze jajka sie zmniejszyly poped seksualny zmalal zapodaj clomid 12 tablet co dziennie po jednej styka ... jesli z jajkami ok poped jest to zapodaj jakis lepszy booster testosteronu jakies aakg i bedzie si , po m-drolu latwo o spadki wiec zapodaj jakis stack kreatynowy badz samo mono ...pozdro
Mam pytanie czy jeśli po takim cyklu nie wzial bym nic to duze były by spadki ? Czy np jak cykl koncze w marcu potem przez miesiac bede brak krete a później bede juz trenował bez niczego to wtedy duze spadki będą ? I czy podczas cyklu na m drol czy mass drol potrzebny jakiś odblok czy nie ? Oraz jakies osłonki czy trzeba brać
Widzę, że gruntownie przemyślałeś wszystko przed zarzuceniem sobie m-drolu skoro zadajesz takie fajne pytania... FAIL
zabawa samym m-drol-em wydaje sie szybka,tania i efektywna ale tylko sie wydaje ....potzrebne sa oslonki na watrobe bo jedzie po niej feste,oczywiscie suplementacja na cyklu z tym srodkiem ,czyli podstawy kolego bialko ,wit,amin,wegl,tluszcze,po cyklu dalej jaki regenerator watroby i kreatyna+aakg jakies,no i odblok musowo clom lub jakis boster testo,jesli da bloka to dobry tez jest novedex xt po taim czyms ,chyba najmociejszy z boosterow testo,troche kasy trzeba wydac na wszystko wiec zastanow sie czy nie lepiej jeszcze jechac na kreatynce + jakies dodatki,dieta....
Mam takie pytanko kanibal ile ci poszło siły i masy na plus bo kumpel ma zamiar zacząc cykl na M-drolu???
10mgtamoxifenu w trakcie i po wraz clomidem którego co najmniej powinno być 12 sztuk.
M drol stał się ostatatnio popularny ,bo jest łatwo dostępny i stosunkowo tani, ale bez żurawiny, esselive i dobrego odbloku nie polecam ,bo m drol mało kto przekracza 30mg z powodu bolów brzucha, nudności , a metkę spokojnie po 50mg biorą i nic im nie jest.
pojebałooo... 12 clomidu ????
maksymalnie 6 tab po jednej dziennie
a tak wogóle to lepiej jakaś odrzywka podwyzszająca test
a ja slyszalem, ze 1 listek to za malo...
M-drol blokuje strasznie...