Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Deka+Oma+Meta

Androlic-Tez Poszedł:)
19-01-10, 09:33
Siema. Mam mały problem. Jestem po cyklu antka z propem i przeszłem odrazu z tego na deke ome i mete... Deka e5d 200mg oma e5d 250 mg i od 4 tyg wlanczyłem mete iran 40 mg dzien. I narazie nie czuje efektu apepyt masa idzie w gore jedna sila stoi w miejscu. Nigdy jeszcze nie brałem deki. Teraz zaczoł sie 6 tydzien jak myslicie moze to jeszcze wejsc czy juz lipa??? Dzieki na Info..PZDR

vold
19-01-10, 12:17
Nie dość że wiek za niski to odrazu widać że wiedza za niska !!!

ile czasu brałes tego antka z propem???

Myslisz że stosowanie saa polega na tym aby tylko zmieniać srodki i jechać cały czas na bombie???

jak ty sobie to wyobrazasz ? , ile bedzie trwał ten cykl?

A co najweazniejsze to zaczniej od tego:

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

.

karolak89
19-01-10, 12:35
o matko i córko... takie wymiary i takie cykle (łapie się za głowe)

19-01-10, 13:30
mozesz ktos powie cos konkretnego a nie takie bzdury...wiem o koksie tyle co mi styka czisz? wiem ze jestem mlody zaluje bardzo ze zaczolem brac koksy w tak mlodym wieku ale ja juz na to nic nie poradze;/ chce tylko informacji..a ntka zjadlem 100 tab Androlic-50 i do tego ruskiego tescia propa 15 ml e0d 100mg. cykl trwal 5 tyg i przeszlem na deke ome i mete zeby ograniczyc spadki po antku!!! i pytam czemu mi nie idzie ?? moze temu ze nie bylo odbloka po tych mocnych srodkach zanim przeszlem na te teraz?? chce konkretnych informacji...dzieki

Riddick23
19-01-10, 13:41
Porażka!!! Wiedza mniej niz ZERO!!! ... jajka pewnie bedziesz mogl wyj... przez okno albo do kibla jak nie bedzie dobrego odbloku to samo bedzie z masa .. jak myslisz jaki bedzie twoj nastepny cukl skoro juz robisz takie bomby.... bezsens , samopoczucie po cyklu bedziesz mial do dupy na 200% wiec lepiej zakup hcg clom chyba ze masz, a co do sily to organizm ma jakies granice blad moze tu wynikac ze zlej regeneracji badz diety ,ile bialka ,wegli,tluszczy itd spozywasz to moze byc
znaczace

vold
19-01-10, 13:50
No zero pojecia!

robi cykl typowo masowy deca + omo aby zniwelować spadki po krótkim cyklu,

Chłopcze ile masz zamiar jechac ten cykl omo+deca jak minimum aby to działało to 8 tyg bo to długie estry.

NIE CHCE MI SIĘ PATRZYĆ W PROFIL, PODAŁEM CI LINK WIEC GO WYPEŁNIJ ALBO SKASUJE POST!!!!

.

19-01-10, 14:49
o odblok nie masz sie co bac... mysle ze 2 paczki clomidu i 20000 j.m styknie.. a ty valdemort nie umiesz sie wypowiedziec jak kolega wyzej?? cykl trwa 10 tyg a deka wchodzi po 24 dniach jak by cie to interesowalo!! wiec w czym problem?? prawda taka ze nie znasz odpowiedzi na moje pytanie i zaczynasz zwalac wszystko na brak mojej wiedzy...hahaha....naucz sie ortografi koles...PZDR dla koksow

vold
19-01-10, 15:01
W profilu masz wzrost 185cm , waga 75 , jestes po cyklu na anapolonie, masz ogromny biceps 36 cm , cos ty chłopie robił na tym cyklu!

brak odpowiedniej wiedzy mówi wszystko za siebie,

jestem pewny ze dostał byś fachowe porady na tym forum ale trzeba pierwsze pytać a potem robić cykle a nie na odwrót

a tak na przyszłość nie zachowuj się jak Maciek z Klanu :)

.

fallenursus
19-01-10, 15:26
W dupie mam jak deka wchodzi za24 d.ni

DIABEŁ
19-01-10, 16:08
Gosciu k... po h... wogule dupe zawracasz jak taki mondry jesteś. Koledzy Ci mądrze piszą a Ty zgrywasz cwaniaka. Maszs taką zajebistą wiedze na temat saa to rub tak jak Ci ta Twoja wiedza podpowiada a nie płacz że Ci nieidzie.

20-01-10, 09:34
jestescie kurw... baranami po wielu cyklach i sie cieszycie ze jestescie duzi....hehehehe...powiem tyle valdemort jak bd mial 30 lat tak jak ty to moj biceps bd mial obwod zapewne 50 cm i to bez problemu bo ja mam chceci do cwiczen to ze mi nie idze to juz nie moja wina... gosciu nie wiesz co ja robilem na tym antku to nie mow normalna dieta suple trening rozumiesz? wpadlo 9 kilo troche sily a wiesz jak przedtem wygladalem nie ? haha to sie nie wypowiadaj

bashor
20-01-10, 10:49
ja w twoim wieku na samych suplach mialem duuuzo wieksze wymiary niz ty...
i baranem to ty jestes robiac takie cykle w takim stopniu zaawansowania jaki reprezentujesz... i zobaczymy czy dociagniesz zdrowy do tej 30stki jak takie cykle sobie walisz od poczatku... rob jak chcesz, twoje zdrowie, ale nie zgrywaj cwaniaka jak nie znasz sie na temacie.

KOWAL86
20-01-10, 10:51
Ale z ciebie bohater, będziesz miał 50 cm szczenięce gadanie, skąd wiesz że twoja genetyka ci na to pozwoli, że nie nabawisz się kontuzji która uniemożliwi ci dalszy trening, że przekoksisz ?? Masz 18 lat a myślisz jak byś miał 10. Starsi ci mówią że źle robisz ty zaczynasz wymyślać co to ty nie jesteś myślisz że każdy z nas jak zaczynał był już dupny?? niektórzy jak zaczynali byli na pewno mniejsi od ciebie, bo ja na pewno i bez koksu do czegoś doszedłem, nie mówię nie bierz ale po co tak szybo. chcesz te 5 dych na łapie, to zajebałeś bo teraz będziesz miał trudniej.

20-01-10, 11:01
wiem od dawna ze zajebalem ale juz na to nic nie poradze... wiem ze jestem mlody wiem ze macie racje i sie wkurwil.... jak koles nie odpowiada na pyatrnie tylk oodrazu ze jestem mlody ja to wiem nie musiscie mi tego powtarzac tylko chce pomocy czemu mi nie idze?? macie jakis pomysl?? jak nie to dzieki za wasze wypowiedzi i sorki jak kogos urazilem.....

KOWAL86
20-01-10, 11:15
zacznij więcej jeść, zmień trening z koksami ci nie pomogę bo tylko na oczy parę razy je widziałem

vold
20-01-10, 21:05
jestescie kurw... baranami po wielu cyklach i sie cieszycie ze jestescie duzi....hehehehe...powiem tyle valdemort jak bd mial 30 lat tak jak ty to moj biceps bd mial obwod zapewne 50 cm i to bez problemu bo ja mam chceci do cwiczen to ze mi nie idze to juz nie moja wina... gosciu nie wiesz co ja robilem na tym antku to nie mow normalna dieta suple trening rozumiesz? wpadlo 9 kilo troche sily a wiesz jak przedtem wygladalem nie ? haha to sie nie wypowiadaj

I po chu... sie tak wpieniasz!, jak byś zadawał pytania jak się należy to miał byś odpowiedzi jak sie należy.

po pierwsze miej szacunek dla starszych!!!

szanuj ludzi którzy posiadają większą wiedze od Ciebie i mogą Ci pomóc!

Są punkty od najważniejszych do najmniej ważnych są one w takiej kolejności:

1. wiedza
2. trening
3. dieta
4. ------
5. ------
6. doping

ty właśnie jedziesz od punktu 6, więc wiesz w czym problem!

Z mojej ponad 10 letniej praktyce w saa odrazu Ci mówie że po tym cyklu na decy i testo nie będziesz miał żadnych przyrostów to jest pewne na bank!
Jęsli robisz taki konkretny cykl typowa masówka po to aby utrzymać mase po anapolonie która jest całkiem do dupy to nie tędy droga.

Powiedz ładnie przepraszam i poproś o pomoc a zapewniam Cie że osiągniesz cel i za jakiś czas będziesz dumny że klepałeś na tym forum,

a jeśli chodzi o mnie to w twoim wieku napewno nie miałem mniej niż 40cm w bicepsia i nie miałem jeszcze żadnego cyklu na saa.

AMEN!

21-01-10, 09:39
ziomki znalazl sie jedne gosc z tego forum i napisal do mnie na gadu i mi pomogl i styka mi jego pomoc waszej juz nie potrzebuje ale dziekuje wszystki i przepraszam tych co urazilem:) do nastepnego

vold
21-01-10, 10:09
To napisz co Ci doradził, nie musisz pisać kto.

burn
21-01-10, 10:11
No, to 32cm w łapie po cyklu jak nic :) ?
Powodzenia !

21-01-10, 12:23
dobry odblok po tym cyklu i mowil koles ze juz raczej z tego cyklu nic nie bedzie... na odblok mowil ze styknie 10000 j.m hcg i 24 tab clomidu. a potem bd walil deke ome mete wino i antka koles mi cykl rozpisze co wy na to?

jaca666
21-01-10, 13:04
To jak już masz pocieszyciela to nie rób tu spamu i nie pisz więcej...

vold
21-01-10, 13:27
Spoko nie ma sie co denerwować,

na odblok ok 20 cloma,

hcg 5000iu bo cykl był krótki, 2 x 2500iu,

teraz musowao clenbuterol i odpowiednia dieta,

ten cykl na decy i testo juz jedziesz czy miałes zamiar , jeśli jedziesz to w jakim jesteś momencie ?

.

21-01-10, 13:48
1 tydzien antek szedl 50mg dzien 2 tydzien 100 mg 3 tydzien 150mg dzien i do konca 100 tab androlica nie pamietam w kturym ale w 2 albo 3 tyg dorzucilem ruskiego propa 100mg co 2 dni. propa mialem 15 ml i antek sie skonczyl propa zostalo to zaczolem jechac deke z oma i propem deka i oma co 5 dni deka 200mg oma 250mg prop sie skonczyl 2 tyg na samej dece i omie i wlanczylem mete iranska 40 mg i jestem teraz w 6 tyg od kad deke zaczolem wczesniej 5 tyg na antku i obecnie jestem w 3 tyg mety. wziolem to niby na podtrzymanie masy po antku ale myslalem ze bd przyrosty po tym:) wiec mowisz ze 2 oaki clomidu i ile tego hcg styknie?? i jaka dluga przerwe przed nastepnym cyklem?? dorzucilem jeszcze do tego nitro bialko wegle i takie jeszcze tam odzywki:) czekam na odp

vold
21-01-10, 14:00
No niestety deca i omo juz jest całkiem aktywne, o efekty nie pytam bo wiem ze znikome,

przerywasz teraz, jedziesz odrazu clenbuterol,

clomid zaczynasz po 3 tyg od ostatnie omy czy decy,

hcg też teraz 2 x 2500iu , przerwa pomiędzy 5 dni,

jeśli chodzi o kolejny cykl, przerwa najlepiej tyle co trwał cykl, a najwcześniej (nie zalecane) jak skończy się clom.

.

21-01-10, 14:43
a nie lepiej to dokonczyc?? zostalo mi jeszcze 3ml deki 6 omy i jakies 30 tab mety??

vold
21-01-10, 20:07
w sumie mozesz i tak już bez róznicy,

piuras86
22-01-10, 17:43
hahahaha hokus pokus czary mary Rysiu z Klanu to Twój Stary!!!! hahahaha

185cm i 75 kg ?? co ty stary z Etiopi wrociłes czy co ???? jeśli tak i po Antku jak masz bic 36 cm to i tak potęga :D:D

23-01-10, 10:33
kurwa cwelu jebany po huj tu przyszles? chcesz kurwa solo jebana cipko ?? to przyjedz kurwa na brzeszcze obije ci ryja teleskopem i bedziesz sral w gacie cwniaku wszyscy takie kozaki a jak przyjdzie co do czego to nic tylko spierdalac....pochwal sie swoimi wymiarami hahah i co jeszcze powiesz ciekawego??? jebie ci z ryja konskim gownem stary ci leje do ryja?? i co jeszcze cos?? jebana cioto.. jak taki kozak jestes czekam na brzeszczach i chce kurwa solowe szmato niemyta!!!!!!

ht
23-01-10, 10:47
chyba zakreci sie banmaszyna...

dacio7
23-01-10, 11:49
chyba zakreci sie banmaszyna...

której nikt nie zatrzyma he he:twisted:

burn
23-01-10, 13:02
Nerwy dziecku puściły od tego koksu, czy zawsze tak ma ? :(
Umrzyj.

23-01-10, 13:54
hehe....chlopaki?? wy tylko koksujecie??chcecie poznac prawdziwe zycie?? zapraszam do brzeszcz!!!! tu nie ma mieczakow!!

burn
23-01-10, 14:01
Za to debili nie brakuje, jak widać :) Chłopaki z 31 w bicu mocno biją :D ?
Starczy tego prowokowania, bo chłopak pewnie igły z nerwów łamie.

23-01-10, 14:42
taki debil by cie lekko uszkodzil nawet ta jebana silka by ci nic nie dala jak bys dostal lampe z kasteta na ryj.....a potem?? gowno do papy leszczu....

D3
23-01-10, 16:34
Tragedia... niestety niektórzy tylko nadają się do machania łopatą :/

Indiana
23-01-10, 16:55
Brzeszcze ? :pray: a co to jest ?

jaca666
23-01-10, 17:10
Hans 1237 tez jest z Brzeszcza więc może zna tego pakera...???

KOWAL86
23-01-10, 19:00
stary ty jesteś bez wyobraźni. I na bank masz loty po cyklu lol. Ale co ty w ogóle piszesz jakieś solówy człowieku ty masz 18 lat wyglądasz jaki dziecko i jeszcze kozaczysz. A wiesz czemu małe pieski tyle szczekają....?? żeby nie zostały przypadkiem zdeptane. Żal mi cię. A i dlaczego ktoś taki jeszcze nie dostał bana??

vold
23-01-10, 21:49
Kolejny raz autor udowodnił że jest skończonym debilem, tak sie dzieje przez nieudolne stosowanie saa,

Nie interesuje mnie skąd ty jesteś , czy to brzeszcze czy chuj wie co jeszcze , takich leszczy mogę olać ciepłym moczem do tej twojej mieściny mam kilkadziesiąt km, moge przyjechać i zestasz się w gacie !!!

żal mi takich gówniarzy :)

na chwile obecną - ban!

.

piuras86
24-01-10, 16:27
no młodziak ma niezłe loty na cyklu czy po tym cyklu....