Zobacz pełną wersję : cykl - redukcja... pytanie
Cześć,
temat założony w imieniu kolegi. Chciałby zapodać sobie cykl i spalić fat.
Waga: 105
Wzrost: 180
Staż: +10lat
Poprzednie cykle: mówi, że były dwa, metka z jakieś 7lat temu solo i na 2 cykl jakiś teściu, którego już nie pamięta nawet.
Najlepiej jakby cykl składał się z 2 środków. Co byście polecali? Jeszcze jedno - mówi, że jest nadciśnieniowcem, więc nie wiem czy efka w jego przypadku jest dobra...
fallenursus
18-01-10, 18:27
Cześć,
Najlepiej jakby cykl składał się z 2 środków...
a niby kvrwa ,dlaczego?
No właśnie taki ma "dziwny" koncert życzeń... :/
fallenursus
18-01-10, 20:22
Jeszcze jedno - mówi, że jest nadciśnieniowcem, więc nie wiem czy efka w jego przypadku jest dobra...
saa w jego przypadku tez nie sa dobre. chyba ze bedzie chemia zbijal cisnienie
No właśnie nie wiem na ile poważne jest to...nadciśnienie. Powiedział mi, że kiedyś miał problemy, ale jak sam mówi jest czysty od dobrych paru lat. Zresztą chłop jest dorosły, więc jak coś mu będzie szwankować to po prostu odłoży chemię na bok.
tomaszewiak
18-01-10, 22:00
fat to sie pali aerobami i dieta z ujemnym bilansem kcal
do tego moze zarzucic prop+wins
Wszystko zależy jak z tym nadciśnieniem bo praktycznie wszystko moze podnieść ciśnienie.
fat to sie pali aerobami i dieta z ujemnym bilansem kcal
do tego moze zarzucic prop+wins
Kolega doskonale zdaje sobie z tego sprawę, jednak chciałby sobie zarzucić jakiś cykl na redukcję.
Wszystko zależy jak z tym nadciśnieniem bo praktycznie wszystko moze podnieść ciśnienie.
Nie wiem jak bardzo jest nadciśnieniowcem, ale nie przejmujmy się tym. Chłop jest dorosły, staż ma duży, więc sobie poradzi.
Jaki cykl byście polecali j/w? Jakiś prosty, podstawowy cykl na redukcję.
prop+winko+odpowiednia dieta i trenin. Ale w tej sytuacji niech pilnuje ciągle ciśnienia.
1 - 6 tyg prop. 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winko zastrzyki 50mg (EOD)
byłoby gut? Czy nie bardzo?
Koleś waży ponad 100kg. To tego propka niech da 100mg co drugi dzień. a winko styknie tak jak napisałeś.
Dobra, will do :) A jak z odblokiem, clomid + nolva?
Mysle że styknie clom+nolwa.
OK i ostatnie pytanie. Jakbyś rozpisał odblok?
fallenursus
19-01-10, 17:10
clom 5 dni po 100,i dwa tygodnie po 50
nolva 5 dni po 40, i dwa tygodnie po 20
powinno styknac bo wino ulatwia w tym przypadku odblok. dluzej jak 3 tygodnie nie ma sensu truc sie clomem. jak kolo ma propblemy z fatem niech ciagnie nolvadex 2 tygodnie,potem go zmieni na ATD ktore moze spoko ciagnac z miesiac. 25mg ed, jak czuje ze libido mu nie podchodzi to gory, niech da te ATD 25mg eod.
Dzięki fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12885). I to by było na tyle w tym temacie :)
Cykl na samym winstrolu, przed treningami efedryna, po cyklu clen.
fallenursus
21-01-10, 05:57
smiem sie nie zgodzic na samego stanka:twisted:
a ja mysle ze pod redukcje prop sie lepiej sprawdza. gdy obcinamy kalorie i organizm pobiera energie z tluszczy strasznie nam obniza sie poziom testosteronu. kto byl na typowej rzezbie to wie o co chodzi. tak ze prop dziala antykatabolicznie+poprawa nastroju
A ja bym testo nie dawał , testo równa sie masa a nie redukcja,
chodz ht ma racje przy odpowiedniej diecie redukcyjnj można osiągnąć cel ale jest troszke gorzej, jak by sie decydował na propa to dodał bym wino.
.
blood in blood out
21-01-10, 19:55
Niektórzy robią rzeźbę biorąc omke- znam przypadek gdzie koleś ładował 1g tygodniowo i nie zalewało go- oczywiście odpowiednia dieta, trening, cardio i ia.
IMO do redukcji wcale nie jest potrzebny koks:)