Zobacz pełną wersję : czy brać stack kreatynowy jeśli wypadają AŻ 3-4 DBT pod rząd?
Bart3miasto
18-01-10, 08:46
Witam
Jak w temacie..jeśli wypadają mi aż 3-4 DNT pod rząd to czy warto brać w te dni stack ? Czy nie brać w te dni i powrócić do branie w DT bo po prostu szkoda czy brać ,żeby dostarczać kreatynę i inne składniki regularnie?
to lipny ten plan masz, bo pozniej cwiczysz kilka dni pod rząd co tez nie jest raczej dobrym pomysłem, pokaz swój plan to Ci doradzimy czy warto.
nie wiem co tymasz za plan.
Bart3miasto
18-01-10, 17:33
staram się robić podział DT/DNT itd np :
pon.klatka+triceps
wt. wolne
śr. barki+biceps
czw. wolne
pt.plecy
sob.wolne
Niestety mam taka pracę ,że nie ma mnie poza domem nawet tydzień. jak jestem w trasie to i tak staram się zrobić trening gdzieś poza domem ,ale jak się nocuje gdzieś w motelu albo przejedzie 300-400 km to niestety wychodzą 3 4 DNT pod rząd.
p.s Mam na myśli stacki przedtreningowe typu Shock Terapy,Nitrobolon czy Kreaplex który właśnie biorę
oo kolega styl plażowo dyskotekowy ;] bo nóg to juz nie warto co? ;p no nic nie moja sprawa, co do boosterów to możesz przed treningiem kupic sobie jakiś, Shock terapy, xplode bądz jakiś inny bo to i tak tylko w DT bedziesz brał.
Bart3miasto
18-01-10, 19:37
..z tymi nogami to trochę masz rację ;), na razie i tak góra za mała.
..właśnie taki booster mam na myśli. Tylko znowu czy dawki kreatyny nie będą za małe,jeśli będę brał tylko w DT (i tu znowu ta przerwa 3-4 dniowa)Jestem tu nowy i zaskoczyło mnie jak wiele supli łączycie naraz, wcześniej się zastanawiałem mono czy stack? Następnym razem to połączę.
Ty nie robisz cyklu na krecie tylko bierzesz booster przed trenigiem wcelu wiekszech checi i motywacji to treningu. skład to nie tylko kreta w nim.
To ja zadam podobne pytanie tutaj zeby nie smiecic na forum...moj plan jest troche dziwny a raczej teraz sie zrobil taki...
Pn:Klata+Bic+przedramie
Wt:Barki+szrugsy
Śr:Plecy+Tric
Czw:wolne
Pt:I tu jest problem:albo nogi albo tez wolne(czesto w piatek wracam do domu na weekend-student-i nie ma kiedy na silownie isc)
Sb:wolne
Nd:wolne
czy moge brac clouta w DNT(jak jest ich 3-4) zeby dostarczac kreatyne czy nie?bo mam jeszcze No-xploda ale to jest przed treningowy wiec leci tylko w DT...bo wlasnie sie nad tym zastanawialemczy ma to sens...
Zeby nie spamowac...Shocka mozesz kolezko brac bo tak jak ci napisali juz to jest booster ktory bierzesz w dt tylko