Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odblok do cyklu (enan, meta, deka, wino, prop)

pawel.kks
17-01-10, 19:47
Witam
To mój cykl:
1-4 meta 20mg e1d
1-10 enan 500mg e7d
1-10 deka 200mg e7d
11-16 prop 150mg e2d
11-16 wino 50mg e2d

towar mam enana i deke grecka apteczna, wino db pharma z sierpnia 2006, mete jelfe, a propa jeszcze nie mam. do tego mam dwa opakowania clomidu i 6 strzalow hcg po 5000j.

rozpiscie mi odblok do tego cyklu... dokupić nolve do niego? jak tak to jak brac? narazie jestem po jedynm cyklu na propie 1-4 100mg e2d, 6-8 150mg e2d. odstep od poprzedniego cyklu 1,5 miecha.

będe wdzięczny za odp

kot19
17-01-10, 20:11
niewiem czy nie za szybko na taki duzy cykl...sadze ze meta deka i enan oraz dobra dieta by wystraczylo

pawel.kks
17-01-10, 20:39
meta deca i enan to masa a pozniej prop i wino to rzezba.

co mi napiszecie o odbloku...?

fallenursus
17-01-10, 23:34
sa rozne szkoly stosowania hcg. ja uwazam ze na tak dlugim cyklu powinienes bic to podczas. od 3eciego tygodnia po 250j e3d. ostatni strzal hcg w ten sqam dzien co ostatni strzal propa.
3 dni potem clomid 150 raz. 100x5 i reszte po 50 na dzien.

vold
17-01-10, 23:38
troszke grubo ale może być,

na odblok 24 cloma i hcg ale nie tyle, max po cyklu hcg 10000iu , 4 razy po 2500iu,

tamox jak masz tendencje do gino 10mg dziennie przez cały cykl aż do końca odbloku.

.

vold
17-01-10, 23:40
faluś nie ma czegoś takiego że są różne opcje podawania hcg, poprostu chodzi tutaj o organizm a zwłaszcza o wielkość dawek, jak dawki testo są bardzo wysokie to jak najbardziej hcg w delikatnej dawce przez cały cykl.

fallenursus
17-01-10, 23:43
patrzac na dawki to ponizej 700mg andro nie zjezdza kolega, wiuec mysle ze bardziej mu wie oplaca wbijac podskurnie w malych ilosciach te hcg. potem wskakuje na propa gdzie porownujac go do enena bylo by 750 na week...

vold
17-01-10, 23:45
hcg ewentualnie może zacząć podawać od 10 tyg w dawce 500iu co 5 dni. ale jak ma pregnyl w zastrzykach po 5000iu to lipa do takich injekcji.

fallenursus
17-01-10, 23:47
w strzykawce moze trzymac w lodowce :)

pawel.kks
18-01-10, 08:13
no właśnie sie zastanawiałem czy moge w strzykawkach w lodówce trzymac hcg. mam po 5000j w ampułce wiec nie za bardzo, ale to rozwiązuje problem.

ja myślałem żeby zrobyć sobie odblok dokładnie w 8 tyg (czyli w polowie), dwa razy po 2500j, w odstepie e4d, ale wtedy nie mialem jeszcze metki w zestawie... to moze zrobic taki odrazu po mecie, czyli w 5 tyg. a pozniej 2. odblok w 10 tyg? ale to moj drugi cykl a pierwszy taki powazny, gdzie mozna kombinowac, wiec bede sie was sluchac :)

czyli nolvy juz nie kupowac do odbloku?
rozpiście mi moze jeszcze jak hcg stosowac po cyklu... bo tez nie wiem...
a clomid 24 wystarcza? 3 dni po ostatnim shoocie po 100mg przez 6 dni i pozniej po 50mg przez 12?

mozecie jeszcze powiedziec cos o jakosci towaru... sprawdzałem niby wszystko orginalne, nie wiem jeszcze tylko jaki bedzie prop, ale napewno apteczny.

przez pierwsze 10 tyg bede bral cynk, a nolve/tamox mialbym pod reka i jakbym odzczuł gineko to odrazu bym bral. czy lepiej brac odrazu, bo moze byc za pozno, szczegolnie przy pierwszych 4 tyg gdy jest metka... co wy o tym?

pawel.kks
18-01-10, 09:27
aha fallenursus, ja tego propa mam 150mg e2d czyli 525mg tygodniow a nie 700

vold
18-01-10, 12:31
w strzykawce moze trzymac w lodowce :)

max do 30 dni wiec sobie policz czy się wyrobi

fallenursus
18-01-10, 15:32
Pawelq liczac koncentracje w plazmie po obcieciu wagi estru wbijajac 150mg eod propa to to samo co wbijac 750 enana na tydzien. :)

pawel.kks
18-01-10, 16:24
no ok, dzieki
mozecie poodpowiadac na moje pytanka, bylbym wdzieczny :)

Hermann
18-01-10, 16:29
Ja sie zapytam przy okazji z ciekawosci; czy nie można tego proszku z HCG podzielić przed rozpuszczeniem, a jak można to jak to sie robi żeby było sterylnie? Sory że sie wciołem ale skoro dwóch ekspertów gada na ten temat to myśle że otrzymam rzetelną odpowiedż

fallenursus
18-01-10, 20:28
no właśnie sie zastanawiałem czy moge w strzykawkach w lodówce trzymac hcg. mam po 5000j w ampułce wiec nie za bardzo, ale to rozwiązuje problem.

ja myślałem żeby zrobyć sobie odblok dokładnie w 8 tyg (czyli w polowie), dwa razy po 2500j, w odstepie e4d, ale wtedy nie mialem jeszcze metki w zestawie... to moze zrobic taki odrazu po mecie, czyli w 5 tyg. a pozniej 2. odblok w 10 tyg? ale to moj drugi cykl a pierwszy taki powazny, gdzie mozna kombinowac, wiec bede sie was sluchac :)

ktos chyba tak bil. LG chyba, moge sie mylic.cos mi sie o oczy przewinelo ze w polowie walil.
czyli nolvy juz nie kupowac do odbloku? dlaczego nie? po sobie wiem ze mieszanka clom/nolva o wiele lepiej odblokowywuje os niz sam clom. i cos na zaqblokowanie estro by sie przydalo bo moze byc nawrot
rozpiście mi moze jeszcze jak hcg stosowac po cyklu... bo tez nie wiem...
a clomid 24 wystarcza? 3 dni po ostatnim shoocie po 100mg przez 6 dni i pozniej po 50mg przez 12?
jak po cyklu hcg to zaczynaj bic tak jak Vold ci napisal

mozecie jeszcze powiedziec cos o jakosci towaru... sprawdzałem niby wszystko orginalne, nie wiem jeszcze tylko jaki bedzie prop, ale napewno apteczny.

przez pierwsze 10 tyg bede bral cynk, a nolve/tamox mialbym pod reka i jakbym odzczuł gineko to odrazu bym bral. czy lepiej brac odrazu, bo moze byc za pozno, szczegolnie przy pierwszych 4 tyg gdy jest metka... co wy o tym?
z nolva poczekalbym na te gino, jak wyskoczy to nolva szybko dziala.uderzysz dwa dni po 40 i potem zmiejszysz.

mniej wiecej tak...

fallenursus
18-01-10, 20:37
Ja sie zapytam przy okazji z ciekawosci; czy nie można tego proszku z HCG podzielić przed rozpuszczeniem, a jak można to jak to sie robi żeby było sterylnie? Sory że sie wciołem ale skoro dwóch ekspertów gada na ten temat to myśle że otrzymam rzetelną odpowiedż
hermann, mozna zamrozic hcg. kupujesz dwie butelki takie jak sa zastrzyki w nich, te zakorkowane guma wiesz oco chodzi? rozcienczasz proszek z rozpuszczalnikiem,nabijasz w strzykawke- dzielisz na dwa flakony.. w zaleznosci jakie masz hcg, powinno pisac ile moze stac w lodowce. 30 dni to z palcem w duppie. ale i tak jedna flache do zamrazarki, druga uzywasz. skonczysz, bierzesz te z zamrazarki wstawiasz do lodowki, odmrozi sie sie ,wstrzasniesz dobrze i bedzie gut.

Hermann
18-01-10, 20:59
Dzięki ,gdzieś na którymś forum wymądrzają sie że w lodówce tylko 5 dni ale skoro tak piszesz to znaczy że tak jest. Kiedyś może sie przydać aby ocalić jajka he he.

fallenursus
18-01-10, 21:01
nie widzialem hcg gzie nie moze stac 30dni w lodowce. ale widzialem skana ulotki:P na ktorej pisze ''zuzyc cale po otwarciu'' czy jakos cos w tym stylu, LG wie wiecej na ten temat:twisted: