Zobacz pełną wersję : Kreatyna
Czytałem,że kreatynę należy przyjmować na czczo. O której mogę po jej zażyciu zjeść śniadanie? Z góry dzięki za odpowiedź...
Nie chce mi sie nowego postu zakładac ale gdzies obilo mi sie o uszy ze mozna brac krete z bialkiem..?? czyz to prawda czy fake?
możesz nie zabije Cie to ;] ale lepiej robic odstęp.
eh te mity i legendy się zmieniają jak cholera. jedno w ogóle drugiemu przeczy. bierzesz kreatynę robiąc masę. ok. robiąc masę jednak powinno się zminimalizować katabolizm poprzez np. natychmiastowe dorwanie koryta po przebudzeniu. i tera czekej 20 minut po zażyciu kreatyny co by zjeść białko. eee panie, dla mnie to bezsens. gdzie naturalnie występuje kreatyna ? no gdzie ? no pytam gdzie ? no właśnie !!!
dlatego powinno sie po sobie oceniac co jest dobre a co zle ;]
dobrze, że nie napisałeś jeszcze o myciu zębów przed krwa śniadaniem ::D jak ja nie kumam ludzi co myją kły przed śniadaniem a po już nie. yebana hamerykanizacja
trzeba myć przed i po proste
fallenursus
16-01-10, 15:52
i w czasie
po. ale przed po co ? przecież jedząc zaraz po myciu wszystko smakuje jak guano
Mati199314
16-01-10, 18:51
albo wogole nie myć hehe
Nie będe śmiecił nowym tematem ... Słuchajcie czy po 3 miechach ćwiczeń z dietą , bralibyście już kreatynę czy pocezkac trochę ?? Przyznam , że nie zastanawiałbym się , ale czytam i czytam , i wszędzie piszą , że to co mi przyjdzie po krecie to spadnie potem itak ;/ Jak to było u was ??? Ile wam przyszło po pierwszym cyklu i ile potem spadło ???
Coś czytam , że można jakieś BCAA po kreatynie brać , zeby zminimalizowac spadki ... daje to coś ???
fallenursus
25-01-10, 19:17
ludzie biora rozne rzeczy po 3ech miechach:) mysle ze kreta ci ine zaszkodzi.
nie chodzi o to czy zaszkodzi czy nie bo do tego już doszedłem , że raczej nie ;] chodzi o to że mi zalezy na trwałym budowaniu masy , i zastanawiam się czy kasę wydaną na kretę nie lepiej zainwestowac w ulepszenie michy ... ;] bo jak mam nabrać 3 kg i potem stracić 2,8 to dla mnie bez sensu ;]
niektórzy biorą kreatynę nawet zanim pójdą na siłownię
nie no ok , tylko ile krety na jeden cykl bym potrzebował ?? I czy koniecznie musze do niej coś dokupować ?? Obecnie jade tylko z dietą i zostało mi 0,5 kg białka z olimpu i 0,65 kg białka z vitamin-laba , na allegro widziałem że z olimp-u mogę kupić kreatynkę już za ok 34 zł i tam jest 150 tabsów chyba ... czy to styknie mi na cykl ??
No i jak to jest z tymi spadkami po cyklu ???
fallenursus
25-01-10, 22:42
policz sobie 10gr krety dziennie przez minimum 8 tygodni.