Zobacz pełną wersję : Mass XXl 2000g - Super gainer
Witam!
Mam pytanie otóż mam 16 lat waze 65kg i mam 180cm wzrostu czy ten gainer bylby dlamnie idealny w przybraniu masy?
a oto link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160225753
Jak dla mnie to jeden z najlepszych gainerów:)sam brałem kiedyś więc wiem
ja nie jestem obeznany w tych sprawach ale podobno dobry jest.
ale tak czytam to on starczy tylko na 8 dni jak bedziesz dawkowal tak jak jest napisane.
jakie dawki zalecacie??...takie jak sa napisane czy jak???????
mnie to grzejne co tam pisze z tyłu na opakowaniach, czasami nawet nie patrze z tyłu jeśli chodzi o gainery tylko patrze zależnosc węglowodanow do białek i wsypuje tyle tego proszku zeby było 30 g białka, czyli wsypuje 150 g gainera. I polecam pić raz dziennie jako posilek dla urozmaicenia diety bądz tez uzupełnienia.
Brałem go na samym początku mojej przygody z siłownia :lol:
Byłem wtedy bardzo chudy i pomógł mi on w szybkim czasie nabrac sporo masy.Wiadome jest jednak ze masa ta jest w wiekszosci tkanka tłuszczową...niestety :sad:
Nie stosowałem jednak nigdy takich dawek jak na opakowaniu.Piłem go miedzy posiłkami 3 razy dziennie w mniejszych ilosciach dla zwiekszenia kalorycznosci.Bodajze to było 40-50 gram z mlekiem.
Prezydent_1c
24-01-07, 21:25
Jeśli chcesz duuuuzo fatu to pij to jak na opakowaniu pisze a jak z głowa chcesz to zrobić to według braków w diecie. Napisz w dziale dieta i chłopaki z diety ci pomogą kiedy masz brać i ile :smile: