PDA

Zobacz pełną wersję : ProHormon

mariusz91
11-01-10, 19:32
Witam stosował już ktoś z was ProHormon ? są po tym jakieś skutki uboczne , ile wam przyszło w Masie ? podlało was ?

bulitto
11-01-10, 19:47
to by sie nadawało do dopingu

Sosna91
11-01-10, 19:55
nie baw sie w to, jak juz zdecydowany jestes to SAA, bo wiesz co Cie czeka a nie bawienie sie w króliczka doswiadczalnego.

Symu
11-01-10, 19:56
Mariusz a o czym dokladnie mowisz >?? :)

MolderDist
12-01-10, 19:26
myśle, że on sam nie wie o czym mówi, a raczej pisze...

mariusz91
12-01-10, 22:04
na allegro są prohormony ważę z 72 kg a chciał bym ważyć z 80 kg... słyszałem że to jest dobre na masę. Czy do dopingu, na allegro jest sprzedawane więc pytam co otym sądzicie i czy ktoś już to zażywał ? czy maja jakieś skutki uboczne?

grochos
12-01-10, 22:07
pamietaj nie ma drog na skroty...

Sosna91
12-01-10, 22:57
tak są legalne ale to nie oznacza ze nie maja skutków ubocznych a ja śmiem twierdzic ze maja wieksze.

pewnie ze podzialają na Ciebie, i troche 'spuchniesz" tylko z obserwacji znajomych i ich wypowiedzi to blokuje lepiej niz nie jeden SAA.

skutki uboczne maja spore. SAA wiesz co sie mozesz spodziewac tutaj nie bo jest dosc nowe.

Symu
12-01-10, 23:09
nie sa legalne mimo ze sprzedaja je na allegro (popros chociazby o fakture)

Mariusz prohormony sprzedawane na allegro to nic innego jak sterydy a o ich skutkach ubocznych jest pełno w necie.

mariusz91
13-01-10, 14:53
aha ! ok dzieki wielki :)

niewula
13-01-10, 17:34
to czemu symu sa sprzedawane prawnie i nikt nic z tym nie robi ??

mtm
13-01-10, 17:43
Do autora :
- http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=23270

Symu
13-01-10, 18:06
Niewula a co to dla Ciebie znaczy prawnie?? Spytaj sprzedawce o zgłoszenie do sanepidu, fakture czy cokolwiek co mogłoby świadczyć że legalnie przeszły przez granice, a najlepiej importera. Czemu allegro na to nie reaguje nie wiem , bo z tego co slyszalem mieli b.duzo zgloszen.

niewula
13-01-10, 18:35
aha , o to mi chodzilo, tylko troche sie dziwie czemu nic z tym nie robia :/

Symu
13-01-10, 18:41
no niestety...taki kraj ;)

Sosna91
13-01-10, 19:25
"Art. 124. Kto wprowadza do obrotu lub przechowuje w celu wprowadzenia do obrotu produkt leczniczy, nie posiadając pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat"

co do legalnosc masz Symu racje , lecz na razie nie są wyciągane wielkie konsekwencje, mozna lekko porównać do dopalaczy, normalne narkotyki o zmieninym lekko składzie na środki legalne. Co do PH to pewnie za jakiś czas sie za to wezmą ale poki co nie wiedza wielu ludzi wyżej jeszcze pozwala cieszyć się łatwym dostepem do nich, co pewnie za pare lat sie zmieni,.

Symu
13-01-10, 19:33
Ph sa na rynku od kilku lat i nikt nie ma zamiaru tym sie zajmowac pewnie ;) bo ciezko scigac kolesia ktoy siedzi w USA. Dopalacze dzialaja w swietle prawa - znalezli pewne kruczki prawne , a PH nie - przemyt po prostu. Sanepid nie wiem czy nie wie o tym czy nie chce wiedziec, ale sciga firmy ktore do nich sie zglaszaja za betaine a PH ma w d...

Problem PH najprawdopodobniej sams ie rozwiazal bo w USA ich zakazali;)

Prezydent_1c
14-01-10, 00:38
To jest tak jak z dopalaczami, nic z tym nie są w stanie zrobić. A co do skutków ubocznych u moich kolegów nie zauważyłem(chociaż mam z tym kontakt prawie na codzień), i moim zdaniem są mniejsze niż po koksie ale tez trzeba umiec brac i zaczynać od lżejszych.

Symu
14-01-10, 14:06
no po superdrolu i trenadrolu podobno ludzie mieli ladnie pokiereszowane flaki, nie mowiac o kilku zgonach ( o wielu pewnie tez nie wiemy). Lzejsze PH pewnie tez mniej skutkow ubocznych ale ty ich nie zobaczysz to Cie zapewniam :) chyba ze masz USG i morfologie krwi w oczach :D

Z PH sa w stanie cos zrobic - wystarczy sie zainteresowac xD dopalacze sa prawnie legalne, PH nie w zasadzie mozliwe ze maja podobny status jak narkotyki tyle ze wytropienie tego kto je sciaga jest banalnie proste w przeciwienstwie do narkotykow:D