PDA

Zobacz pełną wersję : Połączenie białka z kreatyna

Mikekk
10-01-10, 21:37
Witam. Myślę zakupić OPTIMUM 100% Whey Gold Standard 2273g + creatine 1250 monohydrat z olimpu. Czy to będzie dobre połączenie + do tego dobra dieta? Powinno dobrze podziałać? Staż 6 mies. 183 wzrostu 77 waga.

niewula
10-01-10, 21:52
bialko bardzo dobre , rzekl bym najlepsze xD oczywiscie sluzy ci jako uzupelnienie diety bo na bialku sie nie robi cyklu xD

kreatyne ja bym wziol universala albo vitalmaxa chyba taniej wyjdzie i lepiej , no chyba , ze musisz miec tabsy to zostan przy olimpie

BoloYeung
11-01-10, 09:52
kreta z vitlamaxa będzie najlepsza A te Białko rewelka jest

Fehu
11-01-10, 14:57
kreta z vitlamaxa będzie najlepsza

pod względem ceny tak, ale rezultaty beda te same

Mikekk
11-01-10, 17:02
Efekty powinny być dobre po połączeniu białka z kretą? ;)

ErWeider
11-01-10, 17:06
jak bedziesz mial do tego dobra diete to napewno :)

Sosna91
11-01-10, 18:44
Efekty powinny być dobre po połączeniu białka z kretą? ;)

tak ale pamietaj samo bialko nie zrobi z Ciebie byka ;] tym bardziej w proszku ;]
I kontakt z kreta zwykle klepie najlepiej ale regułom to nie jest.

Mikekk
11-01-10, 19:32
Panowie nie chcę zakładać nowego tematu, Dietę już mam białko takie jak napisałem w pierwszym poście kreatyna tez. Powiedzcie co jeszcze dodać z suplementów poważnie mi zależy by urosnąć doradźcie coś z suplementów do tego. Po prostu pół roku ćwiczyłem bez diety bez suplementów i wydaje mi się że ten czas zmarnowałem po prostu chcę ten czas odrobić.

Sosna91
11-01-10, 19:53
nic Ci juz wiecej nie potrzebne ;] przyłóż sie do treningow i tego wszystkiego i bedzie dobrze.

SEBAN
11-01-10, 19:54
Panowie nie chcę zakładać nowego tematu, Dietę już mam białko takie jak napisałem w pierwszym poście kreatyna tez. Powiedzcie co jeszcze dodać z suplementów poważnie mi zależy by urosnąć doradźcie coś z suplementów do tego. Po prostu pół roku ćwiczyłem bez diety bez suplementów i wydaje mi się że ten czas zmarnowałem po prostu chcę ten czas odrobić.

JAk brakuje kalorii w diecie to micha i gainer po treningu(ale z umiarem), ew. białko. ALe najpieerw ułóż dietę i zobacz czy masz kalorie na +. DO kreatyny tylko dobra dieta i jedziesz...