Gabriel69
10-01-10, 16:24
Witam, chciałbym was prosić o pomoc!
czy z tym co tutaj napisze uda mi się zrzucić brzuch ? który mam z pewnością za duży !!!!!!! ważę 98 kg mam 17 lat i 188cm wzrostu.. mam strasznie duże uda :( i przez ostatni rok strasznie mi urósł brzuch chciałbym go się pozbyć ale z drugiej strony chodzę na siłownie dopiero 2 miesiące robię trening masowy więc niewiem czy to dobry pomysł.. Co radzicie ? najpierw schudnąć a później trening i dieta masowa ? co mam robić .. chce spalić tłuszcz nie spalając przy tym mięśni..
Odżywianie i mój trening poniżej .. jadę tak już 2 miechy jestem gotowy także na jakieś suple. (wcześniej przez miesiąc robiłem trening ogólny)
Waga: 98kg
Wzrost:188cm
Cel: Powiększenie masy mięśniowej, zrzucenie tłuszczu
7:00 - Śniadanie: 2 kromki chleba pełnoziarnistego + ser żółty (pobudka)
11:00 - 2 Śniadanie: 2 banany (szkoła)
15:00 - Obiad: Ryż+ warzywa + pierś z kurczaka (posiłek przed treningowy)
19:00 - Po obiadowy posiłek: Marchewka z jabłkiem (utarte) (posiłek po treningowy)
21:00 -Kolacja: jajecznica z 4 jajek + 2 kromki chleba pełnoziarnistego+ ser żółty (ostatni posiłek)
23:00 – SEN.
Do tego pije do 2L – 4L wody niegazowanej dziennie.
TRENING :
Poniedziałek
klatka + biceps + brzuch
Środa
plecy + triceps + brzuch
Piątek
barki + przedramię + brzuch
Sobota: 30-60min biegania.
:neutral:
dostałem narazie jedną odpowiedz " przy treningu na mase, nie spalisz tłuszczu, zrób najpier redukcje póżniej mase".
CO RADZICIE ???!!! z góry dzięki.
czy z tym co tutaj napisze uda mi się zrzucić brzuch ? który mam z pewnością za duży !!!!!!! ważę 98 kg mam 17 lat i 188cm wzrostu.. mam strasznie duże uda :( i przez ostatni rok strasznie mi urósł brzuch chciałbym go się pozbyć ale z drugiej strony chodzę na siłownie dopiero 2 miesiące robię trening masowy więc niewiem czy to dobry pomysł.. Co radzicie ? najpierw schudnąć a później trening i dieta masowa ? co mam robić .. chce spalić tłuszcz nie spalając przy tym mięśni..
Odżywianie i mój trening poniżej .. jadę tak już 2 miechy jestem gotowy także na jakieś suple. (wcześniej przez miesiąc robiłem trening ogólny)
Waga: 98kg
Wzrost:188cm
Cel: Powiększenie masy mięśniowej, zrzucenie tłuszczu
7:00 - Śniadanie: 2 kromki chleba pełnoziarnistego + ser żółty (pobudka)
11:00 - 2 Śniadanie: 2 banany (szkoła)
15:00 - Obiad: Ryż+ warzywa + pierś z kurczaka (posiłek przed treningowy)
19:00 - Po obiadowy posiłek: Marchewka z jabłkiem (utarte) (posiłek po treningowy)
21:00 -Kolacja: jajecznica z 4 jajek + 2 kromki chleba pełnoziarnistego+ ser żółty (ostatni posiłek)
23:00 – SEN.
Do tego pije do 2L – 4L wody niegazowanej dziennie.
TRENING :
Poniedziałek
klatka + biceps + brzuch
Środa
plecy + triceps + brzuch
Piątek
barki + przedramię + brzuch
Sobota: 30-60min biegania.
:neutral:
dostałem narazie jedną odpowiedz " przy treningu na mase, nie spalisz tłuszczu, zrób najpier redukcje póżniej mase".
CO RADZICIE ???!!! z góry dzięki.