Zobacz pełną wersję : OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX ---> Jaki smak najlepszy ?
jak w temacie, jaki wam najlepiej smak smakował ;) ?
Wlasnie jem smak truskawkowy ale wogole mi nie podchodzi nie polecam za to jak zjadlem wanilie to pozytywnie na plus smak jak big milk moze troche mniej slodki polecam!
Czekoladowy 8\10,waniliowy 8\10.
mi wanilia kompletnie nei podchodzila, ale ogolnie jej nie lubie wg. wiekszosci ludzi dobra.
3/10
czeko 7/10 (troche zbyt mało intensywny smak)
ice coffe 8/10 (ciekawy smak)
pinacolada 10/10 (ale duzo ludzi nie lubi takich smakow, dla mnie jednak jedno z lepszych białek jakie jadłem :))
Teraz mi namonciliscie w głowie, czekoladowy jest taki łykowawy czy jest w miare dobry ? ;p a i interesuje mnie jeszcze banan,dobry ? :smile:
pinacolada zdecydowanie najlepsza dla mnie, bardzo ciekawy i nienudzący sie smak. ew truskawka, najlepiej z mlekiem ale z woda tez niezle jest:)
z tych ceimnych typu coffe czy czekolada zauwazylem ze drobinki tej "czekolady" czyli barwnika czy smakowych dadatkow zostaja i ciezej sie rozmieszywują.
banana z tego co mi wiadomo nie ma :)
hmm jakby ta czekolade opisac :D nie wiem co rozumiesz pod pojęciem łykowaty. Po prostu ta czekolada jest za mało czekoladowa coś w stronę może kawy zbożowej, czy kakao z woda. W kazdym razie jedna ze slabszych czekolad jaka jadlem, ale zjadliwa, a po przyzwyczajeniu sie nawet dobra ( po prostu za duzo amerykanskich białek zjadłem a ich smak jestb. intensywny).
Jedynie po wanilii mnie cofalo, reszta smakow jest zjadliwa, a jestem dośc wybredny:)
No jeszcze nie wiem jak kokos ale po prostu nigdy nie moge go dorwac u producenta.
Kup opakowania 1kg i sprobuj po kolei bo naprawde gusta są rózne i sugerowanie się innymi może wprowadzać w bład jak z reszta widac w tym temacie, ja to bialko jem juz od dluzszego czasu i zmieniajac smaki naprawde daje rade.
Wszystkim dziękuje za odpowiedzi, kupie po 1kg kazdego i bede próbowac :smile: Mam jeszcze pytanie, czy moge jesc te białko powyżej zalecanej normy ? naprzykład jest po 35g 3 razy na dzien, to ja będe jesc zauszmy 45 g. ? ;)
możesz, ale nie ma sensu. ewentualnei lepiej rozlożyć na wiecej razy ale 40g to raczej max. chyba ze jestes na 'bombie'
ja mam wanilie i smakuje jak rozpuszczone lody :) Jest bardzo dobra , i w sumie smakuje tak , że mógłbym to pić jak soczek :)
bialeczko to jest to:) nie to co kreatyny :> fuj:> ja mam ciekawy smak: lody czekoladowe (ale nie Olimpu, wiec troche spam ;) ale i tak daja rade, chociaz nie mam pojecia czym rozni sie to od zwykle czekolady ;)