PDA

Zobacz pełną wersję : plakaty-gdzie kupic?

xxmłodyxx
09-01-10, 19:19
Mam mały problem...chcielismy kupic z kolegami jakies plakaty z koksami zeby opkleic siłownie troche zeby był fajny klimat ale za hu nie wiem gdzie to kupic...na allegro znalazłem tylko jeden z pudzianem...wiecie gdzie mozna kupic przez neta cos takiego?i w jakich gazetach są plakaty z kulturystami?

michal_f
09-01-10, 19:24
Idz do sklepu z odzywkami tam przy jakims zakupie jak beda miec duzo to dadza za free. Z gazet to wam drogo wyjdzie a na allegro tez w sumie nie tanio :)

xxmłodyxx
09-01-10, 19:36
no na allegro był plakat pudziana 1.2m na 60cm i kosztował 5zł a przesyłka 14:/

grochos
09-01-10, 19:38
moze znajdz sobie zdjecia jakie by Cie interesowaly, wzuc na pendriva i zanies do jakiejs drukarni... tylko nie wiem ile taki plakacik wyjdzie...

fajny pomysł ?:D

xxmłodyxx
09-01-10, 19:44
moze znajdz sobie zdjecia jakie by Cie interesowaly, wzuc na pendriva i zanies do jakiejs drukarni... tylko nie wiem ile taki plakacik wyjdzie...

fajny pomysł ?:D

myslałem o tym ale to chyba jeszcze drozej wyjdzie niz kupowanie gazet

bulitto
09-01-10, 20:46
w kif są często plakaty...

mtm
09-01-10, 20:49
Ja dostałem ostatnio 2 przy zakupie z allegro ( jeden wisi , drugi śmietnik )
j/w sklepy z suplami mają tego pełno bo dostają od hurtowników .
uśmiechnij sie ładnie i zostaw pare złotych :knockout:

slim shady
09-01-10, 22:26
z dupami byście sobie powiesili a nie z facetami ...

tak jak koledzy piszą, w odzywkowych jest pełno, w jednym byłem to całe pudło mieli tego

fallenursus
09-01-10, 22:30
Mam mały problem...chcielismy kupic z kolegami jakies plakaty z koksami zeby opkleic siłownie troche zeby był fajny klimat ale za hu nie wiem gdzie to kupic...na allegro znalazłem tylko jeden z pudzianem...wiecie gdzie mozna kupic przez neta cos takiego?i w jakich gazetach są plakaty z kulturystami?
popros Jaca666 , moze ci pare zdjec sprzeda