mrv
23-01-07, 17:57
Witam, zaczne moze od tego ze trenuje od niedawna miesiac z chaczykiem i teraz pytanie czy jest sens zebym narazie co kolwiek brał i jesli tak to W JAKICH ILOSCIACH CZEGO ! ?? Poza tym niemam pojęcia co nieznam sie na tym moja wiedza jest skapa na ten temat. Jestem wstanie wydac kolo 200 zl chociaz nieukrywam ze jezeli ktos ma jakis super zestaw propozycje dla mnie to budrzet moze sie rozciagnac, ale niebede nazekal jak mniej zaplace ;p
Chciałbym nabrać masy mięśniowej, ale nie ogolnie wagi moja waga to 90 kg wzrost 189 cm, poza tym niechce przestadnie urosnąc raczej chodzi mi o wyprofilowanie sylwetki i wzrost miesni do pewnego stopnia jesli chodzi o mnie to wydaje mi sie ze moje miesnie niesa zbytnio rozwiniete.
Teraz podam co polecil mi jakis koles z jednego sklepu internetowego co wy o tym sadzicie i podajcie wasze porady:
1) Białko OSTROWIA WPC 80 300gr Banan
2) Kreatyna TCM Mega Caps (jabłczan kreatyny) 300kap
Czy cos jeszcze mogł bym brac ? i czy to dobry zestaw ?
Poza tym prosił bym o wyjasnienie takie z grubsza ;p jaki produkt co daje (bo jak szukalem w internecie opisy to chyba bym musial chemie skonczyc zeby cos zrozumiec)
1) GLUTAMINY
2) HMB
3) KREATYNY
4) TRIBULUSY I ZMA
5) WĘGLOWADANY I GAINERY
6) AMINOKWASY
7) BIAŁKA
8) WITAMINY
Prosił bym o kruciutki opisik z grubsza ;p np białka potrzebne zeby miesnie rosły ;p itp i np ktore z jakich produktow mogl bym brac jesli wogole bym mogl, poza tym nieche zadnych koxow i niezdrowych zeczy, a i jeszcze bym byl wdzieczny za wskazanie witamin jakie zjadac :) Z GÓRY DZIEKI
A i jeszce jedno pytanie czy robiąc mięśnie moge brac przy tym jakis reduktor tłuszczu i co on mi da albo na co zaszkodzi
Chciałbym nabrać masy mięśniowej, ale nie ogolnie wagi moja waga to 90 kg wzrost 189 cm, poza tym niechce przestadnie urosnąc raczej chodzi mi o wyprofilowanie sylwetki i wzrost miesni do pewnego stopnia jesli chodzi o mnie to wydaje mi sie ze moje miesnie niesa zbytnio rozwiniete.
Teraz podam co polecil mi jakis koles z jednego sklepu internetowego co wy o tym sadzicie i podajcie wasze porady:
1) Białko OSTROWIA WPC 80 300gr Banan
2) Kreatyna TCM Mega Caps (jabłczan kreatyny) 300kap
Czy cos jeszcze mogł bym brac ? i czy to dobry zestaw ?
Poza tym prosił bym o wyjasnienie takie z grubsza ;p jaki produkt co daje (bo jak szukalem w internecie opisy to chyba bym musial chemie skonczyc zeby cos zrozumiec)
1) GLUTAMINY
2) HMB
3) KREATYNY
4) TRIBULUSY I ZMA
5) WĘGLOWADANY I GAINERY
6) AMINOKWASY
7) BIAŁKA
8) WITAMINY
Prosił bym o kruciutki opisik z grubsza ;p np białka potrzebne zeby miesnie rosły ;p itp i np ktore z jakich produktow mogl bym brac jesli wogole bym mogl, poza tym nieche zadnych koxow i niezdrowych zeczy, a i jeszcze bym byl wdzieczny za wskazanie witamin jakie zjadac :) Z GÓRY DZIEKI
A i jeszce jedno pytanie czy robiąc mięśnie moge brac przy tym jakis reduktor tłuszczu i co on mi da albo na co zaszkodzi