PDA

Zobacz pełną wersję : Pomoc w rozpisaniu cyklu

powermoc
09-01-10, 13:43
witam mam tak : M Drol , Storm , shock , ostrowia 2,7 kg , matrix 5.0 2,3 kg , witaminy multiple olimpu , 3 kg carbo , tribulusa , i na odblok clomid i mam pytanie jak rozpisać te odżywki do m drolu bo m drol będe brał przez 4 tygodnie po 2 tabletki i 24 h po ostatniej tab m drolu clomid a jak do tego dodać odżywki wiadomo białko i witaminy od początku do konica a jak reszte ??

Sosna91
09-01-10, 14:09
ciezko mi powiedziec jak brac je do prohormonów bo moim zdaniem to głupota, lepiej byś zrobił jakbys normalny cykl na SAA zrobił niż brać coś co ryje jeszcze bardziej no ale mniejsza.

z tego co mi sie wydaje skoro do PH wchodzi odblok to tak samo blokuje jak SAA wiec spadkui po cyklu sa, dlatego Storma zacząłbym brać 2 tygodnie przed koncem PH i 4tygodnie po jeszcze brać. lecz przyrostów z niego juz penwie nie bedzie i moze lepiej ładować tańszą krete, zwykłą mono nawet, byle antykatabolicznie, na cyklu 15g\ed pozniej po 10g\ed.

Shocka mozesz zacząc kiedy chcesz bo to booster przed treninowy wiec tylko w DT 30min przed cwiczeniamii.

ostrowia czy matrix to białczka bierz kiedy nie wszamiesz z posiłku. na noc, bądz pomiedzy najdłuższymi przerwami w posiłkach.

witaminy z olipmu, je biore zwykle na noc.

Carbo - też sam musisz wiedzieć, ale węgli w prochu dla mnie głupota, najrozsądniej chyba zaraz po trenigu. .

Jeśli już chcesz Stormem to bierz po 2miarki na cyklu z mdrolem a po juz mozesz miarke.

powermoc
09-01-10, 14:19
czy ja wiem czy po cyklu nie zbuduje już nic na odżywkach znam wiele osób którym siła skoczyła jeszcze po cyklu wiadomo na każdego działa inaczej . nie sprubuje nie zobacze pozdro

Sosna91
09-01-10, 14:30
zbudujesz ale nie zaraz po cyklu, przy PCT mało realne.

mutant
09-01-10, 23:34
ja bym storma rozpoczal albo rowno z odblokiem albo w ostatnim tyg odbloku , wtedy sie to ladnie zazebi , koniec odbloku i kreta zacznie dzialac , to tak zeby zminimalizowac spadki , z shockiem na ph to ostroznie bo samo ph da ci pewnie niezlego kopa , na cyklu ph jakas oslonke watroby by sie przydalo a po cyklu cos na regeneracje :P , tribulusa to sobie podaruj ( ziolka dzialaja jak masz 30+ na karku :P ) lepiej z odblokiem zarzucic ZMA... a tak pozatym to wedlug mnie jestes za mlody na ph ( bez urazy )

fallenursus
09-01-10, 23:51
a naco te zma?

Sosna91
10-01-10, 00:01
w ogóle PH to shit, ale jak ktoś lubi byc króliczkiem doświadczalnym ;]]

po cyklu na regeneracjie moze być ale na osłonke bym darował bo moze osłabiać działanie.