Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kolano

seras666
08-01-10, 18:20
witam, dzisiaj na treningu zdarzyla mi sie nie przyjemna sprawa, gry robilem siady cos stalo mi sie z kolanem. nie moge zrobic pelnego siadu poniewaz bardzo mnie kolano boli mianowicie zaczynam czuc bol w gdy uda sa na rowni z kolanami nizej juz nie zejde bo bol jest ciezko zniesc, stalo mi sie to pierwszy raz, czulem jak mi cos szczela przy ciezarach 50-60kg ale nie czulem bolu, a dzisiaj przy ciezarze 90kg czuje go bardzo mocno. Czy musialbym isc z tym do lekarza? czy sa jakies preparaty na takie objawy?

grochos
08-01-10, 18:26
nasmaruj np altacetem a jak nie przejdzie przez dwa dni do lekarza... jak przejdzie a nastepnym razem tak samo walnie do lekarza... rozgrzewka byla pozadna??

seras666
08-01-10, 18:32
marna rozgrzewka jak zawsze ale nigdy mnie to nie bolalo tylko przy takim cierzaze odczuwam bol...

grochos
08-01-10, 18:48
jak wyzej... poczekaj i ogarnij temat, jak nie przejdzie lekarz i przeswietlenie... rozgrzewka jest wazna nie tylko po to aby poprawiac rezultaty na silowni, zeby krew lepiej krazyla itd. ale przedewszystkim aby unikac kontuzji. Im wieksze ciezary tym rozgrzewka intesywniejsza... i jeszcze jedno.. miesien czy torebka??

seras666
08-01-10, 18:55
nie potrafie okreslic, ale bol jest tylko w jednym miesjcu i na duzych ciezarach wiec podejrzewam ze miesien. bede smarowal jesli w poniedzialek bedzie to samo pojde do lekarza. Dzieki za pomoc

grochos
08-01-10, 19:29
i tak tez zrob... warto czasem odpuscic aby pozniej moc pojsc dalej... powodzenia, trzymam kciuki aby nic powaznego.

seras666
08-01-10, 19:36
dzieki, jesli to cos powaznego to nici z masy....

RamboIV
09-01-10, 15:25
Witam. Nie bede zakladał nowego tematu bo nie warto. Mam podobny problem a mianowice u mnie jak robie brzuch kolana no gory to mi tak jak by strzela w kolanach mam to od kad pamietam. Nie boli mnie to ale jak sie przysluchac to slychac takie chrup jak daje kolana do gory i opuszczam na poreczach. Hmm moze cos powiecie na taki temat.?

Bull2
09-01-10, 17:19
nie przejmuj sie, rob dalej

RamboIV
09-01-10, 17:30
Oki. Dzieki.

Bull2
09-01-10, 18:15
jak masz to od dawna to nic strasznego, gorzej jakby bolalo