PDA

Zobacz pełną wersję : Bardzo "latwoja" dieta na spalenie fatu

Gebrand
08-01-10, 15:52
Od razu zaznaczam, że wiem iż w diecie jest dużo pewnie do poprawienia, żeby stała się dietą w 100% skuteczną, ale uwierzcie mi nie mam możliwości na utrzymanie diety takiej na prawdę skutecznej, bo to kosztuje i nie mówcie, że nie :D. Doskonale o tym niestety wiem. Od Poniedziałku mam zamiar troszeczkę zrzucić fat, głownie z brzuch bo tam mam z nim problem od zawsze (miałem kiedyś nadwagę 27kg). Musze to zrobić bo za nieco ponad miesiąc jest studniówka mojej dziewczyny xD. Nie jestem grubasem (waga 83 kg przy wzroście 178-179) - w żadnym wypadku - ale chce się lepiej czuć we własnej skórze. Zależy mi też na ochronie swoich mięśni które mi się podobają, a które wypracowałem sobie. Wiadomo, że nie są idealne itp, ale jakieś są i zależy mi na nich (nie stosowałem nigdy diet dłużej niż ponad tydzień, i teraz chce to zmienić).

Śniadanie: 4 kromki chleba razowego posmarowane masłem (tłuszcze) z twarogiem chudym i pomidorem. Do tego 2 jaja całe.

II Śniadanie: Tutaj zawsze jest problem. Ale mam zamiar szamać jakiś jogurt naturalny i dorzucić do tego jakąś bułeczkę grahamkę i może jabłko/pomidora.

Obaid: Mięso-najlepiej drobiowe+ porcja surówek.

Przed treningowy (godzina przed): Jajecznica z 3 jaj+chleb razowy/makaron.
Zaraz po treningu: banan/jabłko.
Po treningowy(40 minut po): Gainer: Gain bolic 6000 (100 gram na 120 ml mleka).

Przed snem: twaróg chudy

W dni NT zamiast przed treningowego jem po prostu samą jajecznicę z warzywami, a potem już tylko twaróg.

Odstępy między posiłkami 3-4 godziny. Pić będe wodę niegazowaną :).

Do tego: 3x w tygodniu siłownia, 4x w tygodniu bieganie rano, na czczo i każdego wieczoru trening mięśni brzucha.

Czy da się cokolwiek na tym zredukować (mój cel to 5 kg). Nie będe maił dużych możliwośći manewrowania z dietą. Z góry dzięki za porady, pozdrawiam, Karol.

fallenursus
08-01-10, 16:05
oh Karol
proponuje poczytac tutaj
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=22156
tam napewno znajdziesz odpowiedzi na nurtujace Cie pytania.Calkiem serio

D3
08-01-10, 18:12
Co za auto-reklama :D

Lordunio
08-01-10, 23:14
Aeroby i biegaj, złap dietę i będzie dobrze.

Jak sobie poradzisz proponuję trening wydolnościowy stąd:
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=21786