Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : regeneracja

1korpi1
06-01-10, 14:46
Witam mam pare pytań odnośnie regeneracji mięśni ćwicząc od jakiegoś czasu na brzuch nie za bardzo byłem zadowolony z efektów chyba dla tego że katowałem brzuch.

1.Czy ćwiczenie na brzuch 4 razy w tygodniu są lepsze od codziennych?
2.Czy ćwiczć klate 2 razy w tygodniu czy więcej?
3.Czy ćwiczyć bicepsy i tricepsy 2-3 razy w tygodniu?

Mój plan:
Poniedziałek:brzuch
Wtorek:brzuch
Środa:Wolna
Czwartek:klata,biceps i triceps
Piątek:brzuch
Soboa:brzuch
Niedziela:klata,biceps i triceps

Czy rozpiska jest dobra czy nie jak byście mi poradziel co najlepsze na większe efekty z góry dziękuje i pozdrawiam

Patriot
06-01-10, 14:54
Brzuch lepiej ćwiczyć 4razy w tygodniu (chyba, że robisz a6w lub coś podobnego), Klatkę ćwiczyć raz w tygodniu tak samo jak i biceps i triceps.
Przepraszam, że zapytam Ty ćwiczysz na siłowni ? czy może tylko w domu?
Bo ten twój plan jest żałosny...

hans1237
06-01-10, 15:05
kolega trenuje do teledysku discopolo jak widac,bedzie miał kaloryfer (jak zrozumi gdzie sie go buduje)bedzie miał klatke ogromną i biceps,poza tym nogi jak patyki,plecy jak kobieta itp

1korpi1
06-01-10, 15:13
macie racje ćwicze w domu na nogi ćwiczenia w ten dzień co brzuch a co myślicie czy ćwiczyć brzuch co drugi dzień czy tak jak napisałem a biceps,klata i triceps no i plecy tylko raz czy dwa

Patriot
06-01-10, 15:17
ale ty nie napisałeś kiedy ćwiczysz plecy czy nogi ;p rozpisałeś tylko najmniej ważne grupy mięśniowe ; ) tak brzuch lepiej ćwiczyć co drugi dzień.

a można wiedzieć co robisz na te plecy, nogi czy barki? :)

kubaCK
06-01-10, 15:36
mnie uczyli cwiczyc:
klatke
plecy
nogi
lydki
barki
biceps
triceps
przedramie
no ale czasy sie zmieniaja

1korpi1
06-01-10, 15:47
To co może pomożecie mi rozpisać jakie mięśnie ile razy w jakie dni trenować a ćwiczenia to ja sobie znajde i już troche mam prosze o pomoc bo ja w te klocki jestem zielony

kubaCK
07-01-10, 22:18
pelno planow jest na forum. wrzuc cos tutaj to sie sprawdzi i po krzyku.....