Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kreatyna tylko na 1 tydzien

MłodyPudzian
22-01-07, 22:14
Witam mam pytanie odnośnie kreatyny kupilem kreatyne 60tabletek treca ale nie zwrocilem uwagi wlasnie na ilosc tabletek i ona wystarczy mi na około tydzien czy warto ja brac?? czy takie Mini cykl tygodniowy mi cos da czy lepiej dokupic cos innego i dopiero zaczac brac??

Ps: to ja ten stary Młodypudzian tylko cos mi sie popsulo i przez 4-5 miechów niemoglem włączyć strony , a wiec moje konto zostalo usunięte teraz założylem nowe, no i jestem :)

tom
22-01-07, 23:31
a co ci w tydzien skoczy???raczej nic...dokup tej kreatyny

marcinczwa
23-01-07, 07:17
Ps: to ja ten stary Młodypudzian tylko cos mi sie popsulo i przez 4-5 miechów niemoglem włączyć strony , a wiec moje konto zostalo usunięte teraz założylem nowe, no i jestem :)
gdybys czytał forum to bys wiedział :twisted:
Twoje konto nie zostało usunięte to tak na marginesie

co do kreatyny to masz jej za mało, cykl powinien trwać 6-8 tyg a nie 1 tydzien

damiano
23-01-07, 09:55
dakladnie . na tydzien to sie nie oplaca brac nawet.nic ci nie da

MłodyPudzian
23-01-07, 10:28
no ok Dzięki, a czy moge dokupić do tego kreatyne takiej samej firmy ale troszke inna i w proszku, a nie w tabletkach czy raczej jak robic cyklt to ciagle uzywac tej samej kreatyny...

Punisher
23-01-07, 11:08
Wg mnie możesz dokupić tylko, że najlepiej tego samego dystrybutora (ty masz chyba Trec'a tak?)

u.waw.pl
23-01-07, 14:21
Nie ma żadnego znaczenia jakiej firmy. Jeśli jest to monohydrat kreatyny, to każda firma ma to samo. Jeżeli jest to jakiś stack lub inna forma, to wtedy ma znaczenie.

MłodyPudzian
26-01-07, 20:06
Czy to byłby dobry pomysl abym stosował kreatyne+ dextroza i do tego l-karnityne na spalanie tluszczu naraz?? czy poprostu odpuscic l -karnityne i robić aeroby?:) chodzi mi poprostu czy mozna l-karnityne brac z innymi sumplami?