Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cwicze , jestem wyzezbiony ale nie moge przestac jesc!!!!POMOCY

kubafootball
06-01-10, 05:29
Witam!
Mam 16 lat , cwicze juz ponad 2.5 roku,ale od ponad miesiaca bardzo intensywnie,to znaczy prawie codziennie.Od tego czasu zaczalem bardzo duzo jesc a nie mam diety i jem co popadnie tzn(frytki,kotlety,steki,duzo kanapek itp.)nie jestem gruby mam wyzezbiony bruch .Nie wiem co robic.Moze powinienem miec jakas diete zbogacona w bialko mozecie cos mi doradzic w tych dietach ?? Druga sprawa od jakiegos czasu dostalem szerszej szyji , wiem napewno od cwiczen , ale tez widaje mi sie jak by bylo otluszczona to znaczy takie faldki mam jak sie zegne (faldki na szyji)prawie nigdzie nie mam tluszczu tylko by tam ? Prosze o odpowiedzi na moje pytania i o jakas diete BARDZO DZIEKUJE I POZDR:smile:AWIAM!

Giro
06-01-10, 09:46
Ile ważysz? Kiedy trenujesz? Ile razy w tygodniu? Czy to jest tylko siłownia? Jak wyglądają Twoje treningi? Kiedy jesz pierwszy posiłek a kiedy ostani? Jesteś na coś uczulony?

kubafootball
06-01-10, 14:47
Waże 74 kg,trenuje zwykle pod wiczor kolo godziny 20:00,ale od godziny 15:00 gram w pilke okolo 3 godziny tak prawie 4 razy w tygodniu.Silownia garażowa tzn. hantelki,sztanga ,pompki,brzuszki.Treningi sa cwiczeniami tzn serie po pare minut potem odpoczynek.Pierwszy posilek jak wstane a ostatni jak wroce z zajec sportowych , silki itp. na wieczor.Nie nie jestem uczulony.Dziekuje i prosze o odpowiedz.

Giro
06-01-10, 14:53
Ok czyli rozumiem ze po treningu piłki noznej, masz chwile czasy wolnego a potem na siłownie. Ile razy w tygodniu siłownia?? Ile chcesz nabrać masy??

kubafootball
06-01-10, 16:37
jak mam duzo czasu to nawet 4 razy w tygodniu po godzince , tak w czasie wolnym, o masie kurcze no nie wiem normalnie tak znaczy przypakowac wiecej zeby nie latac po boisku tylko tez odepachac :D niecch poda mi Pan emaila to wysle moja fotke z tym co juz mam przypakowane i mi Pan powie co mam zrobic i jaka diete Dziekuje

Wiki
06-01-10, 16:48
nie podawaj mu email'a bo będzie Cię męczył, żebyś ułożył mu diete :lol:.

kubafootball
06-01-10, 18:19
Nie bede meczyl ,prosilbym tylko o polecenie jakiejs diety a nie ulozenie od tego chyba jest forum pajacu ty !!

grochos
06-01-10, 20:13
uu nie grzecznie panowie;) kubafootball mam propozycje przezyj dzial DIETA przejzyj plan TRENING i do tego RELACJE zobacz jak innym ludziom idzie jak to wszystko sklecic w calosc jesli jestes kumatym chlopakiem to ogarniesz wszystko sam a jak nie to wtedy pytaj... wytrwalosci w treningach:)

kamil_07
06-01-10, 20:17
pajacu ty !!

Wariat. :D

dzbanekzwd
06-01-10, 20:20
dostalem szerszej szyji , wiem napewno od cwiczen , ale tez widaje mi sie jak by bylo otluszczona to znaczy takie faldki mam jak sie zegne (faldki na szyji)

poprostu jesteś karkiem:smile:

kubafootball
06-01-10, 20:37
Poczekam jeszcze co mi odpowie DAMAGIRO ale reszcie dziekuje za pomoc POZDRAWIAM

kubafootball
06-01-10, 20:43
http://w339.wrzuta.pl/obraz/09NVokt0Ri6/kuba_poczatkujacy_16_ketni_kulturysta_co_o_nim_sad zisz /// jeszcze jedno pytanie co mam zrobic by mi tak zwana lapa rosla a nie sie rzezbila??