Jackaal
06-01-10, 01:49
Witam wszystkich. Szukam jakiegoś zestawu ćwiczeń, które mógłbym robić w domu korzystając z hantli (5kg), drążka i obciążników (nie wiem czy tak to się nazywa, w każdym razie to takie 3-kilowe worki zakładane na nadgarstki). Chodzi mi o górne partie mięśni, nogami potrafię zająć się sam. Gdyby ktoś z Was mógłby mi pomóc rozplanować treningi, naprawdę byłbym wdzięczny :)
Ważę około 73kg, mam 184cm wzrostu i ogólnie uważam, że jestem dosyć chudy. Wcześniej nic nie ćwiczyłem, więc specjalnie silny nie jestem, ale chcę to zmienić, więc szukam pomocy tutaj :) Chciałbym jakoś konkretniej poćwiczyć i gdyby mi się spodobało, za miesiąc zacząć jeść odżywki. Gdyby coś było niejasne, piszcie od razu a postaram się wytłumaczyć co miałem na myśli.
Z góry dzięki :)
Ważę około 73kg, mam 184cm wzrostu i ogólnie uważam, że jestem dosyć chudy. Wcześniej nic nie ćwiczyłem, więc specjalnie silny nie jestem, ale chcę to zmienić, więc szukam pomocy tutaj :) Chciałbym jakoś konkretniej poćwiczyć i gdyby mi się spodobało, za miesiąc zacząć jeść odżywki. Gdyby coś było niejasne, piszcie od razu a postaram się wytłumaczyć co miałem na myśli.
Z góry dzięki :)