Zobacz pełną wersję : omnadren+masówka
Witam od dzisiaj kuje się omnadrenem 250 kupiłem tego 10strzałów mam także masówke scitec nutrition oraz kreatyne czy moge to wszystko razem brać prosze o pomoc
a co ma piernik do wiatraka???
omen to SAA walony w dupsko a inne sprawy to odzywki doustne. jedno nie przeszkadza drugiemu. podaj wymiary z ankiety
staż rok wzrost 180 waga 74 kg
No co ty !
Wbijaj ome e7d.. na krete wjeżdżasz 2 miechy po ostatnim strzale, a scitec nutrition wywal do kosza kolego.
to mówicie ze można smiało brać ??
A o odbloku pomyślałeś ? Czy chcesz aby Wacek służył Ci tylko do sikania?
odblok mam zamiar kupic jak najszybciej
po omce solo nie wroze Ci zadnych rewelacji,jak sie domyslam z supli masz tylko bialko ,witaminy itd poszly w las,a dieta...co ta takiego? po roku przygody z silownia juz chcesz koks pfff, wiek jaki masz,krotko: jak szybko napuchniesz tak szybko wszystko spadnie masz moje slowo ,zdrowia zycze
Który to Twój cykl?? ( Jesli pierwszy to omka odpada!!! Lepsza meta albo prop!!!).
Ile masz lat?? (Jeśli mniej niż 20 to SAA odpada!!!).
Masz diete?? (jesli nie to SAA odpada i wogule siłownia szkoda na to czasu bez diety!!!)
1 rok treningu Nawet w 40% niewykorzystałeś naturalnych możliwosci swojego organizmu i suplementów!!!
Oma solo najgorsze co można sobie zrobic jeszcze 10 strzałów porażka. ( to nie bedzie masa mięśniowa tylko tłuszcz i woda)
chlopaki maja racje. zastanow sie nad tym omenem.
ale teraz do was chlopaki- przeciez on i tak wbije:)
a w to co my mu mowimy tez ch.... wbije.
co to za teoria wogole?????????????????????/:errf:
tez mi to troche smrodem wiało ale przemilczalem
O moj boże... specjalnie mu takie bzdury pisze -.-'
to kolejny koksiarz z piwnicy.. jak ci z tego filmiku na TVP.
Po co to zadawać pytania na forum jak już się zrobiło debilny zakup bez namysłu.
chciałem sie tylko spytac czy sterydy mozna mieszać z odzywkami bo słyszałem duzo wersji
kurwa te forum jest tak warte jak chuj nic sie tu niedowiesz
ja chce sie tylko spytać czy można wiązać czy nie jedni pisza ze mozna ze to jeden chuj a ja np niewiem wiec chce sie tu dowiedziec
Gainer Scitec Nutrition Mass 20 i kreatyne
Bo pisałem z jednym gościem pisał mi ze najpierw sie skuj a po 3 tygodniach po kuciu przyjeb jakias dobrą masówke wiec chciałem sie spytac czy moge wpierdalac masowe i kreatyne i sie kuć
fallenursus
05-01-10, 22:19
uwazaj ziomal, Dinozaur robi ludzi w chuja na zamowienie
a mialem w tym debilnym temacie sie nie udzielac no
To jak mowicie nic niepowinno byc jak bede sie kuł i wpierdalał kreatyne i masówke ?? bo niewiem czy mozna tak bo jest poczatkujacy w tym
kreatyna do omki>???po co? efektu to nie poprawi raczej,lepiej po cyklu walnj krete może spadki pohamuje
to co mowisz masówke i ome zostawić kreatyne wyjebać
fallenursus
05-01-10, 23:01
daj no namiary na te masowke, tez se kupie. dobrze kopie?brales to juz kiedys? ja bym to ja kicka dal..
albo nie, co ja pyerdole, fronta z masowki przed 6 miesiecy!
a wy jak sie kuliscie to jakies suple braliscie
na chlopski rozum dlaczego suplementy- odzywki maja sie gryźć z omnadrenem???
czy na przyklad jak ubierasz czapke to szalika juz nie mozna???
i skoncz z ta"masówką" to sie nazywa geiner:)
spoko okej posłucham twojej rady i bede to wpierdalał wszystko bo slyszalem ze niektory mowia ze jak zjedzie to wszystko odrazu
Ktoś nie ma funduszy kupuje tanie cukierki ważne jest by systematycznie 5 posiłków jeść o stałych porach i pilnować tego jak ognia no i oczywiście tez ćwiczyć tez by pasowało ogółem pasuje to wszystko eh pozdrawiam
..........................................
fallenursus
06-01-10, 00:29
jeszcze bana nie dostales?...
ktos tu sie opierdala:twisted:
fallenursus
06-01-10, 12:15
A zie edit :)
chciałem sie tylko spytac czy sterydy mozna mieszać z odzywkami bo słyszałem duzo wersji
Stary ale masz pytania...Można i chuj...
ale sie dzieje w tym temacie:lol: