Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosba o rade

Seweryn
04-01-10, 21:53
Witam.mam 27 lat 187 cm wzrostu i waga 85,z tym ze jestem dosc chudy ale od jakis 3 lat mam opone na brzuchu tzn brzuch jest juz dosc widoczny,chcialbym przybrac masy miesniowaj a jednoczesnie stracic ten brzuch czy jest taka mozliwosc(czy lepiej pozbyc sie tkanki tluszczowaj a potem zaczac budowac cialo),mam do dyspozycji 2x10kg hantle ale niemam lawki,w przyszlosci planuje karnet na silownie ale narazie niemam zbyt wiele wolnego czasu.Prosze o rade jaka ewentualnie zastosowac diete i jakie odzywki i witaminy beda mi ewentualnie potrzebne!

niewula
04-01-10, 22:40
lepiej sobie kup ten karnet... najlepiej jak by byl ktos kto by cie mugl naprowadzic znajomy czy trener jak wykonywac poprawnie czwiczenia , na poczatku lepiej przybierz masy miesniowej a pozniej rub redukcje bo jesli teraz zredukujesz to bedzie nie fajnie wygladalo o odrzywki sie narazie nie martw najpierw musisz skumac jak czwiczyc i sie odrzywiac, wejdz w dzial dieta i trening i poczytaj podwieszone tematy

Seweryn
06-01-10, 22:26
Karnet juz kupiony wiec zaczynam ale z chcialbym zakupic jeszcze jakas odzywke bo co do diety to oczywiscie bede ja stosowal tylko bede mial problem z obiadami wiec chcialbym uzupelnic je jakas odzywka tylko jaka bylaby najlepsza ?

mtm
06-01-10, 22:30
BIAŁKO/Bulk/Gainer

bierz białko + węgle z diety :twisted:

naj lepsza hmm... zależy ci na cenie czy jakości ?

Seweryn
07-01-10, 00:21
zdecydowanie jakosci

mtm
07-01-10, 17:17
GASPARI MYOFUSION
Optimum - 100% Whey Gold Standard
Trec - NitroProGen
PVL - Whey Maxx

Ostatnio Nal mówił że GASPARI robi najlepsze produkty na świcie :twisted::whistle:
- http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6440

Seweryn
08-01-10, 18:55
kupilem ta Optimum Nutrition 100% gold Whey mam nadzieje ze bedzie dobra,tylko moje pytanie jak robic te shaki i kiedy i ile razy je przyjmowac?

mtm
08-01-10, 21:20
postaraj sie jak najrzadziej :twisted:

- rano
- po treningu
- może byc jako antykatabolik na noc , lecz bez węgli .

No co sypiesz prochu , dodajesz zmielonych płatków owsianych , miodu , i mieszasz ...

Seweryn
14-01-10, 01:19
Witam,mam takie pytanie a mianowicie obiawy zaczolem diete juz ponad tydzien temu przyrostu masy miesniowej raczej niewidze ale brzuch wydaje mi sie jakby troche przybral znowu ,czy jest mozliwosc przybierania masy miesniowej i jednocczesnie spalanie tluszczowaej (np przez aeroby)bo obawiam sie ze moze byc tak ze brzuch dalej bedzie mi rrusl a pozniej bede mal problem z jego usunieciem !niechodzi mi oczywiscie o to aby odrazu byc wielki i miec plaski brzuch ale poprostu chce nabrac troche masy miesniowej i niemiec tego ochydnego tluszczu na brzuchu,prosze o pomoc

bulitto
14-01-10, 10:40
możesz robic aero nie za dużo bo będzie ciężko podbudować, może Ci wydeło ten bruch poprostu zaczołeś więcej jeść i takie efekty...

Seweryn
14-01-10, 23:28
tzn ile tego aero ,i jak to rozdzielic do treningow silowych,prosilbym o jakas dokladna odpowiedz,

mtm
14-01-10, 23:52
tzn ile tego aero ,

looknij w tabelkę :
- http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=24563

i jak to rozdzielic do treningow silowych,

w dni wolne od treningu ,bądź zaraz po nim.