PDA

Zobacz pełną wersję : Venom Hyperdrive 3.0 bedzie dobry? czy moze cos jeszcze?

widelec1233
04-01-10, 02:42
Witam

Wiec zaczne tak:
waga : 82
wzrost : 180
biceps ; 37
talia ; 96( nie jestem pewien czy dobrze mierze)
biodra ; 97( nie jestem pewien czy dobrze mierze)
Ponad rok temu warzylem prawie 100kg przez 5 miesiecy udalo mi sie zrzucic 24kg przestalem chodzic na silownie brac odrzywki bralem ( L-KARNITYNA + GREEN TEA i TREC NUTRITION CLENBUREXI + dieta ) aktualnie nie mam za bardzo czasu chodzic na silownie lecz posiadam w domu mini silownie :) lawke z wyciagiem !
i rowerek
chce szybko spalic tluszcz szybciej niz wtedy czy VENOM był by dobry i cos do tego ? zeby bylo widac miesnie niewiem czy nazwac to rzezba dam tu fotke mam tylko plecow !
http://img31.imageshack.us/img31/5588/dsc00157vp.jpg

wujek.maciek
04-01-10, 02:53
waga : 82
wzrost : 180
biceps ; 37

chlopie, ty najpierw mase jakas uczciwa zrob, a potem bedziesz sie venomami i innym szitem bawil.

tylko diete rozsadna, zeby znowu cie nie zalalo

pozdro

edit: ty fallen spania nie masz??

fallenursus
04-01-10, 02:53
najpierw czeba miec miesnie zeby bylo co widac bo po redukcji ciebie nie bedzie.....
wujek mozesz sie nie wcinac?:P

widelec1233
04-01-10, 02:59
tylko mam taki teraz apetyt ze moge jesc i jesc ! z dieta bedzie klopot potrzebny mi jakis suplement!
z tymi miesniami zle napisalem chodzi mi o cos innego ale niewiem jak to napisac !

wujek.maciek
04-01-10, 03:34
a tam suplement od razu. idz do apteki i popros o cos skutecznego na nadmierny apetyt. teraz tego szitu jest do wyboru, do koloru: plastry szerokie, waskie, biale, szare, kolorowe, dla dzieci :silienced:

no dobra, a tak serio:
if there's a will, there's a way, jak to pastuchy mawiaja. musisz sie "przeprogramowac", a nie suple kupowac, bo bez silnej woli bedziesz sie tylko meczyc... sam bede redukowal, ale najpierw dieta przez 6-8 tygodni, a dopiero pozniej jakis termoszit czy cos, jesli bedzie potrzebne. prawda jest taka, ze praktycznie wszystko mozna regulowac dieta, szczegolnie jesli ci sie nigdzie nie spieszy (do lata-plazy daleko).

ale jesli mowisz, ze bedzie problem... czytalem ostatnio wiele pochlebnych opini o thermo stimie - jeden z wynalazkow olimpu, podobno niezly jak na polskie mozliwosci (legalnosc substancji, co z 2gie strony przeklada sie na bezpieczenstwo) i co wazniejsze, niemalze wszyscy twierdza, ze w b. duzym stopniu hamuje laknienie. wada na pewno jest cena, bo jak dla mnie przynajmniej, to by wyszlo jakies 100zl/miesiac (przy 6kaps ed). ale ze jestes o prawie 30kg ode mnie lzejszy, to mysle ze te zalecane przez producenta 4 kaps by ci wystarczyly. jesli chodzi o venoma, jest wiele glosow, ze jest podsypywany jakims dziadostwem , wiec bylbym ostrozny, a najlepiej nie kupowal tego wcale. z reszta gdybys sie zdecydowal na to czy cos innego, to sporo chlopakow tutaj ci doradzi, bo plywaja w temacie. moje zdanie znasz: sprobuj na samej diecie i aerobach, a potem dopiero mysl o spalaczach.

pozdro

ps: a tak w ogole, to rob mase, tylko uwazaj z weglami!

BoloYeung
04-01-10, 12:12
może koleś ma duzy brzuch ale z tego co widać to venom nie wskazany

widelec1233
04-01-10, 13:06
no brzuch mi odstaje ale to od piwa i boczki mowisz cos o masie jakas podpowiedz?:)

mam tu jeszcze takie zdjecie !
http://img64.imageshack.us/img64/1273/dsc00523k.jpg

BoloYeung
04-01-10, 15:56
z fotek widać ze nie masz co redukować powinienes poleciec zwyczajnym treningiem na mase mięsniową - dieta , trening , odpowiednie suple, regeneracja itp itd

Symu
04-01-10, 16:57
Moim zdaniem tez masuj bo po redukcji nic z ciebie nei zostanie.

widelec1233
04-01-10, 22:17
szukalem troche w necie wynalazlem
Trening na masę 3 dni - Plan treningu

Poniedziałek:
klatka + triceps
wyciskanie sztangi płasko [4 serie]
wyciskanie sztangi na skosie głową w górę [4 serie]
wyciskanie sztangielek na skosie głową w dół [2 serie]
rozpiętki na płasko [4 serie]

wyciskanie francuskie [4 serie]
prostowanie ramion na ławce [4 serie]
prostowanie na wyciagu [4 serie]

Środa:
plecy + biceps
martwy ciąg [4 serie]
podciąganie na drążku [4 serie]
wiosłowanie [4 serie]

uginanie ze sztangą szeroko [4 serie]
uginanie na modlitewniku(wąsko) [2 serie]
Naprzemianstronne uginanie ramion na ławce skośnej [2 serie]

Piątek:
nogi + barki
przysiady z obciążeniem [4 serie]
wyprosty nóg na maszynie [4 serie]
uginanie podudzi leżąc [4 serie]

wyciskanie zza głowy [4 serie]wyciskanie sprzed głowy [3 serie]
podciąganie sztangi wzdłóż tułowia [4 serie]
unoszenie w przód [2 serie]
unoszenie bokiem [3 serie]

Cos pozmieniac pod moja wage wzrost ? i jakis suplement czy narazie na czysto ?