PDA

Zobacz pełną wersję : Moja dieta. Niby na mase.. :P

dL31n
31-12-09, 09:02
Od razu na wstępie powiem, że nie wiem o co chodzi z tymi wszystkimi liczeniami kalorii, jak to się odbywa i pisać tego nie bd. A jem to:

Waga:80
Wzrost:186

8:00 - kreatyna

8:30 - Śniadanie I:

-banan
-chrupki z mlekiem fitnesy + musli + płatki owsiane
-serek wiejski
-4 ciastka LU GO musli z owocami

10:00 - Śniadanie II:

-4/5 jajek gotowanych
-kilka kanapek z czymś :P
-pomidor

11:00 - Gainer + BCAA + Xpand

12:00 - Trening

od razu po BCAA

14:00 - Obiad I:

-Pierś z kurczaka
-Ryż
-Zestaw surówek
-Serek grani z miodem
-Gainer

17:00 - Obiad II:

-Pierś z kurczaka
-Ryż

19:00/20:00 - Kolacja:

Tutaj jest różnie bo albo jem twaróg, albo tuńczyka + coś tam jeszcze

bulitto
31-12-09, 15:43
obczaj gotowe diety na mase dla 80 kg to zobaczysz jak powinno to wyglądać, i dowiedz sie o co chodzi z tym liczeniem kalori itd. koszmarne śniadanie tylko tyle powiem...

Patriot
31-12-09, 15:48
Tak jak wyżej popatrz w podwieszonych i na twoim miejscu darowałbym sobie te suplementy... bo ty narazie diety sobie nie możesz ułożyć, więc nie rozumiem w jakim celu suplementy diety...

Na przykład w pierwszym obiedzie po co Ci jeszcze ten gainer? Jeżeli masz możliwość to jedz naturalne żarcie, a jak widać po posiłku co w niego wchodzi masz taką możliwość

Giro
01-01-10, 16:29
[QUOTE=dL31n;302213]Od razu na wstępie powiem, że nie wiem o co chodzi z tymi wszystkimi liczeniami kalorii, jak to się odbywa i pisać tego nie bd. A jem to:

-banan
-chrupki z mlekiem fitnesy + musli + płatki owsiane - płatki owsiane górskie (fitness i inne badziewia odpadają)
-serek wiejski - jaja zamiast serka
-4 ciastka LU GO musli z owocami - wywal to, możesz dać jeszcze jakieś warzywo

-4/5 jajek gotowanych
-kilka kanapek z czymś :P - z czym??
-pomidor

od razu po BCAA

-Pierś z kurczaka
-Ryż
-Zestaw surówek
-Serek grani z miodem - nie potrzebne
-Gainer - wypij 10 minut po potreningowych BCAA, potem obiad

-Pierś z kurczaka
-Ryż

Tutaj jest różnie bo albo jem twaróg, albo tuńczyka + coś tam jeszcze - lepszy twaróg + oliwa z oliwek, ale mogą być np: jaja + ryba + oliwa.

dL31n
01-01-10, 19:09
Zawsze mnie niezmiernie zadziwiało, jak jaracie się tymi dietami. Jak to powinno wyglądać, jak to, jak tamto. Że coś badziewie, że coś nie potrzebne, a co potrzebne. Dieta to sprawa indywidualna. Mi taka pasuje i bd. jeść to.

GhosT
01-01-10, 19:19
Bez dobrej diety to można pomarzyć o konkretach.

Mimo wszystko życzę przyrostów :whistle:

fallenursus
01-01-10, 19:20
Zawsze mnie niezmiernie zadziwiało, jak jaracie się tymi dietami. Jak to powinno wyglądać, jak to, jak tamto. Że coś badziewie, że coś nie potrzebne, a co potrzebne. Dieta to sprawa indywidualna. Mi taka pasuje i bd. jeść to.

to po kiego wystawiasz do sprawdzenia skoro i tak nie posluchasz rad?:errf:

dL31n
01-01-10, 19:26
Naprawdę? To pokaż mi, gdzie napisałem żeby ktoś mi coś oceniał...

fallenursus
01-01-10, 19:31
Naprawdę? To pokaż mi, gdzie napisałem żeby ktoś mi coś oceniał...

to na ... ten spam w takim razie?

burn
01-01-10, 19:32

To po cholerę zakładasz w ogóle temat ? Hipokryzmem wali na kilometr.
Po co się jaramy dietą ? Proste, żeby nie ważyć 80kg i mieć maksymalne możliwie przyrosty.
Rób sobie masę na LU PETITKACH skoro ci to pasuje ! Powodzenia.

Indiana
01-01-10, 19:47
Od razu na wstępie powiem, że nie wiem o co chodzi z tymi wszystkimi liczeniami kalorii, jak to się odbywa i pisać tego nie bd. A jem to:

-banan
-chrupki z mlekiem fitnesy + musli + płatki owsiane
-serek wiejski
-4 ciastka LU GO musli z owocami

-4/5 jajek gotowanych
-kilka kanapek z czymś :P
-pomidor

od razu po BCAA

-Pierś z kurczaka
-Ryż
-Zestaw surówek
-Serek grani z miodem
-Gainer

-Pierś z kurczaka
-Ryż

Tutaj jest różnie bo albo jem twaróg, albo tuńczyka + coś tam jeszcze

Jak tak bardzo nie chcesz zmieniać tej diety to wywal rano te petitki i gainer daj zaraz po treningu ...

dL31n
01-01-10, 20:14
Hahaha, jakie petitki ku***... :/ pisałem gdzieś coś o petitkach? Tak to jest, jak się raz, czytać ze zrozumieniem nie umie, dwa, myśli się, że wie wszystko i pozjadał wszystkie rozumy.

Chodziło mi o te... zobacz skład i dopiero krzyczcie, specjaliści od diety i czytania :/

http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-89056/Lu-Go-musli-z-owocami-Herbatniki-6x50g-Full.jpg

Giro
01-01-10, 20:32
Napisałem Ci już wcześniej, żebyś sobie je odpuścił. Nie spinaj się tak...

dL31n
01-01-10, 20:44
To, że jesteś moderatorem działu dieta, nie oznacza, że masz racje i to że muszę tej rady posłuchać.

Najlepiej, jak ktoś już usunie ten temat, bo jak widać tutaj co 3 jest mądrzejszy od 4 kolejnych. Ja nie chciałem żeby ktoś mi to oceniał, bo jakby tak było, to bym napisał. Pozdrawiam.

Giro
01-01-10, 21:15
To po co wstawiasz diete?? Zeby ją sobie pooglądać?? Taki jesteś mądry? Wiesz może dlaczego odradzam Ci te ciasteczka??

Indiana
01-01-10, 21:21
Bo na 100gr ma dość duże ilości cukru ? :whistle:

dL31n
01-01-10, 22:29
Ja nie mam fobii, na punkcie diety, jak widzę co niektórzy :) Ludzie ćwiczą bez żadnych diet i też jest dobrze... dlatego takie pizdu-pizdu wasze ze wszystkim co do "g" jest naprawdę dziwne. Najśmieszniejsze jest z tego wszystkiego to, jak sprawdzałem w innych tematach o dietach, to czepiacie się samych szczegółów typu serek z rana, a oliwa z wieczorka... Jakie to się ma do 4/5 normalnych posiłków na dzień? Ano moim zdaniem nijak. Znam masę ludzi, co bez diety dają radę i żadnych ryżów i kurczaków nie jedzą...

Może paradoks użytkowników na takich fotach jak to dotyczące diety jest taki, że zanim zaczną ćwiczyć przychodzą właśnie tutaj robią sobie dietę a wysłuchaniem chorych zastrzeżeń, a może i bez nich mieli by takie same efekty? Sprawdźcie, może bd tak samo... Od razu napiszę, że nie chodzi o dietę o samą w sobie tylko o to czepianie się o szczegóły, typu: chleb taki a nie taki, ryż taki a nie taki, kurczak a nie to... itp. No i o moje ciastka, bo nie wiem co. Ale co by to nie było, to mało mnie to obchodzi, bo naprawdę NIE MAM FOBII.

Ale niech każdy robi sobie jak chce. Ja nikogo nie zmuszam żeby to jadł i nikt nie bd. zmuszać na siłę że coś jest nie tak. Ja jestem zadowolony ze swoich osiągów przy tej diecie i to najważniejsze.

dL31n
01-01-10, 22:31
Bo na 100gr ma dość duże ilości cukru ? :whistle:

Ale co umrę od tego? :surprised:

kubaCK
01-01-10, 22:59
dziwny gosc jestes.

Gangsta Latino
01-01-10, 23:12
Może w tych płatkach zamiast dużej ilości cukru jest kokaina...:silenced:

Niektórzy mówią, że to małolaty po 15-16 lat spamują po tym forum... a ja dzieki temu kolesiowi obalam ten mit:twisted:

P.S Kolego może pojedź na ręcznym bo coś widać testosteronu za dużo... albo do szkoły bo wiedzy za mało

slim shady
01-01-10, 23:21
zamykam temat nagroda poszła, za marnowanie czasu.